Partner Akcji

AKCJA "SUPLEMENTY Z SENSEM"

Męska płodność - jakie składniki naprawdę warto suplementować w czasie starań o dziecko?
SPRAWDŹ
Partner Akcji

AKCJA "SUPLEMENTY Z SENSEM"

Dziewczyny, czas zadbać o męską płodność!
1 saszetka pełna mocy dla wsparcia jakości nasienia 🔥
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Pazdziernikowe mamusie 2014
Odpowiedz

Pazdziernikowe mamusie 2014

Oceń ten wątek:
  • moni28 Autorytet

Wysłany: 3 lipca 2014, 17:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tak chyba bedzie najlepiej kupowac i zapisywac. Ja duzo rzeczy będę kupowala na allegro na allegro bo jest taniej a dwa jest w czym wybierać. Mieszkam w malej miejscowości nie dość że mały wybóto ceny z kosmosu.

iv09rl684r7f30c0.png
    17u9ru1dche9zrr7.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 3 lipca 2014, 17:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    moni28 wrote:
    Tak chyba bedzie najlepiej kupowac i zapisywac. Ja duzo rzeczy będę kupowala na allegro na allegro bo jest taniej a dwa jest w czym wybierać. Mieszkam w malej miejscowości nie dość że mały wybóto ceny z kosmosu.
    To tak jak u mnie, i do tego dwa sklepy dzieciece, no chyba ze liczyc takie jak kik i pepco, ostatnio bylam w galeri i w super pharm byly jakies promocje na smoczki i butelki itp.
    A na jakies konkretne zakupy to bym musiala do krakowa jechac.
    Na allegro wybor duzy i tanio ale znow ceny przesylki ptawie wyrownuja roznice ceny sklepowej.

• paradise Autorytet

Wysłany: 3 lipca 2014, 17:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aniqa wrote:
    Na allegro wybor duzy i tanio ale znow ceny przesylki ptawie wyrownuja roznice ceny sklepowej.

No chyba, że zamawia się u jednego sprzedawcy mega pakę i płaci tylko raz za przesyłkę ;)

Aniqa lubi tę wiadomość

piu3skjoie6xz8ns.png
    ex2bcwa1l40b3dtm.png
  • paradise Autorytet

Wysłany: 3 lipca 2014, 17:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kurde.. byłam na spacerku i po 10 minutach byłam już zmęczona. Ostatnio strasznie się rozleniwiłam, chyba muszę zacząć trochę ćwiczyć w domu.

A Wy dziewczyny wykonujecie jakieś ćwiczenia dla ciężarnych?

piu3skjoie6xz8ns.png
    ex2bcwa1l40b3dtm.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 3 lipca 2014, 17:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    paradise wrote:
    Kurde.. byłam na spacerku i po 10 minutach byłam już zmęczona. Ostatnio strasznie się rozleniwiłam, chyba muszę zacząć trochę ćwiczyć w domu.

A Wy dziewczyny wykonujecie jakieś ćwiczenia dla ciężarnych?
    Ja nie, bo mam poki co zakaz przemeczania sie, moze jak te lozysko sie jeszcze podniesie w gore to wtedy bede mogla.
    U jednego dostawcy zamawiac to tak, tak zrobie z pieluchami tetrowymi i rozkiem, bo wypatrzylam rozek za 15 zl i tanie pieluchy, to wezme z 15 bialych, kilka kolorowych i z 2 flanelowe.

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 lipca 2014, 17:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tak sobie lezalam i dostalam natchnienia, i jutro robie sernik z musem truskawkowym.

pestka lubi tę wiadomość

• mitaka Autorytet

Wysłany: 3 lipca 2014, 19:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mniaaaaaaaaaaaaaaam :)

Aniqa, pestka lubią tę wiadomość

zrz6ha0087gvqc3d.png
    ex2bi09kf6yrzsk3.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 3 lipca 2014, 19:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mitaka owszem mniam ale ta tylko jakiś mikro kawałek zjem,ale lubie piec to zrobie na weekend.

• mitaka Autorytet

Wysłany: 3 lipca 2014, 19:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To upiecz i dla mnie :) bo ja lubie jeść hehe a piec tak średnio :) a sernika to jeszcze nie robiłam bo nie mam maszynki żeby serek zmielić, ale wiem, że można chyba jakiś w kubełku kupić?

zrz6ha0087gvqc3d.png
    ex2bi09kf6yrzsk3.png
  • paulina.b.1991 Autorytet

Wysłany: 3 lipca 2014, 19:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dawać ten sernik :p obojętnie z jakimi owocami :p

Jupi - po USG :) z tych nerwów nie zapytałam o wydrukowanie fotek :( a ma taki ładny pyszczek :p
    Będzie CHŁOPAK (mój M. chciał córkę - jeszcze nic nie wie) ale mi się data porodu zmieni bo wg USG jest tak jak na fotce na fb (na grupie).

Aniqa, mitaka, renatkach, ao12., lubek, pestka, Kajaoli, anka_a lubią tę wiadomość

klz94z1793zrgawb.png
    klz9cwa1kpnfhaeb.png
    3jgx3e3kdzdiiv6z.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 3 lipca 2014, 19:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    paulina.b.1991 wrote:
    Dawać ten sernik :p obojętnie z jakimi owocami :p

Jupi - po USG :) z tych nerwów nie zapytałam o wydrukowanie fotek :( a ma taki ładny pyszczek :p
    Będzie CHŁOPAK (mój M. chciał córkę - jeszcze nic nie wie) ale mi się data porodu zmieni bo wg USG jest tak jak na fotce na fb (na grupie).
    A tak sie bałaś :) super wiadomości. Gratulacje syna.

paulina.b.1991 lubi tę wiadomość

• loveyou88 Ekspertka

Wysłany: 3 lipca 2014, 19:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    bardzo się ciesze że zdrowy synek:)

uwo9lhb8zmyz8z02.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 3 lipca 2014, 19:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mitaka wrote:
    To upiecz i dla mnie :) bo ja lubie jeść hehe a piec tak średnio :) a sernika to jeszcze nie robiłam bo nie mam maszynki żeby serek zmielić, ale wiem, że można chyba jakiś w kubełku kupić?
    Najlepszy jest ser taki swój co trzeba mielić,ale można też zrobić z sera z wiaderka, np w biedronce jest po 7 zł, jak chce szybko zrobić to używam go,i zawsze mi wychodzi.

Wysłany: 3 lipca 2014, 19:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zrobiłyście mi smaka na sernik z owocami :p

Kochane jesteście kobiety :)

Aniqa lubi tę wiadomość

klz94z1793zrgawb.png
    klz9cwa1kpnfhaeb.png
    3jgx3e3kdzdiiv6z.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 3 lipca 2014, 20:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    paulina.b.1991 wrote:
    Zrobiłyście mi smaka na sernik z owocami :p

Kochane jesteście kobiety :)
    Na szybko zrób na zimno z serków homogenizowanych dla mężusia. A swojemu robie zawsze na weekend jakieś ciastko do kawy, to ma na pare dni,

• moni28 Autorytet

Wysłany: 3 lipca 2014, 20:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie też będzie ciasteczko na weekend z truskaweczkami ale biszkopcik i do tego galaretka ;]

iv09rl684r7f30c0.png
    17u9ru1dche9zrr7.png
  • pestka Autorytet

Wysłany: 3 lipca 2014, 21:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja uwielbiuam serniki na zimno własnie! jeszcze masz resztkę sernika z nutellą..pychota, ale bomba kaloryczna niezła :P

Gratuluję synka! :)i w ogóle w końcu musze do grupy na fb dołączyć, bo cały czas mnie tak jeszcze ni ma;) to do poczwarkah sie odezwać, tak?

iabql8x.png
    x8msush.png

Wysłany: 3 lipca 2014, 21:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    pestka wrote:
    ja uwielbiuam serniki na zimno własnie! jeszcze masz resztkę sernika z nutellą..pychota, ale bomba kaloryczna niezła :P

Gratuluję synka! :)i w ogóle w końcu musze do grupy na fb dołączyć, bo cały czas mnie tak jeszcze ni ma;) to do poczwarkah sie odezwać, tak?

sernik z nutella - gdzie daja? :p
    do grupy może każda która w niej jest dodawać

klz94z1793zrgawb.png
    klz9cwa1kpnfhaeb.png
    3jgx3e3kdzdiiv6z.png
  • dosiawas Znajoma

Wysłany: 3 lipca 2014, 22:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a jaki jest link do grupy na FB?

w4sqyx8dwpg7q4gf.png
    f2w3flw1wkt2xcfm.png

Wysłany: 3 lipca 2014, 22:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To tajna grupa więc tylko poprzez pw tu i zaproszenie znajomej na fb.

klz94z1793zrgawb.png
    klz9cwa1kpnfhaeb.png
    3jgx3e3kdzdiiv6z.png
‹‹ 402 403 404 405 406 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Naprotechnologia - naturalna metoda podczas starania o dziecko i nie tylko.

Naprotechnologia (Natural Procreatice Technology, w skrócie: NPT lub NaPro) to metoda naturalnego wsparcia prokreacji. Ma wiele zwolenników, jak i całkiem sporo przeciwników, zanim wypowiesz swoją opinię, przeczytaj informacje jakie dla Ciebie zebraliśmy. Przeczytaj, na czym dokładnie polega naprotechnologia, czy jest przeznaczona tylko dla kobiet, czy również wspiera mężczyzn, w jakich przypadkach okazuje się najskuteczniejsza, a w jakich raczej się nie sprawdzi. 

CZYTAJ WIĘCEJ

W którym tygodniu planowane cesarskie cięcie? Co spakować do szpitala?

Choć poród fizjologiczny, czyli siłami natury, jest naturalnym procesem, w niektórych sytuacjach cesarskie cięcie może być korzystniejsze dla zdrowia matki i dziecka. W jakich sytuacjach i w którym tygodniu ciąży zaleca się poród przez cesarskie cięcie? Jak przyszła mama może się do tego przygotować?

CZYTAJ WIĘCEJ

Dieta wegetariańska i dieta wegańska w ciąży i podczas laktacji

Czy dieta wegetariańska i wegańska w ciąży oraz podczas laktacji to dobry pomysł? Na co należy zwrócić uwagę nie jedząc w tym okresie mięsa lub żadnych produktów pochodzenia zwięrzęcego? Czy jest to bezpieczne dla ciąży i rozwoju płodu, a potem niemowlęcia? Przeczytaj jak powinna wyglądać dieta mamy karmiącej i czy spożywane przez nią pokarmy mogą wpływać na dziecko. 

CZYTAJ WIĘCEJ