Pazdziernikowe mamusie 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
Kakabaka niby fajnie, że przeczyściło, ale wcale nie czuję się jakoś po tym super. Brzuch wzdęty i okrągły jak u afrykańskiego dziecka Ja kilka tygodni temu też miałam problem z zaparciami, ale kupiłam śliwki suszone i na drugi dzień po ich zjedzeniu, elegancko się oczyściłam Do tego pamiętaj o warzywach, owocach i pełnoziarnistym pieczywie.
Co do zachciewajek, to zauważyłam, że bardzo mi leżą ostre, pieprzne potrawy i że zaczynam dosalać, choć nigdy tego nie robiłam. Słodyczy jem mniej niż zazwyczaj (a jestem czekoholikiem), a najbardziej mi leży kanapka Kinder Delice, bo nie jest przesłodzonaKakabaka lubi tę wiadomość
-
Ulcio wrote:to ja mogę jeść keczup pikantny w ilościach hurtowych i paprykę marynowaną hehe
w ciąży z Kingą to pochłaniałam tonami pieczarki
Mmmmmmmmm... keczup pikantny... Chyba dzis sobie kupieMOI, Kakabaka, Misty87, Kamilamila85 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ja mam stir fry z woka - filety z udka kurczaka + olej do woka (taki z Lidla - sezamowo-imbirowy) do tego posiekany w krazki por, papryka czerwona, pieczarki i ostrugana na makaron marchewka. Potem dorzucam makaron z fasoli mung i sos (sweet chilli + sos rybny + sos sojowy + sos ostrygowy + starty spory kawalek korzenia imbiru + sok z jednej cytryny + trawa cytrynowa). Przed podaniem posypuje szczypiorkiem z cebulki dymki.
Mniam mniam mniam!Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 lutego 2014, 10:39
MOI, Misty87, Waniulka, Kamilamila85, Kajaoli lubią tę wiadomość
-
Hej Babeczki, niestety jestem w pracy bo nie ma mnie kto zastapic!! zglosilam ze mnie nie bedzie 2 dni i bede pracowala z domu, ale wczoraj po poludniu juz mialam tyly i musialam dzisiaj przyjsc...jestem wsciekla na siebie ze jestem taka miekka...ide w pon do gina i powiem mu prosto w oczy dlaczego nie dal mi L4 ostatnio?? no same powiedzcie, przeciez kazda kobieta jak plami dostaje L4 a on mi nawet nie zaproponowal, nie wiem czemu. Powiedzial ze wszystko w srodku wyglada ok i pewnie dlatego stwierdzil ze nie ma potrzeby L4....
Kamilamila85 wrote:Jezu co idiota z tego lekarza takich to bym tępila, ja 2 lata temu trafilam w 10tc do szpitala z plamieniem a lekarz do mnie co mi pani z 3 dniowa ciaza przychodzi, wszystko sie moze przytrafic dostalam nospe i nic wiecej, i do domu. 2 dni pozniej bylam u mojego lekarza na kontroli to dzidzia obumarla i stwierdzil ze gdybym dostala na ostrym dyzuze duphaston to dzidzia by zyla. Nie nawidze takich lekarzy, Ania4 bedzie dobrze zobaczysz, musi byc dobrze trzymam kciuki.
Viola jak sie czujesz, mam nadzieje ze w domku jestes!
A ja troche sie czuje jak by mnie pociag rozjechal ale nie wymiotujeKamilamila85 lubi tę wiadomość
-
Viola wrote:Hej Babeczki, niestety jestem w pracy bo nie ma mnie kto zastapic!! zglosilam ze mnie nie bedzie 2 dni i bede pracowala z domu, ale wczoraj po poludniu juz mialam tyly i musialam dzisiaj przyjsc...jestem wsciekla na siebie ze jestem taka miekka...ide w pon do gina i powiem mu prosto w oczy dlaczego nie dal mi L4 ostatnio?? no same powiedzcie, przeciez kazda kobieta jak plami dostaje L4 a on mi nawet nie zaproponowal, nie wiem czemu. Powiedzial ze wszystko w srodku wyglada ok i pewnie dlatego stwierdzil ze nie ma potrzeby L4....
Twoje zdrowie jest teraz najważniejsze. Są rzeczy ważne, ważniejsze i najważniejsze! Praca jest ważna, ale do tych trzecich należy teraz Twoja ciąża!Eweloka84, caterinka, Anoolka, Kamilamila85, Kajaoli lubią tę wiadomość
-
Wiem Kakabaka, ze dzidzia jest NAJWAZNIEJSZA, ale dopoki lekarz nie potwierdzi bicia serduszka to co ja mam robic? Wiesz, nie chce mowic w pracy dopoki to nie jest pewne, tym bardziej ze plamie (wlasciwie juz prawie wcale ale jednak). We wtorek po wizycie ide i zglaszam ciaze i wtedy moga mi....
Kakabaka wrote:Viola pamiętaj że jak się w pracy nie pojawisz to świat nie stanie i nie będzie krachu na giełdach, który spowoduje światowy kryzys!
Twoje zdrowie jest teraz najważniejsze. Są rzeczy ważne, ważniejsze i najważniejsze! Praca jest ważna, ale do tych trzecich należy teraz Twoja ciąża!Kamilamila85 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny