X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Pazdziernikowe mamusie 2014
Odpowiedz

Pazdziernikowe mamusie 2014

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 6 lipca 2014, 11:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mialam odpoczywac, ale nudno mi troche, jestem sama w domu, moze zrobie jakies ciasto z galaretka :-) ale w sumie to jest jeszcze troszke tego sernika.

• moni28 Autorytet

Wysłany: 6 lipca 2014, 12:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Również wypoczywaM na działeczce. Grilowanko, odpoczywanko, leniuchowanko coś co brzuchatki lubią najbardziej;] życzę miłej niedzieli

Kajaoli, agatas lubią tę wiadomość

iv09rl684r7f30c0.png
    17u9ru1dche9zrr7.png
  • sylwia1985 Autorytet

Wysłany: 6 lipca 2014, 12:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ale upalnie- ledwo dowloklam sie z kosciola do domu. Moj G pojechal sie opalac i poplywac a ja siedze w domciu z tesciami ( masakra) :( zrobilam sobie spaghetti bo mialam ochote.Jestem psychicznie wymeczona w tym domu i juz sie nie moge doczekac kiedy moj wreszcie skonczy ta kuchnie i zrobi przegrodke zeby tu nie zagladali bo to mega meczace...

ex2b4z17yxk8dczz.png

km5se6ydi0vc9k5k.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 6 lipca 2014, 13:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    sylwia1985 wrote:
    ale upalnie- ledwo dowloklam sie z kosciola do domu. Moj G pojechal sie opalac i poplywac a ja siedze w domciu z tesciami ( masakra) :( zrobilam sobie spaghetti bo mialam ochote.Jestem psychicznie wymeczona w tym domu i juz sie nie moge doczekac kiedy moj wreszcie skonczy ta kuchnie i zrobi przegrodke zeby tu nie zagladali bo to mega meczace...
    Ja tez czekam az zaczniemy remont i bedziemy na swoim, ojejku jak sie niemoge doczekac.

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 lipca 2014, 14:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a ja po wczorajszym grillu konam pogryzły mnie tak komary, że dziś jestem cała w bąblach :( ręce nogi do tego strasznie to napuchło i swędzi
    dzwoniłam do lekarki kazała brać wapno i się smarować fenistilem ale na razie nie czuję poprawy :(

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 lipca 2014, 14:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Na komary dobre jest smarowanie sie plasterkiem cebuli. Na poczatku przez chwile swedzi ale trzeba przetrzymac i potem juz jest lepiej.

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 lipca 2014, 15:39

Cytuj  /     /  Zgłoś

Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 kwietnia 2015, 16:24

• Scęście Autorytet

Wysłany: 6 lipca 2014, 17:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja wrocilam znad wody bo zaczelo sie chmurzyc :) no i teraz grzmi wiec pewnie bedzie buuurza bo i ciemno mocno ;) ale powiem wam ze meczy mnie plazowanie. Czuje sie taka ogromna i na plecach boli, na brzuchu to sie nie mowi, ilez mozna na boku lezec na plazy.. kazdy wstaje idzie sie kapac a ja sie syfa obawiam czy innego grzyba no wiec dalej leze na boku i to tyle z bycia nad woda...

MOI lubi tę wiadomość

• ao12. Autorytet

Wysłany: 6 lipca 2014, 17:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja dzisiaj robiłam pierogi ruskie, mega ilość ;) teraz odpoczywam bo mnie plecy bolą

Aniqa, lubek lubią tę wiadomość

zrz6gu1rhuyw52vb.png
    relgxzdvya23oj2h.png
    i81xvhpg91t5h2er.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 6 lipca 2014, 17:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    I po burzy, powietrze super chlodniutkie i przyjemne.
    Ja wylenilam sie caly dzien na kanapie, az mnie tylek od lezenia boli :-)

• pestka Autorytet

Wysłany: 6 lipca 2014, 18:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej dziewczyny:)
    A do nas na weekend przyjechali znajomi z Wawy oznajmić, że są w ciąży :D My im w maju w Warszawie powiedzielismny i to strasznie miłe, że też do Nas przyjechali teraz...no i był obiadek na mieście, lody, pokaz fontanny na pergoli, a dziś grill na działaczce :) mega przyjemnie. Właśnie pojechali..ale weekend super :) i tez synka będą mieć! Nareszcie wśród naszych znajomych syn będzie, bo same córki w około:D

Anoolka, Aniqa, ao12., lubek, Kajaoli lubią tę wiadomość

iabql8x.png
    x8msush.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 6 lipca 2014, 18:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Widze ze wiekszosc z was dzis griluje :-).
    Tez bym pewnie grila miala jakby maz byl ze mna.

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 lipca 2014, 19:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pytanie z innej beczki, czy ktoras z was jest z olsztyna albo okolic i zna lekarza Frackowiaka Leszka? To jest ginekolog, endokrynolog.

• loveyou88 Ekspertka

Wysłany: 6 lipca 2014, 19:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    My z Mężem w piątek odebraliśmy klucze i remont wre:) Całą sobotę i niedzielę jeździliśmy po sklepach pokupować rzeczy to myślałam, że padne, ale na szczęście już resztą zajmuje się mąż i robotnicy:D Juppi:) a ja tylko będę podglądać czasem jak idzie:)

A tak z innej beczki, czy zauważyłyście jakąś zwiększoną ilość białawej wydzieliny czy tylko ja?;)

Kajaoli lubi tę wiadomość

uwo9lhb8zmyz8z02.png
  • pestka Autorytet

Wysłany: 6 lipca 2014, 19:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    loveyou88 wrote:
    My z Mężem w piątek odebraliśmy klucze i remont wre:) Całą sobotę i niedzielę jeździliśmy po sklepach pokupować rzeczy to myślałam, że padne, ale na szczęście już resztą zajmuje się mąż i robotnicy:D Juppi:) a ja tylko będę podglądać czasem jak idzie:)

A tak z innej beczki, czy zauważyłyście jakąś zwiększoną ilość białawej wydzieliny czy tylko ja?;)

Zwiększona ilość normalna, potwierdzam :) w książce ' w oczekiwaniu na dziecko' o tym piszą jako o objawie;)
    No, ja zgłodniałam, serniczek na zimno musi być :)

iabql8x.png
    x8msush.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 6 lipca 2014, 19:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja tez potwierdzam zwiekszona ilosc sluzu :-)

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 lipca 2014, 20:15

Cytuj  /     /  Zgłoś

Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 kwietnia 2015, 16:24

• paulina.b.1991 Autorytet

Wysłany: 6 lipca 2014, 20:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Powrót z działki - nogi spuchły :( Teraz dorwaliśmy bitą śmietanę z musli + kakao na wodzie :) Cały dzień w wodzie, w baseniku :) Tylko teraz ledwo żywa jestem ale to wiadomo :p Zaraz prysznic i chyba padnę trupem :)
    Za tydzień możliwe że pojadę z moim M do moich rodziców na wieś na weekend. :)

Kajaoli lubi tę wiadomość

klz94z1793zrgawb.png
    klz9cwa1kpnfhaeb.png
    3jgx3e3kdzdiiv6z.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 6 lipca 2014, 20:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anoolka wrote:
    Ja jestem z okolic Olsztyna. Z racji że mam niedoczynność tarczycy zastanawiałam się nad nim, żebym nie musiała chodzić osobno do ginekologa i endokrynologa. Ale że miałam problemy z utrzymaniem ciąż to zrezygnowałam z tego pomysłu bo on raczej by mi za dużo nie pomógł. W końcu znalazłam sobie bardzo dobrego gina na nfz i też świetną endokrynolog u której płacę za wizytę 100 zł z usg. A o samym Frąckowiaku słyszałam że jest średni i nastawiony na kasę :P Aniqa a czemu się o niego pytasz?
    Moja kolezanka pochodzi z olsztyna a mieszka tutaj, ale jezdzi sie do niego leczyc. I prosila o opinie na jego temat.
    Fajnie tak mieszkac nad jeziorami, jeszcze nigdy tam nie bylam.

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 lipca 2014, 20:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aniqa wrote:
    Moja kolezanka pochodzi z olsztyna a mieszka tutaj, ale jezdzi sie do niego leczyc. I prosila o opinie na jego temat.
    Fajnie tak mieszkac nad jeziorami, jeszcze nigdy tam nie bylam.
    No mi szkoda by było tych 150 zł na niego zwłaszcza że jak lekarz jest od wszystkiego to jest do niczego ;)
    A w lato faktycznie jest tu fajnie i nie chciałabym mieszkać w innym regionie no chyba że nad morzem :)

‹‹ 411 412 413 414 415 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Test Panorama – jeszcze dokładniejszy dzięki sztucznej inteligencji!

Jeszcze do niedawna wykonywanie dokładnych badań prenatalnych, takich jak amniopunkcja, wiązało się z ryzykiem dla rozwijającego się maleństwa. Rozwój technologii i medycyny przyczynił się powstania nieinwazyjnych testów prenatalnych nowej generacji (NIPT). Jednym z nich jest test Panorama, który jako jedyny wykorzystuje sztuczną inteligencję. Jak wykonuje się test? Na czym polega jego skuteczność? Jakie choroby i schorzenia mogą zostać dzięki niemu wykryte? 

CZYTAJ WIĘCEJ

PMS a zdrowie psychiczne i jakość życia. Jak sobie radzić z objawami?

PMS często jest kojarzony głównie z objawami fizycznymi, takimi jak ból brzucha czy wzdęcia. Jednak coraz więcej badań wskazuje, że ma on istotny wpływ również na zdrowie psychiczne kobiet. Dlatego ważne są: zrozumienie związku między PMS a nastrojem i kondycją psychiczną w ogóle oraz nauka skutecznych strategii radzenia sobie z emocjonalnymi skutkami choroby.

CZYTAJ WIĘCEJ

Wysoki testosteron u kobiet - przyczyny, objawy, leczenie

Jakie mogą być przyczyny podwyższonego testosteronu w kobiecym organizmie? Jakie są najczęstsze objawy wysokiego testosteronu u kobiet? Jak wygląda diagnoza i leczenie? 

CZYTAJ WIĘCEJ