Pazdziernikowe mamusie 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Dziewczyny czy wy też tak macie, że budzicie się ok 2-3 i musicie szybko coś zjeść, bo niby głodne nie jesteście ale coś by się zjadło... Mój TŻ się śmieje, że mamy dużego głodnego lwa w domu, bo nakrył mnie jak sobie podgryzam z lodówki...
Eweloka84, Waniulka lubią tę wiadomość
-
Eva0507 wrote:Dziewczyny czy wy też tak macie, że budzicie się ok 2-3 i musicie szybko coś zjeść, bo niby głodne nie jesteście ale coś by się zjadło... Mój TŻ się śmieje, że mamy dużego głodnego lwa w domu, bo nakrył mnie jak sobie podgryzam z lodówki...
Kamilamila85, Waniulka lubią tę wiadomość
-
ja też nie jem ale wstaję koło 3 i psy zwykle wtedy siedzą i chcą wyjść skoro wstałam i łażę po domu więc tak sobie o 3 w nocy wychodzimy dotlenic się i wracamy
Eweloka84 wrote:ja jak wstaje siku 1-2 w nocy i sie kłądę to zaczyna mnie ssac ze zasnąc nie moge ale jeszcze nie chodze w nocy do lodówkiWiadomość wyedytowana przez autora: 13 lutego 2014, 13:45
Eweloka84, Kamilamila85, Waniulka, Kajaoli lubią tę wiadomość
[*] Jagoda 18.03.2014
[*] Antosia 13.01.2019
Mutacja V Leiden hetero (acard 150mg.,heparyna 0,6ml.)
MTHFR 1298A>C hetero
Niedoczynność tarczycy Euthyrox N 150 -
Malinowa Panienka wrote:ja też nie jem ale wstaję koło 3 i psy zwykle wtedy siedzą i chcą wyjść skoro wstałam i łażę po domu więc tak sobie o 3 w nocy wychodzimy dotlenic się i wracamy
hahahaha jak ja bym poszla o 3 z psem to moj maz by stwierdzil ze zwariowalam hihihihihi, ja nie spie po nocy bo wykupilam sobie pakiet vip na zalukaj i ogladam zagraniczne seriale, albo mtv, siedze pozniej do 2-3 w nocy i ogladam na tablecieEweloka84, Waniulka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnymarta83 wrote:blue trzymamy kciuki, a co do sluzu to chyba wszystkie tak mamy,ja czuje caly czas mokro miedzy nogami i latam i sprawdzam czy nic nie wylecialo.paranoja naprawde.
Kamilamila85 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Hej dziewczynki ja tak się ogarniam że głowa mała... W nocy wstaje 3razy siku no dwa bo trzecie rano a potem w dzień chodzę jak neptyk...dziś panowie mi założyli nową antenę do neta jutro podłączą ogólnie się czuje bardzo dobrze piersi już nie bolą same tylko przy dotyku ale swedzą jak chol..era... Piszę i już ziewam...oj chyba będzie bardzo śpiąca dzidzia
-
Wiem Anoolka, ale ja nawet nie pomyslalam jak bylam u gina zeby poprosić o L4 bo bylam w szoku, a pracy nie potrafie zostawic z dnia na dzien bo naprawde nie ma kto tego robic, tzn mojej dzialki.
Anoolka wrote:Viola mogłaś go poprosić o zwolnienie
Zawsze możesz też iść do rodzinnego, na pewno Ci da -
Wlasnie wczoraj na ktorejs stronie wyczytalam ze w tym tygodniu ciazy co ja jestem to już powoli moze zanikac bolesnosc piersi...dziwne bo u mnie jest wrecz odwrotnie, wszystkie objawy sie nasilają. ?.
MartaR.. wrote:Hej dziewczynki ja tak się ogarniam że głowa mała... W nocy wstaje 3razy siku no dwa bo trzecie rano a potem w dzień chodzę jak neptyk...dziś panowie mi założyli nową antenę do neta jutro podłączą ogólnie się czuje bardzo dobrze piersi już nie bolą same tylko przy dotyku ale swedzą jak chol..era... Piszę i już ziewam...oj chyba będzie bardzo śpiąca dzidziaWiadomość wyedytowana przez autora: 13 lutego 2014, 18:03