Pazdziernikowe mamusie 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Paulina gratuluje synka.
Ja dziś trochę zamulona jestem. Muszę chyba na jakiś spacerek się wybrać , to może mi przejdzie.paulina.b.1991 lubi tę wiadomość
-
Kochane,
ja właśnie robię comiesięczny remanent w szafie, żeby rzeczy w które już nie wchodzę niepotrzebnie nie leżały. Z ciekawości założyłam ostatnią parę jeansów, które jeszcze jakiś czas temu były dobre (z niskim stanem). Uda te same, tyłek też, ale nie ma szans najmniejszych na zapięcie spodni. Z ciekawości zmierzyłam obwód brzuszka i okazuje się, że przekroczyłam już stówkę... ciekawe co to będzie dalejmad8, paulina.b.1991, Anoolka, ao12., anka_a lubią tę wiadomość
-
Agatas mi w cm sporo brakuje do stówki. Za to na kg patrzę z niepokojem:/. Ale co tam, zrzuci się.
-
paulina.b.1991 wrote:Dawać ten sernik :p obojętnie z jakimi owocami :p
Jupi - po USGz tych nerwów nie zapytałam o wydrukowanie fotek
a ma taki ładny pyszczek :p
Będzie CHŁOPAK (mój M. chciał córkę - jeszcze nic nie wie) ale mi się data porodu zmieni bo wg USG jest tak jak na fotce na fb (na grupie).
Super, gratuluję synka
-
mad8 wrote:Agatas mi w cm sporo brakuje do stówki. Za to na kg patrzę z niepokojem:/. Ale co tam, zrzuci się.
Ja jak na razie mam jakieś + 5kg. Mam nadzieję, że do końca zamknę się w 10-12kg, bo będę musiała zrzucić jeszcze kilka kilo z przed ciąży
A co do łóżeczka, to my zdecydowaliśmy się na klupśa z żyrafą, bo u nas w dwóch sklepach z rzeczami dla dzieci można je kupić za 200złbierzemy bez szuflady, bo nam jest nie potrzebna. Mamy w sypialni bardzo dużą szafę typu komandor, w której my z mężem ledwo połowę zajmujemy
-
nick nieaktualny
-
WoW dziś SETKA :p (wg belly)
Jak dorwę jakąś miarkę to sobie zmierzę brzuszek :p
Ja w ciągu ostatniego miesiąca przybrałam ok 1kg i nie wiem czy to dobrze czy źle.
Po głowie mi się kołata imię Jakub, Kubuś - dla tego mojego wielkoluda.Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 lipca 2014, 11:18
paradise lubi tę wiadomość
-
Kubusie to superowe chłopaki, wiem coś o tym bo mój synuś ma tak na imię.
paulina.b.1991 wrote:WoW dziś SETKA :p (wg belly)
Jak dorwę jakąś miarkę to sobie zmierzę brzuszek :p
Ja w ciągu ostatniego miesiąca przybrałam ok 1kg i nie wiem czy to dobrze czy źle.
Po głowie mi się kołata imię Jakub, Kubuś - dla tego mojego wielkoluda.Kajaoli lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJa lini niemam dalej, ale za to obwod brzucha o 2 cm sie powiekszyl. I juz wynosi 96 cm, ale naprawde nie widac tego brzuszka, dalej jest taki jak miala lubek na zdjeciu, no moze ciut wiekszy. Chociaz juz niektore osoby dostrzegaja ciaze czyli cos sie dzieje
lubek, anka_a lubią tę wiadomość