Pazdziernikowe mamusie 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Viola wrote:Ja tez mam, ale bardziej meczy mnie nieustanne odbijanie, normalnie bekam jak stary chlop i nie ma znaczenia czy cos zjem czy nie. Bekam caly czas...,, mysle ze jestem teraz obrzydliwa z tymi wszystkimi dodatkami;-) mam nadzieje ze moj maz sie ze mna nie rozwiedzie;-)
bekanie tez mam non stop, nie wiem, skad sie we mnie to powietrze bierze.. -
Ja się w końcu dodzwoniłam do mojego lekarza. Mam jutro do niego podjechać po receptę na luteinę, bo mi się kończy. Ale nie spodobało mi się co powiedział. Mianowicie, że mam brać luteinę i jak nic się nie stanie to widzimy się 26.02. A co ma się stać? Dobrze będzie i takie wątpliwości są nie na miejscu i nie pomagają znerwicowanej kobitce w ciąży.
-
nick nieaktualny
-
blue00 wrote:A mnie wciaz mocno boli brzuch i jajniki, jak dlugo jeszcze?
kochana dopiero 4 tydzień uzbrój się w cierpliwość - do 6 mnie tak bolał dosyć regularnie ale powoli mija acz przyjaziółka jest w 15 tygodniu i mówi, że też ją ciągnieWiadomość wyedytowana przez autora: 11 lutego 2014, 22:39
[*] Jagoda 18.03.2014
[*] Antosia 13.01.2019
Mutacja V Leiden hetero (acard 150mg.,heparyna 0,6ml.)
MTHFR 1298A>C hetero
Niedoczynność tarczycy Euthyrox N 150 -
nick nieaktualny
-
tak sobie myślałam właśnie, że później też boli i to bardziej nawet bo się mocniej naciąga i jeszcze dzidziuch kopie[*] Jagoda 18.03.2014
[*] Antosia 13.01.2019
MTHFR 1298A>C hetero
Wow dziewczyny nie nadazam za wami. Viola ciesze sie ze wszystko w porządku u Ciebie.
A ja jutroide na 15:30 do ginka. Pewnie wejde o 16:00 bou niego zawsze poslizg no al dobry specjalista wiec cos za cos. Nie moge sie doczekac!!26.09.2014 Aluś :*
Aniołek [*] Listopad 2015r.
-
Dzien dobry dziewuszki
Dzisiaj sroda, a jak stare goralskie przyslowie mowi - sroda to dzien loda
I niech kazda rozumie to na swoj sposobMalinowa Panienka, Kajaoli, Viola, Eva0507, moremi, Waniulka, Kamilamila85, K4lina, anka_a lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
hej dziewczęta!!!
boze ja chyba świruję juz, obudziałm sie dzis o 4 i juz spac nie mogłam bo odkryłam , że mnie piersi i sutki nie bola aaaa!!!!! wezcie mnie palnijcie w głowe bo to juz jest jakas schiza
zrobiłam test i dwie kreski ale cały czas druga wychodzi bledsza niz kontorlna , dzizess durnieje na stare lataWiadomość wyedytowana przez autora: 12 lutego 2014, 07:41
Waniulka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Halo te kreski nie muszą być tak samo intensywne poczytajcie Wy co tam piszą na tych testach a nie denerwujecie się niepotrzebnie Wariatki
ale ja też wariowałam - ale przecież to nic nie zmieni więc uskuteczniam peace&love
Nastrój dziś lepszy chociaż mdłości są... ale przeżyjęEweloka84, Kajaoli lubią tę wiadomość
[*] Jagoda 18.03.2014
[*] Antosia 13.01.2019
MTHFR 1298A>C hetero
no tak jakby ja za to byłam obczaić badania do endokrynologa - wszystko co zlecił - 250 zł - załamka...[*] Jagoda 18.03.2014
[*] Antosia 13.01.2019
MTHFR 1298A>C hetero
A ja nadal tylko biust czuje, mam wyczulony nosek na wszelkie zapachy i skoki nastroju
ale lekarz powiedzial, ze wszystko jest w normie i ze kazda ciaza jest inna.
W poprzedniej zwijalam sie wieczorami z bolu, mialam uderzenia goraca, nieznosne bole plecow i bylam non stop zmeczona do tego stopnia, ze bym spala caly dzien.
Teraz nosze w sobie jakis taki spokoj. Czuje sie komfortowo.
Ale tak jak wiekszosc z was, zastanawiam sie nieraz czy to dobrze, ze jestem az tak spokojna i ze tak dobrze sie czuje..
Wszyskim zycze milego dzionkaWiadomość wyedytowana przez autora: 12 lutego 2014, 08:43
Eweloka84 lubi tę wiadomość
-
Kurcze, a nie ma jakiegos ubezpieczenia w Polsce, ktore pokrywa chociaz czesc tych kosztow? Ja mam takie ubezpieczenie, place miesieczna skladke ale jak ide zrobic badania, to nic juz nie place, w aptece tez nie. Wlasciwie wyciagam portfel tylko wtedy jak kupuje witaminy. Gdy bylam w szpitalu w tamtym roku, moj pobyt i operacje kosztowaly okolo 4 tys euro i tez wtedy nic nie placilam. Wiec sie oplaca.
Malinowa Panienka wrote:no tak jakby ja za to byłam obczaić badania do endokrynologa - wszystko co zlecił - 250 zł - załamka...moremi lubi tę wiadomość