Pazdziernikowe mamusie 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
ja nie mam mdłości od kiedy się dowiedziałam, że jestem w ciąży wcinam kwas foliowy z B6 i B12.. teraz mnie tak "muli" tylko.. ewentualnie odbije się czymś co wcześniej zjadłam ale siedzę sobie w domku i odpoczywam. Dzisiaj miałam tyyyyle energii, że posprzątałam cały dom i właśnie kończy mi się 3 pranie mam power dzisiaj!
Kajaoli lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
blue00 wrote:Hm, wiem, ze nie powinnam isc tym torem myslenia, ale czasami mam watpliwosci, czy rzeczywiscie jestem w niej , a to wszystko przez te bole malpowe, ale oki, juz nic nie mowie
tez miałam bóle @ ...czasami nadal mamK
Mój Aniołek 29.10.2013 [*] 6tc
Mój Aniołek 7.05.2016 [*] 9 tc
-
nick nieaktualny
-
Waniulka wrote:Ale mi się nie chce dziś do pracy iść
i to jeszcze 12h do 2 w nocy masakra
No halo halo, ale mówiłaś przecież że w ciąży jesteś...i nadal tak pracujesz?? przecież to zabronione ))))))))))Waniulka lubi tę wiadomość
K
Mój Aniołek 29.10.2013 [*] 6tc
Mój Aniołek 7.05.2016 [*] 9 tc
-
Misia, ja tez sobie nie radze, nie jestem w stanie normalnie funkcjonowac, cokolwiek ugotowac, o sprzataniu nie wspomne, leze i zdycham. Ale mam już zapas imbiru, herbate mietowa, rodzynki do podgryzania i ogorasy konserwowe, zobaczymy czy pomoga.
misiaa wrote:Mam do Was pytanko, ponieważ mam straszne mdłości chciałabym zapytać czy macie jakieś skuteczne sposoby na nie? Chciałabym jeszcze popracować do końca miesiąca i obawiam się czy dam radę.. proszę o jakies propozycje co komu pomaga??Kamilamila85 lubi tę wiadomość
-
mitaka wrote:U mnie dzisiaj mdłości ustąpiły podobnie jak ból piersi (jakby flaczeją) dzisiaj miała być wizyta ale przełożona na sobotę, obawiam się że do soboty wszystko będzie jasne.....
Mitaka jedne mają cały czas dolegliwości inne nie... Mnie w pierwszej ciązy tak bolaly piersi, ze nie mogłam po schodach chodzić - a teraz nie, lekko sutki wrazliwe, ale to i tak jak "na siłe złapie" i brzuch mnie raz boli raz nie... Objawy mijają i wracają, mdłości miałam raz, a teraz w ogole... Musi być dobrze! Nie martw sięMalinowa Panienka, Kamilamila85, moremi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
no hej kochana :* mówiłam dołącz do nas i proszę zaproszenie przyjęte
Misty87 lubi tę wiadomość
[*] Jagoda 18.03.2014
[*] Antosia 13.01.2019
Mutacja V Leiden hetero (acard 150mg.,heparyna 0,6ml.)
MTHFR 1298A>C hetero
Niedoczynność tarczycy Euthyrox N 150 -
Malinowa Panienka wrote:no hej kochana :* mówiłam dołącz do nas i proszę zaproszenie przyjęte
Malinowa Panienka, moremi lubią tę wiadomość
-
Good morning sunshines
Zapowiada sie cudowny dzien
Przyjezdza moja siostra z mezem i idziemy na koncert Deep Purple
Co prawda ich fanem jest tylko maz siostry ale to i tak zawsze fajnie sie rozerwac. I w dodatku zostaja do konca tygodnia
Strasznie sie stesknilam za rodzinka. Nie widzialam sie z nimi od wakacjiKajaoli, Kamilamila85, Anoolka, MOI, Misty87 lubią tę wiadomość
-
ania4 wrote:hej kobietki byłam wczoraj na pierwszej wizycie i usg lekarz powiedział,zeby jeszcze sie wstrzymac z oznajmieniem dobrej nowiny. powiedział,zeby sie jeszcze nie nastawiac bo roznie moze byc nie wiem jak ja wytrzymam do nastepnego usg...
A kiedy masz nastepne badanie? -
nick nieaktualnyhej dziewczynki
ja mam ciąg dalszy z wczoraj tule się do kibelka rany jak ja nie cierpię wymiotować
najgorsze, że nie mogę nic rano zjeść przed wstaniem z łóżko co może pomogłoby mi z tymi mdłościami - bo muszę zażyć leki na tarczyce na czczo a potem odczekać pół godziny
Kamilamila85 lubi tę wiadomość