X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Pazdziernikowe mamusie 2014
Odpowiedz

Pazdziernikowe mamusie 2014

Oceń ten wątek:
  • loveyou88 Ekspertka

Wysłany: 11 lutego 2014, 18:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja jutro lece potwierdzć do gina, ale II testy mi wyszły co 2 dni i jakieś objawy mam:) Ale jestem strasznie zdenerwowana bo w zeszły pon miałam wypadek i złamałam kręgosłup ( nic poważnego, ale kilka tyg leżenia) i 6-7 dni po jajeczkowaniu musiałam zrobić RTG Lędźwiowego, oczywiście na rezonans prywatnie tydzień czekania, a mieszkam w wawie..masakra, więc jutro się dowiem co i jak:)

Waniulka, Eweloka84 lubią tę wiadomość

uwo9lhb8zmyz8z02.png
  • loveyou88 Ekspertka

Wysłany: 11 lutego 2014, 18:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    aha i jak robicie te suwaczki?:)

Waniulka lubi tę wiadomość

uwo9lhb8zmyz8z02.png
  • nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    loveyou88 wrote:
    ja jutro lece potwierdzć do gina, ale II testy mi wyszły co 2 dni i jakieś objawy mam:) Ale jestem strasznie zdenerwowana bo w zeszły pon miałam wypadek i złamałam kręgosłup ( nic poważnego, ale kilka tyg leżenia) i 6-7 dni po jajeczkowaniu musiałam zrobić RTG Lędźwiowego, oczywiście na rezonans prywatnie tydzień czekania, a mieszkam w wawie..masakra, więc jutro się dowiem co i jak:)
    Kochana 3mam kciukasy żeby wszystko było ok. Daj znać jak już będziesz wiedziała. Fajnie że nas tu przybywa heheh piękny październik będzie!!!

• Eweloka84 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    loveyou88 wrote:
    to powodzenia i szybkiego powrotu do zdrowia !!! :)

Córcia Natalka :* :*
    nqtkdf9hwyyfmv3n.png
  • Eweloka84 Autorytet

Wysłany: 11 lutego 2014, 18:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    loveyou88 wrote:
    kliknij na nasz suwaczek i Cie przekieruje na stonke a tam juz Cie poprowadzi jak zrobic :)

nqtkdf9hwyyfmv3n.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 11 lutego 2014, 18:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    loveyou88 wrote:
    wpisz w googlach "suwaczki" i tam masz krok po kroku opisane wszystko. musisz skopiować i wstawić w podpisie

Eweloka84 lubi tę wiadomość

• Eweloka84 Autorytet

Wysłany: 11 lutego 2014, 18:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Waniulka!! pytałam o cos :P

nqtkdf9hwyyfmv3n.png
  • MartaR.. Autorytet

Wysłany: 11 lutego 2014, 18:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Heloł ciężarówki... :-P

Waniulka, Eweloka84, Anoolka lubią tę wiadomość

7a4aio4pfp2702id.png
  • Drelin Przyjaciółka

Wysłany: 11 lutego 2014, 18:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Waniulka, aleś mnie tym zakończeniem pamietnika przestraszyła...

yuudrjjg1yagrwny.png
  • nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Eweloka84 wrote:
    tez jakas zmeczona jestem jak tylko do pracy przyjde ale nie jakos tragicznie...a r=brzuch jak boli Cie>?
    sorki jakoś pominęłam tą wiadomość. Powiem Ci że od momentu spodziewanej @ mnie pobolewał czasami ale dziś nie boli wcale. Nie wiem czy to dobrze czy źle

• Eva0507 Ekspertka

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zdenerwowałam się.. leciałam dzisiaj łeb na szyję do lekarza, a się okazało, że próbowali się do mnie dodzwonić, bo do końca lutego go nie będzie.. jak dobrze, że tydzień temu zapisałam się jeszcze na inny termin do jego 2 gabinetu (gdzie zadzwoniłam i powiedzieli mi, że doktor nigdzie się nie wybiera i mnie przyjmie) ahhh ten 6 zmysł :) humor poprawiłam sobie zakupami :D
    może to i dobry znak, że mam jeszcze poczekać parę dni na 1 usg
    u mnie wie mój TŻ i nasi rodzice :)

Eweloka84, Anoolka lubią tę wiadomość

ckai43r8qxen3hco.png
    hchy9jcg3aamtfbp.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 11 lutego 2014, 18:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Drelin wrote:
    Waniulka, aleś mnie tym zakończeniem pamietnika przestraszyła...
    heheheh to znaczy?

• Drelin Przyjaciółka

Wysłany: 11 lutego 2014, 18:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Waniulka wrote:
    heheheh to znaczy?

no wchodzę w Twój pamietnik a tam wpis o zakończeniu ciąży. Dobrze, że w tym czasie tu pisałaś :P

yuudrjjg1yagrwny.png
  • Eweloka84 Autorytet

Wysłany: 11 lutego 2014, 18:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Waniulka wrote:
    sorki jakoś pominęłam tą wiadomość. Powiem Ci że od momentu spodziewanej @ mnie pobolewał czasami ale dziś nie boli wcale. Nie wiem czy to dobrze czy źle
    mam to samo :)

nqtkdf9hwyyfmv3n.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 11 lutego 2014, 18:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Drelin wrote:
    no wchodzę w Twój pamietnik a tam wpis o zakończeniu ciąży. Dobrze, że w tym czasie tu pisałaś :P
    dobrze ze napisałaś bo coś musiało mi się niechcący wcisnąć. nawrt nie wiedziałam. sama się wystraszyłam

• nick nieaktualny

Wysłany: 11 lutego 2014, 18:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Eweloka84 wrote:
    mam to samo :)
    dlatego nie mogę się doczekać wizyty u lekarza bo będę spokojniejsza jak usłyszę że jest ciąża

• paaolka Autorytet

Wysłany: 11 lutego 2014, 18:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    loveyou88 wrote:
    Ja dziś potwierdziłam ciążę:) Jestem tu nowa:) Termin na 25 październik:) juppppi:) a mówiłyście już komuś dziewczyny? U mnie tylko mąż wie:)

Witaj loveyou88 :)
    To masz termin w moje urodziny :D ja kilka dni wcześniej... ;)

Co do tego komu powiedziałam to tylko mężowi i przyjaciółce, własnie zastanawiam sie czy już mówic rodzicom, czy poczekac i oznajmić wszystkim po wizycie u mojej lekarki..ale chyba nie wytrzymam, bo rodzice juz długo czekają na pierwszego wnuka lub wnuczkę ;)

ckaivkcbn75vhkn2.png

mhsv2n0ahn3sn9dy.png
  • Eweloka84 Autorytet

Wysłany: 11 lutego 2014, 18:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    u nas nie wie nikt (poza moim kierownikiem i kolezanką z pracy) :) póki lekarz nie potwierdzi, ze jest ciąza i wszystko jest w koncu tam gdzie ma byc..

Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 lutego 2014, 18:32

nqtkdf9hwyyfmv3n.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 11 lutego 2014, 18:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    paaolka wrote:
    Witaj loveyou88 :)
    To masz termin w moje urodziny :D ja kilka dni wcześniej... ;)

Co do tego komu powiedziałam to tylko mężowi i przyjaciółce, własnie zastanawiam sie czy już mówic rodzicom, czy poczekac i oznajmić wszystkim po wizycie u mojej lekarki..ale chyba nie wytrzymam, bo rodzice juz długo czekają na pierwszego wnuka lub wnuczkę ;)
    ja powiedziałam rodzicom i siostrze bo taka szczęśliwa jestem. Mam nadzieję że wszystko będzie ok. Teściowej tylko nic nie mówimy bo pytlok jest straszny i będzie rozpowiadała wszędzie, a wolę żeby reszta się dowiedziała jak będę już na 1000% pewna że wszystko ok

paaolka, Eweloka84, Anoolka lubią tę wiadomość

• MartaR.. Autorytet

Wysłany: 11 lutego 2014, 18:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja mam jutro siku, krew, lekarz, potem przerwa i o 15.30znów lekarz... Ja mam fajną przychodnie od poniedziałku do piątku przychodzę i wchodzę do lekarza no czasami trzeba poczekać ze 20minut troszkę mało wylewny lekarz(co mnie wkurza) ale podobno jeden z najlepszych... Wczoraj czułam się rewelacyjnie a dziś mam takie zawroty o cyckach to nawet nie mówię bo kto ich nie dotykam szwedzą bolą...

Eweloka84, Anoolka lubią tę wiadomość

7a4aio4pfp2702id.png
‹‹ 45 46 47 48 49 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Siatki centylowe wzrostu chłopców i dziewczynek - czym są i jak je czytać?

Siatki centylowe to narzędzie, które pomaga monitorować rozwój fizyczny dzieci, takich jak wzrost, waga czy obwód głowy. Są one ważnym wskaźnikiem zdrowia, umożliwiającym ocenę, czy dziecko rozwija się w normie dla swojego wieku i płci. Dzięki siatkom centylowym rodzice i specjaliści mogą wcześnie wykryć potencjalne problemy zdrowotne lub rozwojowe. W artykule wyjaśniamy, jak czytać siatki centylowe i na co zwracać uwagę podczas interpretacji wyników.

CZYTAJ WIĘCEJ

Pierwsze objawy ciąży – czyli po czym poznać że jesteś w ciąży jeszcze przed wykonaniem testu ciążowego?

„Po czym poznać że jestem w ciąży?” - to pytanie zadaje sobie wiele kobiet, zarówno tych które starają się o dziecko jak i tych które podejrzewają, że być może zaszły w ciążę. Odpowiedź nie jest łatwa i jednoznaczna. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Endometrioza: niewidzialna choroba, która dotyka miliony Polek

Szacuje się, że w Polsce około 2 miliony kobiet cierpi na endometriozę. W artykule dowiesz się o najnowszych metodach diagnozowania i leczenia endometriozy, a także poznasz osobistą historię Małgorzaty, która walczyła z tą chorobą przez 5 lat, aby wreszcie zobaczyć światło w tunelu na swojej drodze do macierzyństwa.

CZYTAJ WIĘCEJ