X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Pazdziernikowe mamusie 2014
Odpowiedz

Pazdziernikowe mamusie 2014

Oceń ten wątek:
  • loveyou88 Ekspertka

Wysłany: 11 lutego 2014, 18:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja jutro lece potwierdzć do gina, ale II testy mi wyszły co 2 dni i jakieś objawy mam:) Ale jestem strasznie zdenerwowana bo w zeszły pon miałam wypadek i złamałam kręgosłup ( nic poważnego, ale kilka tyg leżenia) i 6-7 dni po jajeczkowaniu musiałam zrobić RTG Lędźwiowego, oczywiście na rezonans prywatnie tydzień czekania, a mieszkam w wawie..masakra, więc jutro się dowiem co i jak:)

Waniulka, Eweloka84 lubią tę wiadomość

uwo9lhb8zmyz8z02.png
  • loveyou88 Ekspertka

Wysłany: 11 lutego 2014, 18:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    aha i jak robicie te suwaczki?:)

Waniulka lubi tę wiadomość

uwo9lhb8zmyz8z02.png
  • nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    loveyou88 wrote:
    ja jutro lece potwierdzć do gina, ale II testy mi wyszły co 2 dni i jakieś objawy mam:) Ale jestem strasznie zdenerwowana bo w zeszły pon miałam wypadek i złamałam kręgosłup ( nic poważnego, ale kilka tyg leżenia) i 6-7 dni po jajeczkowaniu musiałam zrobić RTG Lędźwiowego, oczywiście na rezonans prywatnie tydzień czekania, a mieszkam w wawie..masakra, więc jutro się dowiem co i jak:)
    Kochana 3mam kciukasy żeby wszystko było ok. Daj znać jak już będziesz wiedziała. Fajnie że nas tu przybywa heheh piękny październik będzie!!!

• Eweloka84 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    loveyou88 wrote:
    to powodzenia i szybkiego powrotu do zdrowia !!! :)

Córcia Natalka :* :*
    nqtkdf9hwyyfmv3n.png
  • Eweloka84 Autorytet

Wysłany: 11 lutego 2014, 18:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    loveyou88 wrote:
    kliknij na nasz suwaczek i Cie przekieruje na stonke a tam juz Cie poprowadzi jak zrobic :)

nqtkdf9hwyyfmv3n.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 11 lutego 2014, 18:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    loveyou88 wrote:
    wpisz w googlach "suwaczki" i tam masz krok po kroku opisane wszystko. musisz skopiować i wstawić w podpisie

Eweloka84 lubi tę wiadomość

• Eweloka84 Autorytet

Wysłany: 11 lutego 2014, 18:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Waniulka!! pytałam o cos :P

nqtkdf9hwyyfmv3n.png
  • MartaR.. Autorytet

Wysłany: 11 lutego 2014, 18:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Heloł ciężarówki... :-P

Waniulka, Eweloka84, Anoolka lubią tę wiadomość

7a4aio4pfp2702id.png
  • Drelin Przyjaciółka

Wysłany: 11 lutego 2014, 18:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Waniulka, aleś mnie tym zakończeniem pamietnika przestraszyła...

yuudrjjg1yagrwny.png
  • nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Eweloka84 wrote:
    tez jakas zmeczona jestem jak tylko do pracy przyjde ale nie jakos tragicznie...a r=brzuch jak boli Cie>?
    sorki jakoś pominęłam tą wiadomość. Powiem Ci że od momentu spodziewanej @ mnie pobolewał czasami ale dziś nie boli wcale. Nie wiem czy to dobrze czy źle

• Eva0507 Ekspertka

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zdenerwowałam się.. leciałam dzisiaj łeb na szyję do lekarza, a się okazało, że próbowali się do mnie dodzwonić, bo do końca lutego go nie będzie.. jak dobrze, że tydzień temu zapisałam się jeszcze na inny termin do jego 2 gabinetu (gdzie zadzwoniłam i powiedzieli mi, że doktor nigdzie się nie wybiera i mnie przyjmie) ahhh ten 6 zmysł :) humor poprawiłam sobie zakupami :D
    może to i dobry znak, że mam jeszcze poczekać parę dni na 1 usg
    u mnie wie mój TŻ i nasi rodzice :)

Eweloka84, Anoolka lubią tę wiadomość

ckai43r8qxen3hco.png
    hchy9jcg3aamtfbp.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 11 lutego 2014, 18:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Drelin wrote:
    Waniulka, aleś mnie tym zakończeniem pamietnika przestraszyła...
    heheheh to znaczy?

• Drelin Przyjaciółka

Wysłany: 11 lutego 2014, 18:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Waniulka wrote:
    heheheh to znaczy?

no wchodzę w Twój pamietnik a tam wpis o zakończeniu ciąży. Dobrze, że w tym czasie tu pisałaś :P

yuudrjjg1yagrwny.png
  • Eweloka84 Autorytet

Wysłany: 11 lutego 2014, 18:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Waniulka wrote:
    sorki jakoś pominęłam tą wiadomość. Powiem Ci że od momentu spodziewanej @ mnie pobolewał czasami ale dziś nie boli wcale. Nie wiem czy to dobrze czy źle
    mam to samo :)

nqtkdf9hwyyfmv3n.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 11 lutego 2014, 18:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Drelin wrote:
    no wchodzę w Twój pamietnik a tam wpis o zakończeniu ciąży. Dobrze, że w tym czasie tu pisałaś :P
    dobrze ze napisałaś bo coś musiało mi się niechcący wcisnąć. nawrt nie wiedziałam. sama się wystraszyłam

• nick nieaktualny

Wysłany: 11 lutego 2014, 18:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Eweloka84 wrote:
    mam to samo :)
    dlatego nie mogę się doczekać wizyty u lekarza bo będę spokojniejsza jak usłyszę że jest ciąża

• paaolka Autorytet

Wysłany: 11 lutego 2014, 18:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    loveyou88 wrote:
    Ja dziś potwierdziłam ciążę:) Jestem tu nowa:) Termin na 25 październik:) juppppi:) a mówiłyście już komuś dziewczyny? U mnie tylko mąż wie:)

Witaj loveyou88 :)
    To masz termin w moje urodziny :D ja kilka dni wcześniej... ;)

Co do tego komu powiedziałam to tylko mężowi i przyjaciółce, własnie zastanawiam sie czy już mówic rodzicom, czy poczekac i oznajmić wszystkim po wizycie u mojej lekarki..ale chyba nie wytrzymam, bo rodzice juz długo czekają na pierwszego wnuka lub wnuczkę ;)

ckaivkcbn75vhkn2.png

mhsv2n0ahn3sn9dy.png
  • Eweloka84 Autorytet

Wysłany: 11 lutego 2014, 18:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    u nas nie wie nikt (poza moim kierownikiem i kolezanką z pracy) :) póki lekarz nie potwierdzi, ze jest ciąza i wszystko jest w koncu tam gdzie ma byc..

Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 lutego 2014, 18:32

nqtkdf9hwyyfmv3n.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 11 lutego 2014, 18:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    paaolka wrote:
    Witaj loveyou88 :)
    To masz termin w moje urodziny :D ja kilka dni wcześniej... ;)

Co do tego komu powiedziałam to tylko mężowi i przyjaciółce, własnie zastanawiam sie czy już mówic rodzicom, czy poczekac i oznajmić wszystkim po wizycie u mojej lekarki..ale chyba nie wytrzymam, bo rodzice juz długo czekają na pierwszego wnuka lub wnuczkę ;)
    ja powiedziałam rodzicom i siostrze bo taka szczęśliwa jestem. Mam nadzieję że wszystko będzie ok. Teściowej tylko nic nie mówimy bo pytlok jest straszny i będzie rozpowiadała wszędzie, a wolę żeby reszta się dowiedziała jak będę już na 1000% pewna że wszystko ok

paaolka, Eweloka84, Anoolka lubią tę wiadomość

• MartaR.. Autorytet

Wysłany: 11 lutego 2014, 18:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja mam jutro siku, krew, lekarz, potem przerwa i o 15.30znów lekarz... Ja mam fajną przychodnie od poniedziałku do piątku przychodzę i wchodzę do lekarza no czasami trzeba poczekać ze 20minut troszkę mało wylewny lekarz(co mnie wkurza) ale podobno jeden z najlepszych... Wczoraj czułam się rewelacyjnie a dziś mam takie zawroty o cyckach to nawet nie mówię bo kto ich nie dotykam szwedzą bolą...

Eweloka84, Anoolka lubią tę wiadomość

7a4aio4pfp2702id.png
‹‹ 45 46 47 48 49 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Poronienie - stres, obniżony nastrój i depresja po poronieniu.

Poronienie - bolesna strata, często przeżywana w ukryciu, samotności, niezaopiekowana i nienazwana. Dlaczego jest taka trudna? Czy kobieta, która straciła swoje dziecko jeszcze przed przyjściem jego na świat, ma prawo do żałoby? W jaki sposób sobie z nią poradzić? Jak przetrwać? Co zrobić, kiedy pojawi się depresja po poronieniu? Dowiedz się dlaczego warto pozwolić sobie na przeżycie żałoby i gdzie szukać pomocy. 

CZYTAJ WIĘCEJ

TOP 5 gadżetów ułatwiających życie młodej mamy

Rynek produktów dla przyszłych rodziców i maluszków jest ogromny. O jakich gadżetach warto pomyśleć kompletując wyprawkę? Które produkty są warte uwagi i mogą ułatwiać codzienność świeżo upieczonych rodziców? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Gdzie rodzić - wybór szpitala do porodu

Poród to wyjątkowa chwila. Wraz ze zbliżającym się terminem porodu, wiele kobiet zastanawia się gdzie rodzić. Warto poświęcić trochę czasu na wybór szpitala, w którym chciałabyś aby przyszło na świat Twoje dziecko. Przeczytaj jak się do tego dobrze przygotować, czym się kierować przy wyborze szpitala i jakie informacje zebrać na temat wybranej placówki.   

CZYTAJ WIĘCEJ