Pazdziernikowe mamusie 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
Hej laseczki Witam się z Wami w nawet niezłym nastroju, pewnie z racji dzisiejszej wizyty u gina;) Poza tym wstrętu do jedzenia ciąg dalszy
Dziewczynki, trzymam kciuki za Wasze wyniki!Kakabaka, Eweloka84 lubią tę wiadomość
-
Inusia wrote:Hej laseczki Witam się z Wami w nawet niezłym nastroju, pewnie z racji dzisiejszej wizyty u gina;) Poza tym wstrętu do jedzenia ciąg dalszy
Dziewczynki, trzymam kciuki za Wasze wyniki!Waniulka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
jestem w rozpaczy bo od kilku dni chodzą za mną ogórki kiszone i kupiłam już z 5 różnych rodzajów (nawet jakieś swojskie z bazarku) a nie smakują mi... tęsknie za moimi domowymi ogóreczkami od mamy... chlip chlip ;(
u mnie dzisiaj zupa jarzynowa.. pora coś normalnego zjeść, a nie cały czas te afrykańskie jedzonkoKakabaka, Eweloka84, Kamilamila85, Kajaoli lubią tę wiadomość
-
Bylam wczoraj u ginekologa maluch ma 0.56cm serduszko bylo widac;) ale mam mieszane uczucia do lekarza. Kazal mi przyjść za 2 tyg i wtedy zalozy karte ciazy. Generalnie o nic sie nie pytal tylko o dzien miesiaczki ani jak sie czuje, ani czy jakies objawy mam. Kazal brac tylko folik. Wymusilam na nim skonczenie femibionu natal1. A wasza pierwsza wizyta jak wyglądała? pytal sie was o cos lekarz?26.09.2014 Aluś :*
Aniołek [*] Listopad 2015r.
-
Eweloka84 wrote:Kochana oczywiscie czekamy na wiesci z wizyty
Ewelinka, oczywiście, że zdam Wam raport- obowiązkowo Tylko pewnie dopiero jutro bo wizytę mam dopiero o 22:30Eweloka84 lubi tę wiadomość
-
Eva0507 wrote:@misty87
takkk... ale na te moje domowe bo inne mi nie smakują
dzisiaj mam wizytę na 19:00 i mam nadzieję, że moja fasolka się pokaże i pomacha mamusi
O, to widzę, że obie będziemy zdawać raportWiadomość wyedytowana przez autora: 13 lutego 2014, 12:33
Eva0507 lubi tę wiadomość
-
kredkaczarna wrote:Bylam wczoraj u ginekologa maluch ma 0.56cm serduszko bylo widac;) ale mam mieszane uczucia do lekarza. Kazal mi przyjść za 2 tyg i wtedy zalozy karte ciazy. Generalnie o nic sie nie pytal tylko o dzien miesiaczki ani jak sie czuje, ani czy jakies objawy mam. Kazal brac tylko folik. Wymusilam na nim skonczenie femibionu natal1. A wasza pierwsza wizyta jak wyglądała? pytal sie was o cos lekarz?
Eva, ogoreczki najlepsze od mamy! Cos wiem o tym
Czekamy na info po wizytach dziewczyny!Eva0507 lubi tę wiadomość
-
Eva, ja tez jestem na etapie ogorasow i kupilam sobie wczoraj jakies, ale sa okropne, dzisiaj jade po nastepna partie:-( w koncu moze trafie na takie co mi spasuja;-)
Eva0507 wrote:jestem w rozpaczy bo od kilku dni chodzą za mną ogórki kiszone i kupiłam już z 5 różnych rodzajów (nawet jakieś swojskie z bazarku) a nie smakują mi... tęsknie za moimi domowymi ogóreczkami od mamy... chlip chlip ;(
u mnie dzisiaj zupa jarzynowa.. pora coś normalnego zjeść, a nie cały czas te afrykańskie jedzonkoEva0507 lubi tę wiadomość
-
kredkaczarna wrote:Bylam wczoraj u ginekologa maluch ma 0.56cm serduszko bylo widac;) ale mam mieszane uczucia do lekarza. Kazal mi przyjść za 2 tyg i wtedy zalozy karte ciazy. Generalnie o nic sie nie pytal tylko o dzien miesiaczki ani jak sie czuje, ani czy jakies objawy mam. Kazal brac tylko folik. Wymusilam na nim skonczenie femibionu natal1. A wasza pierwsza wizyta jak wyglądała? pytal sie was o cos lekarz?
Ja na swoją nadal czekam. Do mojego lekarza chodzę od czterech lat i on pomagał mi z zajściem w ciążę więc nie będę miała niemiłych niespodzianek, bo się znamy już trochę -
Papryczki jalapeno wkładam w kanapkę jak ogórka i wcinam
QUOTE=MOI]Hej dziewczyny!!!
Macie już jakieś zachciewajki???? Mnie wczoraj dopadło pragnienie kapusty kiszonej i tyle się na jadłam, że hohohooooo!!!! Za karę mnie potem przeczyściło [/QUOTE]
Kamilamila85, MOI, Kajaoli lubią tę wiadomość
[*] Jagoda 18.03.2014
[*] Antosia 13.01.2019
Mutacja V Leiden hetero (acard 150mg.,heparyna 0,6ml.)
MTHFR 1298A>C hetero
Niedoczynność tarczycy Euthyrox N 150 -
Kredka, ja mysle ze jak ciaza przebiega prawidlowo, lekarz nie widzi komplikacji to sie nie dopytuje o szczegoly, nie wiem jaka sytuacja jest u Ciebie, ale ja jestem po 2 poronieniach wiec my dosyc duzo "gadamy"
kredkaczarna wrote:Bylam wczoraj u ginekologa maluch ma 0.56cm serduszko bylo widac;) ale mam mieszane uczucia do lekarza. Kazal mi przyjść za 2 tyg i wtedy zalozy karte ciazy. Generalnie o nic sie nie pytal tylko o dzien miesiaczki ani jak sie czuje, ani czy jakies objawy mam. Kazal brac tylko folik. Wymusilam na nim skonczenie femibionu natal1. A wasza pierwsza wizyta jak wyglądała? pytal sie was o cos lekarz? -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny