Pazdziernikowe mamusie 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
No to ja Was witam chorobowo od 5.30 wymioty i biegunka ale sytuacja już opanowana - zjadłam gerberki - zupki i nawet ok zmęczona jestem bardzo ale do końca tygodnia w domku leżę więc ok[*] Jagoda 18.03.2014
[*] Antosia 13.01.2019
Mutacja V Leiden hetero (acard 150mg.,heparyna 0,6ml.)
MTHFR 1298A>C hetero
Niedoczynność tarczycy Euthyrox N 150 -
nick nieaktualnyEweloka84 wrote:kurde dziewczyny mam dylemat ;-/ bo wizyte u swojego lekarza mam za tydzien a korci mnie zeby pojsc w tymtyg do jakiegos gienka .. myslicie ze cos zobaczy czy za wczesnie bedzie???
a troszkę bałam się wcześniej iść bo nie chciałam się rozczarować ze nic nie widtać itp.
Eweloka84 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Waniulka wrote:no nie wiem czy coś będzie widać już, ja mam za tydzień we wtorek i myślę ze wtedy gin potwierdzi ciążę i da zaświadczenie że w niej jestem bo mam dość siedzenia w pracy po 12h i nocek.
a troszkę bałam się wcześniej iść bo nie chciałam się rozczarować ze nic nie widtać itp.Waniulka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Waniulka wrote:no i to mi się podoba. ja jeszcze tydzień!!! chyba najdłuższy w moim życiu.
Eweloak a jak się czujesz?
a w sumie dobrze brzuch od czasu do czasu sobie przypomni... dzis troche zgaga mnie meczyła ale nie wiem moze cos zjadłam i dlatego. Generalnie nie mam jakis objawów i nie wiem czy mam sie martwic
a Ty??Waniulka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyEweloka84 wrote:najdłuzsze 9 dni w mim zyciu hahahah
a w sumie dobrze brzuch od czasu do czasu sobie przypomni... dzis troche zgaga mnie meczyła ale nie wiem moze cos zjadłam i dlatego. Generalnie nie mam jakis objawów i nie wiem czy mam sie martwic
a Ty??
Kajaoli lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Waniulka wrote:hehehe będę z Tobą myślami napewno. Czasami mam takie głupie myśli że może się pomyliłam i nie jestem w ciąży, głupieję chyba