Pazdziernikowe mamusie 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyPewnie ze opini jest duzo, ale najwiecej watpliwosci jest do gryki, dlatego ja gryki niechce, a my sie wychowalysmy na piance i tez sie nam pewnie dobrze spalo, albo w lozku z rodzicami bez lozeczka
A na necie z kokosem czy z gryka mozna kupic juz od 30 zl. -
My to się chowaliśmy w ogóle w ekstremalnych warunkach w porównaniu z dzisiejszymi
Dobra zamawiam, przynajmniej jedna rzecz będzie z głowy
Wózek chyba dostaniemy w spadku (choć płakać mi się chcę za nówką sztuką ze skrętnymi kołami) to z łóżeczkiem mogę przyszaleć
-
nick nieaktualnyPewnie, zamawiaj, co tam!!!!
Ja zamowilam uzywane lozeczko z przesylka za 40 zl. Ale to juz kiedys.
Teraz patrze za jakims bujaczkiem uzywanym, oczywiscie z okazją cenowa .Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 lipca 2014, 17:11
mitaka lubi tę wiadomość
-
A jakie ubranka bierzecie do szpitala? Tzn jakiego rodzaju? Body i pajacyk czy kaftanik i śpioszki? I co na wyjście - bo w październiku to różnie z pogodą. Mam tych szmatek trochę ale nie wiem czy do końca takie jak trzeba... aj tyle pytań nie wyjaśnionych
-
nick nieaktualnymitaka wrote:A jakie ubranka bierzecie do szpitala? Tzn jakiego rodzaju? Body i pajacyk czy kaftanik i śpioszki? I co na wyjście - bo w październiku to różnie z pogodą. Mam tych szmatek trochę ale nie wiem czy do końca takie jak trzeba... aj tyle pytań nie wyjaśnionych
-
mitaka wrote:A jakie ubranka bierzecie do szpitala? Tzn jakiego rodzaju? Body i pajacyk czy kaftanik i śpioszki? I co na wyjście - bo w październiku to różnie z pogodą. Mam tych szmatek trochę ale nie wiem czy do końca takie jak trzeba... aj tyle pytań nie wyjaśnionych
Ja dostałam w prezencie dwa zestawy specjalne do szpitala (body, półspiochy, kaftanik, czapeczka + niedrapki) i dopakuje jeszcze jakieś pajacyki, body itd.
-
Hej Mamusie
a ja też dziś zamówiłam łóżeczko i dostałam od siostry 3kartony ubranek od 0-6miesięcy pięć prań zrobiłam teraz się szóste pierze juz prasuje od 2h oczywiście z odpoczywaniem
Jutro musze zrobić badania krwi i mocz w czwartek do pani dr. I łapią mnie dziś cały dzień skurcze w stopach raz jedna raz druga.
Cukier mierze się ładnie unormował z tym ze jem co2-3h mniejsze posiłki zrezygnowałam z moich ukochanych bananów smażonego tłustego mleka teraz 0,5 i oczywiściecukrów ciężko bo mam okropne zachcianki ale Buzka na moim glukometrze się cały czas uśmiecha czyli jest dobrze
I u Nas tez upał ale dziś jest przyjemny wiaterek czasamiAniqa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyFajnie ze cukier ci sie uregulowal
ja tez trzymam diete i jakos te cukry w normie. Ale pozwalam sobie na male slodycze.
Skurcze to chyba od malego poziomu magnezu. Mnie tez chyci czasem szczegolnie jak sie naciagam rano, teraz juz tego nie robie.
Dostalam serek bialy taki prawdziwy wiejski, mleko tez swojskie i maslo. I zajadam na 2 sniadanie, i teraz zjem na kolacje, pysznosci.MartaR.., lubek lubią tę wiadomość
-
Hej:)
A u mnie nareszcie słonko zaszło i siedziałam pół dnia na ogródku i super przyjemnie! wiaterek, nie ma słoneczka, bajka:D
zamówienie przyszło!
Piękna pościel przyjechała! Jestem super szczęśliwałóżeczko też:)I my mamy materac gryka-pianka-kokos. Jak mówicie, ile ludzi tyle opinii, wzięliśmy ten, razem z łóżeczkiem i przewijakiem i kołami na biegunach do łóżeczka, więc jestem szczęśliwa:D będę mogła małego w łóżeczku bujać
A laktator mam Medela mini electric, około 200 zł kosztuje, nie jest najtańszy, ale stwierdziłam, że chce już kupić polecony przez przyjaciółki i sprawdzony tym bardziej, że ma gwarancję. Chciałabym aby mi posłużył i do drugiego dzidziusia
No nic, kąpiel i lecę na lody!Słonka nie ma więc korzystam z powietrza!
Aniqa lubi tę wiadomość
-
Aniqa wrote:mam gdzies jeszcze w lodowce oscypka i nitki serowe, ale juz mi sie przejadly, najlepsze oscypki sa z grila
. Czekam az chlopisko przyjedzie i zrobimy.
Aniqa wydaje mi się, że oscypka w ciąży nie można jeść...to z niepasteryzowanego mleka jest robione jak się nie myle? -
nick nieaktualny
-
http://www.srokao.pl/2013/02/analiza-oliwki-dla-dzieci.html
polecam poczytać o oliwkach
Wychodzi na to ze czasem lepsza jest oliwa z oliwek lub jak ktoś już koniecznie chce parafiną smarować dziecko to lepiej kupić ciekłą parafinę w aptece, przyjemniej bez konserwantówi bardzo tania
Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 lipca 2014, 20:13
paradise, lubek, pestka lubią tę wiadomość
-
paaolka wrote:O proszę
no to fajnie by było się któregoś razu spotkać, bo na pewno będę szukała towarzystwa na spacery
Jestem za:)
Dziewczyny mam pytanie. Czy któraś z Was ma może pralko-suszarkę?
Suszarka na pranie i deska do prasowania będą musiały wylecieć z naszej sypialni, bo nie ma szans na postawienie łóżeczka, przewijaka i komody:( Zastanawiam się właśnie nad pralko-suszarką, na pewno wszystkiego nie da się suszyć, ale przynajmniej pościel, ręczniki, pieluchy tetrowe itp. W sumie łazienkę też mam małą, więc nie wiem czy się zmieści...Macie jakieś opinie, sprawdzone firmy? Oj ciasne zrobi się nasze mieszkanie... -
Znalazłam super emolient do kąpieli dla dzieci
bez tej świńskiej benzyny w składzie (parafiny)
a do tego tańszy niż tak zachwalane Oilatum
Nazywa się Floslek i BalneumWiadomość wyedytowana przez autora: 21 lipca 2014, 20:30
paradise lubi tę wiadomość