Pazdziernikowe mamusie 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
ale upalnie- ledwo dowloklam sie z kosciola do domu. Moj G pojechal sie opalac i poplywac a ja siedze w domciu z tesciami ( masakra)
zrobilam sobie spaghetti bo mialam ochote.Jestem psychicznie wymeczona w tym domu i juz sie nie moge doczekac kiedy moj wreszcie skonczy ta kuchnie i zrobi przegrodke zeby tu nie zagladali bo to mega meczace...
-
nick nieaktualnysylwia1985 wrote:ale upalnie- ledwo dowloklam sie z kosciola do domu. Moj G pojechal sie opalac i poplywac a ja siedze w domciu z tesciami ( masakra)
zrobilam sobie spaghetti bo mialam ochote.Jestem psychicznie wymeczona w tym domu i juz sie nie moge doczekac kiedy moj wreszcie skonczy ta kuchnie i zrobi przegrodke zeby tu nie zagladali bo to mega meczace...
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ja wrocilam znad wody bo zaczelo sie chmurzyc
no i teraz grzmi wiec pewnie bedzie buuurza bo i ciemno mocno
ale powiem wam ze meczy mnie plazowanie. Czuje sie taka ogromna i na plecach boli, na brzuchu to sie nie mowi, ilez mozna na boku lezec na plazy.. kazdy wstaje idzie sie kapac a ja sie syfa obawiam czy innego grzyba no wiec dalej leze na boku i to tyle z bycia nad woda...
MOI lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
hej dziewczyny:)
A do nas na weekend przyjechali znajomi z Wawy oznajmić, że są w ciążyMy im w maju w Warszawie powiedzielismny i to strasznie miłe, że też do Nas przyjechali teraz...no i był obiadek na mieście, lody, pokaz fontanny na pergoli, a dziś grill na działaczce
mega przyjemnie. Właśnie pojechali..ale weekend super
i tez synka będą mieć! Nareszcie wśród naszych znajomych syn będzie, bo same córki w około:D
Anoolka, Aniqa, ao12., lubek, Kajaoli lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
My z Mężem w piątek odebraliśmy klucze i remont wre:) Całą sobotę i niedzielę jeździliśmy po sklepach pokupować rzeczy to myślałam, że padne, ale na szczęście już resztą zajmuje się mąż i robotnicy:D Juppi:) a ja tylko będę podglądać czasem jak idzie:)
A tak z innej beczki, czy zauważyłyście jakąś zwiększoną ilość białawej wydzieliny czy tylko ja?Kajaoli lubi tę wiadomość
-
loveyou88 wrote:My z Mężem w piątek odebraliśmy klucze i remont wre:) Całą sobotę i niedzielę jeździliśmy po sklepach pokupować rzeczy to myślałam, że padne, ale na szczęście już resztą zajmuje się mąż i robotnicy:D Juppi:) a ja tylko będę podglądać czasem jak idzie:)
A tak z innej beczki, czy zauważyłyście jakąś zwiększoną ilość białawej wydzieliny czy tylko ja?
Zwiększona ilość normalna, potwierdzamw książce ' w oczekiwaniu na dziecko' o tym piszą jako o objawie;)
No, ja zgłodniałam, serniczek na zimno musi być -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Powrót z działki - nogi spuchły
Teraz dorwaliśmy bitą śmietanę z musli + kakao na wodzie
Cały dzień w wodzie, w baseniku
Tylko teraz ledwo żywa jestem ale to wiadomo :p Zaraz prysznic i chyba padnę trupem
Za tydzień możliwe że pojadę z moim M do moich rodziców na wieś na weekend.Kajaoli lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAnoolka wrote:Ja jestem z okolic Olsztyna. Z racji że mam niedoczynność tarczycy zastanawiałam się nad nim, żebym nie musiała chodzić osobno do ginekologa i endokrynologa. Ale że miałam problemy z utrzymaniem ciąż to zrezygnowałam z tego pomysłu bo on raczej by mi za dużo nie pomógł. W końcu znalazłam sobie bardzo dobrego gina na nfz i też świetną endokrynolog u której płacę za wizytę 100 zł z usg. A o samym Frąckowiaku słyszałam że jest średni i nastawiony na kasę
Aniqa a czemu się o niego pytasz?
Fajnie tak mieszkac nad jeziorami, jeszcze nigdy tam nie bylam. -
nick nieaktualnyAniqa wrote:Moja kolezanka pochodzi z olsztyna a mieszka tutaj, ale jezdzi sie do niego leczyc. I prosila o opinie na jego temat.
Fajnie tak mieszkac nad jeziorami, jeszcze nigdy tam nie bylam.
A w lato faktycznie jest tu fajnie i nie chciałabym mieszkać w innym regionie no chyba że nad morzem