Pazdziernikowe mamusie 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
loveyou88 wrote:Ja dziś potwierdziłam ciążę Jestem tu nowa:) Termin na 25 październik:) juppppi:) a mówiłyście już komuś dziewczyny? U mnie tylko mąż wie:)
My jeszcze nikomu nie mówimy i czekamy do wizyty u lekarza czyli za dwa tygodnie.Waniulka, Kamilamila85 lubią tę wiadomość
-
A ja chyba jednak poczekam do nastepnej wizyty czyli 10 marca. Wtedy bedzie juz dobrze widac malucha na zdjeciach usg i bede spokojniejsza. Poza tym dobrze sie sklada bo w weekend po wizycie lekarskiej jedziemy zobaczyc sie z moja rodzina. Mieszkaja daleko a ja chcialabym oznajmic dobra nowine osobiscie
Kakabaka, Waniulka, Kamilamila85 lubią tę wiadomość
-
Kajaoli wrote:A ja chyba jednak poczekam do nastepnej wizyty czyli 10 marca. Wtedy bedzie juz dobrze widac malucha na zdjeciach usg i bede spokojniejsza. Poza tym dobrze sie sklada bo w weekend po wizycie lekarskiej jedziemy zobaczyc sie z moja rodzina. Mieszkaja daleko a ja chcialabym oznajmic dobra nowine osobiscie
Ja będę musiała swoim bliskim powiedzieć przez telefon albo mailemKajaoli, Kamilamila85 lubią tę wiadomość
-
Wlasnie ostatnio musialam oznajmic swojej rodzinie przez telefon (i tak sie cieszyli jak wariaci)
a teraz chce zeby bylo inaczej
Kakabaka wrote:Idealny moment na oznajmienie radosnej nowiny
Ja będę musiała swoim bliskim powiedzieć przez telefon albo mailemWiadomość wyedytowana przez autora: 11 lutego 2014, 18:42
Waniulka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Kajaoli wrote:Wlasnie ostatnio musialam oznajmic swojej rodzinie przez telefon (i tak sie cieszyli jak wariaci)
a teraz chce zeby bylo inaczejWaniulka, Kajaoli lubią tę wiadomość
-
U nas wiedzą rodzice moi i męża. Reszta dowie się w sobotę na urodzinkach syna Kupiłam młodemu bluzkę z napisem BĘDĘ STARSZYM BRATEM i w niej się zaprezentuje chyba
Jak samopoczucie dziewczynki? Czy Wy też jesteście takie leniwe? Bo mi się nic ostatnio nie chce, zmęczona ciągle chodzę. Do tego od wczoraj jest mi strasznie niedobrze, na myśl o jedzeniu to mi się odbija Ale z drugiej strony może to dobrze bo jak mnie nic nie boli to fiksuje, że z ciażą coś nie takEweloka84, Waniulka lubią tę wiadomość
-
Ja poza bólem piersi nic nie czuję już. Tylko humorki mam takie, że aż sama się nie lubię ostatnioInusia wrote:U nas wiedzą rodzice moi i męża. Reszta dowie się w sobotę na urodzinkach syna Kupiłam młodemu bluzkę z napisem BĘDĘ STARSZYM BRATEM i w niej się zaprezentuje chyba
Jak samopoczucie dziewczynki? Czy Wy też jesteście takie leniwe? Bo mi się nic ostatnio nie chce, zmęczona ciągle chodzę. Do tego od wczoraj jest mi strasznie niedobrze, na myśl o jedzeniu to mi się odbija Ale z drugiej strony może to dobrze bo jak mnie nic nie boli to fiksuje, że z ciażą coś nie takEweloka84, Waniulka, Kamilamila85 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ja to chyba teraz strasznie się wsłuchuję w swój organizm i wyczekuję różnych objawów bo pierwszą ciążę czułam non stop. Bolał mnie intensywnie dół brzucha, krzyż aż do kości ogonowej i to tak, że aż mi się słabo robiło. Potem przyszły zaparcia, więc też czułam się "inaczej" A przy obecnej ciąży objawów bólowych mam mało, za to okropne mdłości, czego przy synku znowu nie miałam Jak to mówią, każda ciąża jest inna
Eweloka84, Kajaoli lubią tę wiadomość
-
nie wiem jak wam ale mi sie cos dzis włączaja czarne mysli... a oczywiscie jak to ja juz sie naczytałam na dr google i oczywiscie wszystkie objawy pasuja do mnie ... kurde juz raz miałam ciąze pozamaciczna i boje się ze znowu cos ...
-
Nia ma nic gorszego niż dr google. Ja przez niego już ze trzy razy umarłam na raka...Eweloka84 wrote:nie wiem jak wam ale mi sie cos dzis włączaja czarne mysli... a oczywiscie jak to ja juz sie naczytałam na dr google i oczywiscie wszystkie objawy pasuja do mnie ... kurde juz raz miałam ciąze pozamaciczna i boje się ze znowu cos ...
Kamilamila85, Anoolka, Drelin, Kajaoli lubią tę wiadomość
-
Eweloka84 wrote:nie wiem jak wam ale mi sie cos dzis włączaja czarne mysli... a oczywiscie jak to ja juz sie naczytałam na dr google i oczywiscie wszystkie objawy pasuja do mnie ... kurde juz raz miałam ciąze pozamaciczna i boje się ze znowu cos ...
Ja nie czytam dr google a i tak miewam czasem czarne myśli...do wizyty chyba tak będzie