Pazdziernikowe mamusie 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
Kakabaka wrote:Nia ma nic gorszego niż dr google. Ja przez niego już ze trzy razy umarłam na raka...
hahahahahaha a ja na białaczke i marskosc watroby hahaha plus mam choroby psychiczne buhahahahahaAnoolka, Kakabaka, Waniulka, jusy lubią tę wiadomość
-
hahahaha ale tu dziś wesoło wracam do żywych mama mi dziś kupiła śliczną tunikę wełnianą do leginsów - jak znalazł na teraz
Eweloka84, Kajaoli, lubek lubią tę wiadomość
[*] Jagoda 18.03.2014
[*] Antosia 13.01.2019
Mutacja V Leiden hetero (acard 150mg.,heparyna 0,6ml.)
MTHFR 1298A>C hetero
Niedoczynność tarczycy Euthyrox N 150 -
nick nieaktualny
-
Waniulka wrote:hehehe kochana ja dzięki dr googl endometriozę sobie wmówiłam, lekarz mnie opier... i więcej głupot nie czytam.
no ale MUSI byc DOBRZE!!!
jutro odbieram wyniki ! trzymajcie kciukiWaniulka, Kakabaka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyto mój pediatra kiedyś jak zapytałam czym się objawia szkarlatyna u dzieci powiedział mi, że mi nie powie bo od razu będę widziała u dziecka wszystkie objawy - na poparcie swojej tezy powiedział, że on tak sobie kiedyś zdiagnozował, u siebie ciążę pozamaciczną
Kajaoli, Anoolka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyEweloka84 wrote:heheh mnie mój tez opier.. ale jak sie juz raz przeszło to zaraz człowiek szuka zamiast myslec ze bedzie dobrze!
no ale MUSI byc DOBRZE!!!
jutro odbieram wyniki ! trzymajcie kciuki
Trzymam kciuki mocno!!!!!!!Eweloka84 lubi tę wiadomość
-
Ja tez ale wtedy wlasnie bedzie okazja
Kakabaka wrote:Ja mam 500 km do rodzinki i nie da się tak po prostu pojechać, żeby móc się cieszyć razem osobiście buuu...Eweloka84, Kakabaka lubią tę wiadomość
-
dziewczyny przepraszam za to głupio-śmieszne pytanie ale czy puszczacie pierdki:P Ja nigdy tak nie miałam a teraz od tygodnia jakaś masakra:P Mój mężuś chce uciec spod wspólnej kołdry i powiedział, że nie będziemy do znajomych chodzić jak cały czas będę bączyć
Eweloka84, Strokrotka, blue00, Anoolka, anka_a lubią tę wiadomość
-
Hi hi hi Miałam tak ale już mi przeszło Hi hi hiloveyou88 wrote:dziewczyny przepraszam za to głupio-śmieszne pytanie ale czy puszczacie pierdki:P Ja nigdy tak nie miałam a teraz od tygodnia jakaś masakra:P Mój mężuś chce uciec spod wspólnej kołdry i powiedział, że nie będziemy do znajomych chodzić jak cały czas będę bączyć
-
loveyou88 wrote:dziewczyny przepraszam za to głupio-śmieszne pytanie ale czy puszczacie pierdki:P Ja nigdy tak nie miałam a teraz od tygodnia jakaś masakra:P Mój mężuś chce uciec spod wspólnej kołdry i powiedział, że nie będziemy do znajomych chodzić jak cały czas będę bączyć
-
Ja pierdziu...laski ale mnie rozbawilyscie:-) i dobrze bo leze i zdycham, normalnie tak sie zle czuję ze ryczec mi sie chce. Wrocilam z pracy i padlam, nawet telefonu nie slyszalam. Rzygac mi sie chce i jestem tak oslabiona jakbym jakas grype miala. Mdłości mam od zeszlego tygodnia ale byly slabsze a teraz widzę ze z kazdym dniem sie nasilaja i trwaja już caly dzien naokraglo. Nie ide jutro do pracy, nie dam rady, dzisiaj ledwo wysiedzialam....
-
Ja tez mam, ale bardziej meczy mnie nieustanne odbijanie, normalnie bekam jak stary chlop i nie ma znaczenia czy cos zjem czy nie. Bekam caly czas...,, mysle ze jestem teraz obrzydliwa z tymi wszystkimi dodatkami;-) mam nadzieje ze moj maz sie ze mna nie rozwiedzie;-)
loveyou88 wrote:dziewczyny przepraszam za to głupio-śmieszne pytanie ale czy puszczacie pierdki:P Ja nigdy tak nie miałam a teraz od tygodnia jakaś masakra:P Mój mężuś chce uciec spod wspólnej kołdry i powiedział, że nie będziemy do znajomych chodzić jak cały czas będę bączyćWiadomość wyedytowana przez autora: 11 lutego 2014, 20:48
Kamilamila85 lubi tę wiadomość
-
Ewa wymiatasz! Ulcio twoj gin tez jest boski z ta ciaza pozamaciczna:-)
Eva0507 wrote:ja wczoraj się poryczałam bo mój TŻ nałożył mi za dużo obiadu za to teraz jem kukurydzę i cheetosy.. nie ogarniam siebie już...Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 lutego 2014, 20:53