Pazdziernikowe mamusie 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyTo tak jak u mnie, i do tego dwa sklepy dzieciece, no chyba ze liczyc takie jak kik i pepco, ostatnio bylam w galeri i w super pharm byly jakies promocje na smoczki i butelki itp.moni28 wrote:Tak chyba bedzie najlepiej kupowac i zapisywac. Ja duzo rzeczy będę kupowala na allegro na allegro bo jest taniej a dwa jest w czym wybierać. Mieszkam w malej miejscowości nie dość że mały wybóto ceny z kosmosu.
A na jakies konkretne zakupy to bym musiala do krakowa jechac.
Na allegro wybor duzy i tanio ale znow ceny przesylki ptawie wyrownuja roznice ceny sklepowej. -
nick nieaktualnyJa nie, bo mam poki co zakaz przemeczania sie, moze jak te lozysko sie jeszcze podniesie w gore to wtedy bede mogla.paradise wrote:Kurde.. byłam na spacerku i po 10 minutach byłam już zmęczona. Ostatnio strasznie się rozleniwiłam, chyba muszę zacząć trochę ćwiczyć w domu.
A Wy dziewczyny wykonujecie jakieś ćwiczenia dla ciężarnych?
U jednego dostawcy zamawiac to tak, tak zrobie z pieluchami tetrowymi i rozkiem, bo wypatrzylam rozek za 15 zl i tanie pieluchy, to wezme z 15 bialych, kilka kolorowych i z 2 flanelowe. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Dawać ten sernik :p obojętnie z jakimi owocami :p
Jupi - po USG
z tych nerwów nie zapytałam o wydrukowanie fotek
a ma taki ładny pyszczek :p
Będzie CHŁOPAK (mój M. chciał córkę - jeszcze nic nie wie) ale mi się data porodu zmieni bo wg USG jest tak jak na fotce na fb (na grupie).
nick nieaktualny, mitaka, renatkach, ao12., lubek, pestka, Kajaoli, anka_a lubią tę wiadomość

-
nick nieaktualnyA tak sie bałaśpaulina.b.1991 wrote:Dawać ten sernik :p obojętnie z jakimi owocami :p
Jupi - po USG
z tych nerwów nie zapytałam o wydrukowanie fotek
a ma taki ładny pyszczek :p
Będzie CHŁOPAK (mój M. chciał córkę - jeszcze nic nie wie) ale mi się data porodu zmieni bo wg USG jest tak jak na fotce na fb (na grupie).
super wiadomości. Gratulacje syna.
paulina.b.1991 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNajlepszy jest ser taki swój co trzeba mielić,ale można też zrobić z sera z wiaderka, np w biedronce jest po 7 zł, jak chce szybko zrobić to używam go,i zawsze mi wychodzi.mitaka wrote:To upiecz i dla mnie
bo ja lubie jeść hehe a piec tak średnio
a sernika to jeszcze nie robiłam bo nie mam maszynki żeby serek zmielić, ale wiem, że można chyba jakiś w kubełku kupić? -
nick nieaktualny
-
ja uwielbiuam serniki na zimno własnie! jeszcze masz resztkę sernika z nutellą..pychota, ale bomba kaloryczna niezła

Gratuluję synka! :)i w ogóle w końcu musze do grupy na fb dołączyć, bo cały czas mnie tak jeszcze ni ma;) to do poczwarkah sie odezwać, tak?
paulina.b.1991 lubi tę wiadomość
-
pestka wrote:ja uwielbiuam serniki na zimno własnie! jeszcze masz resztkę sernika z nutellą..pychota, ale bomba kaloryczna niezła

Gratuluję synka! :)i w ogóle w końcu musze do grupy na fb dołączyć, bo cały czas mnie tak jeszcze ni ma;) to do poczwarkah sie odezwać, tak?
sernik z nutella - gdzie daja? :p
do grupy może każda która w niej jest dodawać