Pazdziernikowe mamusie 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
ja jutro lece potwierdzć do gina, ale II testy mi wyszły co 2 dni i jakieś objawy mam:) Ale jestem strasznie zdenerwowana bo w zeszły pon miałam wypadek i złamałam kręgosłup ( nic poważnego, ale kilka tyg leżenia) i 6-7 dni po jajeczkowaniu musiałam zrobić RTG Lędźwiowego, oczywiście na rezonans prywatnie tydzień czekania, a mieszkam w wawie..masakra, więc jutro się dowiem co i jak:)
Waniulka, Eweloka84 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyloveyou88 wrote:ja jutro lece potwierdzć do gina, ale II testy mi wyszły co 2 dni i jakieś objawy mam:) Ale jestem strasznie zdenerwowana bo w zeszły pon miałam wypadek i złamałam kręgosłup ( nic poważnego, ale kilka tyg leżenia) i 6-7 dni po jajeczkowaniu musiałam zrobić RTG Lędźwiowego, oczywiście na rezonans prywatnie tydzień czekania, a mieszkam w wawie..masakra, więc jutro się dowiem co i jak:)
-
loveyou88 wrote:ja jutro lece potwierdzć do gina, ale II testy mi wyszły co 2 dni i jakieś objawy mam:) Ale jestem strasznie zdenerwowana bo w zeszły pon miałam wypadek i złamałam kręgosłup ( nic poważnego, ale kilka tyg leżenia) i 6-7 dni po jajeczkowaniu musiałam zrobić RTG Lędźwiowego, oczywiście na rezonans prywatnie tydzień czekania, a mieszkam w wawie..masakra, więc jutro się dowiem co i jak:)
Waniulka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyEweloka84 wrote:tez jakas zmeczona jestem jak tylko do pracy przyjde ale nie jakos tragicznie...a r=brzuch jak boli Cie>?
Eweloka84 lubi tę wiadomość
-
zdenerwowałam się.. leciałam dzisiaj łeb na szyję do lekarza, a się okazało, że próbowali się do mnie dodzwonić, bo do końca lutego go nie będzie.. jak dobrze, że tydzień temu zapisałam się jeszcze na inny termin do jego 2 gabinetu (gdzie zadzwoniłam i powiedzieli mi, że doktor nigdzie się nie wybiera i mnie przyjmie) ahhh ten 6 zmysł humor poprawiłam sobie zakupami
może to i dobry znak, że mam jeszcze poczekać parę dni na 1 usg
u mnie wie mój TŻ i nasi rodziceEweloka84, Anoolka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
loveyou88 wrote:Ja dziś potwierdziłam ciążę Jestem tu nowa:) Termin na 25 październik:) juppppi:) a mówiłyście już komuś dziewczyny? U mnie tylko mąż wie:)
Witaj loveyou88
To masz termin w moje urodziny ja kilka dni wcześniej...
Co do tego komu powiedziałam to tylko mężowi i przyjaciółce, własnie zastanawiam sie czy już mówic rodzicom, czy poczekac i oznajmić wszystkim po wizycie u mojej lekarki..ale chyba nie wytrzymam, bo rodzice juz długo czekają na pierwszego wnuka lub wnuczkęWaniulka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnypaaolka wrote:Witaj loveyou88
To masz termin w moje urodziny ja kilka dni wcześniej...
Co do tego komu powiedziałam to tylko mężowi i przyjaciółce, własnie zastanawiam sie czy już mówic rodzicom, czy poczekac i oznajmić wszystkim po wizycie u mojej lekarki..ale chyba nie wytrzymam, bo rodzice juz długo czekają na pierwszego wnuka lub wnuczkępaaolka, Eweloka84, Anoolka lubią tę wiadomość
-
A ja mam jutro siku, krew, lekarz, potem przerwa i o 15.30znów lekarz... Ja mam fajną przychodnie od poniedziałku do piątku przychodzę i wchodzę do lekarza no czasami trzeba poczekać ze 20minut troszkę mało wylewny lekarz(co mnie wkurza) ale podobno jeden z najlepszych... Wczoraj czułam się rewelacyjnie a dziś mam takie zawroty o cyckach to nawet nie mówię bo kto ich nie dotykam szwedzą bolą...
Eweloka84, Anoolka lubią tę wiadomość