Pazdziernikowe mamusie 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
hej dziewczyny;)
a ja sie pochwalę, że sie obroniłam dziśha, jestem magistrem, nareszcie
było bardzo przyjemnie, oczywiście trochę się stresowałam ale i tak było miło;)
A teraz ide odespać, bo coś źle od dwóch nocy śpię..a potem sorzątanko, gotowanko i spacerek z psiakiemparadise, paulina.b.1991, lubek, Anoolka, agatas, MartaR.., ao12., mitaka, anka_a lubią tę wiadomość
-
pestka wrote:hej dziewczyny;)
a ja sie pochwalę, że sie obroniłam dziśha, jestem magistrem, nareszcie
było bardzo przyjemnie, oczywiście trochę się stresowałam ale i tak było miło;)
A teraz ide odespać, bo coś źle od dwóch nocy śpię..a potem sorzątanko, gotowanko i spacerek z psiakiem
Gratuluje pestkaFajnie, że masz już to za sobą
-
nick nieaktualny
-
Anoolka wrote:Paulina ja w samym czerwcu miałam 9 wizyt u różnych lekarzy + 3 wizyty w laboratorium
Niedługo mi dentysta odpadnie to wtedy będę skakać ze szczęścia
Co do dentysty, we wtorek byłam na wizycie i zrobiła mi 3 ostatnie zęby więc na jakiś czas mam spokój
-
nick nieaktualny
-
Aniqa wrote:Sernik juz w piekarniku, masakra jestem mokra jak szczurek. Juz nie biore sie za nic w takie upaly, a tu jeszcze obiad zostal do zrobienia. Masakra , chyba umre
Daj mi F16 to przylecę na ten sernikJa niestety muszę się zadowolić deserkami z Bakomy (Santino chyba).
-
nick nieaktualny
-
Aniqa wrote:Sernik juz w piekarniku, masakra jestem mokra jak szczurek. Juz nie biore sie za nic w takie upaly, a tu jeszcze obiad zostal do zrobienia. Masakra , chyba umre
A miałaś w planach więcej wypoczywać!
Mi to nawet dzisiaj obiadu nie chcę się robić bo słońce grzeje mi prosto w okna w kuchni ale zaraz muszę się zebrać.Aniqa lubi tę wiadomość
-
Goraco jak cholera a ja morduje sie w pracy- nie lubie takiej pogody bo ciezko mi sie oddycha i slabo mi.W nd ma byc 35stopni nie wiem jak przezyje chyba wiatrak bedzie caly czas chodzil
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 lipca 2014, 14:51
paulina.b.1991, Aniqa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny