Pazdziernikowe mamusie 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnymoni28 wrote:Tak chyba bedzie najlepiej kupowac i zapisywac. Ja duzo rzeczy będę kupowala na allegro na allegro bo jest taniej a dwa jest w czym wybierać. Mieszkam w malej miejscowości nie dość że mały wybóto ceny z kosmosu.
A na jakies konkretne zakupy to bym musiala do krakowa jechac.
Na allegro wybor duzy i tanio ale znow ceny przesylki ptawie wyrownuja roznice ceny sklepowej. -
nick nieaktualnyparadise wrote:Kurde.. byłam na spacerku i po 10 minutach byłam już zmęczona. Ostatnio strasznie się rozleniwiłam, chyba muszę zacząć trochę ćwiczyć w domu.
A Wy dziewczyny wykonujecie jakieś ćwiczenia dla ciężarnych?
U jednego dostawcy zamawiac to tak, tak zrobie z pieluchami tetrowymi i rozkiem, bo wypatrzylam rozek za 15 zl i tanie pieluchy, to wezme z 15 bialych, kilka kolorowych i z 2 flanelowe. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Dawać ten sernik :p obojętnie z jakimi owocami :p
Jupi - po USGz tych nerwów nie zapytałam o wydrukowanie fotek
a ma taki ładny pyszczek :p
Będzie CHŁOPAK (mój M. chciał córkę - jeszcze nic nie wie) ale mi się data porodu zmieni bo wg USG jest tak jak na fotce na fb (na grupie).Aniqa, mitaka, renatkach, ao12., lubek, pestka, Kajaoli, anka_a lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnypaulina.b.1991 wrote:Dawać ten sernik :p obojętnie z jakimi owocami :p
Jupi - po USGz tych nerwów nie zapytałam o wydrukowanie fotek
a ma taki ładny pyszczek :p
Będzie CHŁOPAK (mój M. chciał córkę - jeszcze nic nie wie) ale mi się data porodu zmieni bo wg USG jest tak jak na fotce na fb (na grupie).super wiadomości. Gratulacje syna.
paulina.b.1991 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnymitaka wrote:To upiecz i dla mnie
bo ja lubie jeść hehe a piec tak średnio
a sernika to jeszcze nie robiłam bo nie mam maszynki żeby serek zmielić, ale wiem, że można chyba jakiś w kubełku kupić?
-
nick nieaktualny
-
ja uwielbiuam serniki na zimno własnie! jeszcze masz resztkę sernika z nutellą..pychota, ale bomba kaloryczna niezła
Gratuluję synka! :)i w ogóle w końcu musze do grupy na fb dołączyć, bo cały czas mnie tak jeszcze ni ma;) to do poczwarkah sie odezwać, tak?paulina.b.1991 lubi tę wiadomość
-
pestka wrote:ja uwielbiuam serniki na zimno własnie! jeszcze masz resztkę sernika z nutellą..pychota, ale bomba kaloryczna niezła
Gratuluję synka! :)i w ogóle w końcu musze do grupy na fb dołączyć, bo cały czas mnie tak jeszcze ni ma;) to do poczwarkah sie odezwać, tak?
sernik z nutella - gdzie daja? :p
do grupy może każda która w niej jest dodawać