Pazdziernikowe mamusie 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
Viola wrote:Witajcie,po pierwsze dziekuje wam za slowa otuchy wczoraj, spisalam siebie i ciaze na straty a okazalo sie ze jak na razie wszystko jest w porzadku. Pojechalam wieczorem do gina "na krzywy ryj". Zrobil USG i wyglada ze wszystko jest w porzadku, pecherzyk urosl od zeszlego tygodnia z 0,65 na prawie 2 cm, tzn. na jednym zdjeciu jest 18 mm a na drugim 19,3 mm,pojawilo sie cialko zoltkowe, zarodka jeszcze nie ma, ale powiedzial ze to jeszcze wczesnie na zarodek. Mam przyjsc za tydzien, sprawdzic czy pojawila sie dzidzia i czy bije serduszko, a plamienie nie wiadomo skad jest, moze byc ze stresu. Powiem wam ze nawet sie nie spodziewalam takiego zakonczenia, co nie zmienia faktu ze dalej sie boje bo nie wiem co bedzie z tymi plamieniami.
Eweloka84, Viola, Kajaoli lubią tę wiadomość
-
Waniulka wrote:cześć kochane! Eweloak ja ma dokłądnie tak samo i mam nadzieję że wszystko jest ok. Jestem dobrej myśli. Kiedy masz do lekarza?
dzis nie wytrzymałam i poszłam na bete i progesteron , jutro wynik, w czwartek powtórka a TY kiedy idziesz do doktoraViola, Kamilamila85 lubią tę wiadomość
-
Viola wrote:Witajcie,po pierwsze dziekuje wam za slowa otuchy wczoraj, spisalam siebie i ciaze na straty a okazalo sie ze jak na razie wszystko jest w porzadku. Pojechalam wieczorem do gina "na krzywy ryj". Zrobil USG i wyglada ze wszystko jest w porzadku, pecherzyk urosl od zeszlego tygodnia z 0,65 na prawie 2 cm, tzn. na jednym zdjeciu jest 18 mm a na drugim 19,3 mm,pojawilo sie cialko zoltkowe, zarodka jeszcze nie ma, ale powiedzial ze to jeszcze wczesnie na zarodek. Mam przyjsc za tydzien, sprawdzic czy pojawila sie dzidzia i czy bije serduszko, a plamienie nie wiadomo skad jest, moze byc ze stresu. Powiem wam ze nawet sie nie spodziewalam takiego zakonczenia, co nie zmienia faktu ze dalej sie boje bo nie wiem co bedzie z tymi plamieniami.
będzie dobrze!!!Viola lubi tę wiadomość
-
Tak sie ciesze kochana!!! Czyli to moga byc te slynne plamienia, ktore nieraz pojawiaja sie na poczatku ciazy. Bardzo dobrze zrobilas, ze pojechalas do lekarza. W ten sposob wiesz co sie dzieje.
Violu, kazda z nas boi sie o malenstwo, ten strach jest naturalny tym bardziej po stracie ale on ci w niczym nie pomoze. Na niektore rzeczy nie ma sie niestety wplywu. Musimy pielegnowac w sobie nadzieje, ze tym razem sie uda i jak najmniej sie denerwowac. Milego dniaViola, Kakabaka, Drelin, mama86 lubią tę wiadomość
-
Od przyszlego tygodnia pojde na L4, dla poratowania mojego zdrowia psychicznego i ciazy;-) trudno bede musiala powiedziec w pracy wczesniej niz planowalam, ale nie chce sie stresowac.
Kajaoli wrote:Tak sie ciesze kochana!!! Czyli to moga byc te slynne plamienia, ktore nieraz pojawiaja sie na poczatku ciazy. Bardzo dobrze zrobilas, ze pojechalas do lekarza. W ten sposob wiesz co sie dzieje.
Violu, kazda z nas boi sie o malenstwo, ten strach jest naturalny tym bardziej po stracie ale on ci w niczym nie pomoze. Na niektore rzeczy nie ma sie niestety wplywu. Musimy pielegnowac w sobie nadzieje, ze tym razem sie uda i jak najmniej sie denerwowac. Milego dniaKajaoli lubi tę wiadomość
-
Viola wrote:Od przyszlego tygodnia pojde na L4, dla poratowania mojego zdrowia psychicznego i ciazy;-) trudno bede musiala powiedziec w pracy wczesniej niz planowalam, ale nie chce sie stresowac.
Bardzo dobry pomyslViola, mama86 lubią tę wiadomość
-
Viola wrote:Od przyszlego tygodnia pojde na L4, dla poratowania mojego zdrowia psychicznego i ciazy;-) trudno bede musiala powiedziec w pracy wczesniej niz planowalam, ale nie chce sie stresowac.
Kamilamila85 lubi tę wiadomość
-
Dzieki Kamilko, luteine bralam od zeszlego tygodnia a teraz dolozyl Duphaston, ktory podobno wlasnie stosuje sie przy plamieniach.
Kamilamila85 wrote:Violuś tak sie ciesze, mocno sciskam, widzisz trzeba bylo od razu leciec do lekarza, teraz tylko spokoj, kup Magnez i lykaj, mi lekarz wczoraj kazal brac 500mg dziennie, Luteinke dostalas lub duphaston? ?Kamilamila85 lubi tę wiadomość
-
hej dziewczynki ja niby 22 października...chciałam się przywitać
Kakabaka, Eweloka84, lubek, Viola, Kajaoli, Kamilamila85, Drelin, moremi, paaolka, caterinka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny