Pazdziernikowe mamusie 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
mi też ustępują, piersi bolą przy dotyku a poza tym to ok jest ja to śpiąca chodzę okrutnie...[*] Jagoda 18.03.2014
[*] Antosia 13.01.2019
Mutacja V Leiden hetero (acard 150mg.,heparyna 0,6ml.)
MTHFR 1298A>C hetero
Niedoczynność tarczycy Euthyrox N 150 -
nick nieaktualny
-
Wczoraj mój gin zapytany o dolegliwości odpowiedział że kobiety różnie przechodzą te miesiące i nie ma stałej normy ja i w pierwszej ciąży nie miałam dolegliwości gdybym miała to bym je pamiętała a nie pamiętam i sobie już co chwila patrzę na zegarek czy już się wypada położyć spać czy dam radę jeszcze wytrzymać godzinkę
Waniulka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMartaR.. wrote:Wczoraj mój gin zapytany o dolegliwości odpowiedział że kobiety różnie przechodzą te miesiące i nie ma stałej normy ja i w pierwszej ciąży nie miałam dolegliwości gdybym miała to bym je pamiętała a nie pamiętam i sobie już co chwila patrzę na zegarek czy już się wypada położyć spać czy dam radę jeszcze wytrzymać godzinkę
MartaR.. lubi tę wiadomość
-
Waniulka wrote:dokładnie ja mam tak samo. Ale myślę że to z obawy przed niepowodzeniem bo przecież każda z nas krócej lub dłużej starała się o maleństwomarta
-
co do objawow dziewczyny to powiem wam szczerze ze jesli mam patrzec na pierwsza swoja ciaze to nie bede ich szukala bo ja ich w ogole nie mialam, jedyna rzecza ktora potwierdzala moj stan byl brzuszek. wiec moze dlatego teraz ich teaz za bardzo niemam, z czego sie ciesze, choc z drugiej strony pojawia sie strach czy wszystko jest oki
MartaR.. lubi tę wiadomość
marta -
nick nieaktualny
-
Kajaoli, melduję się na 15 października (wg USG), 27 lat, 4 m-ce starań
Drelin, Waniulka, Kakabaka, Kamilamila85, Kajaoli lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
a ja w sklepie ujrzałam w ręku pewnego dziecka prażynki solone no i co? przeszukałam cały sklep i znalazłam smakują wyśmienicie - poszłam tylko po mleko sojowe
Eweloka84, Kajaoli lubią tę wiadomość
[*] Jagoda 18.03.2014
[*] Antosia 13.01.2019
MTHFR 1298A>C hetero
nick nieaktualny
-
blue ty sobie poczekaj kiedy masz termin @?? bo moze byc take ze beta bedzie rosnac po terminie @
a najlepiej idz jutro do gin ze cos jest nie tak jak testy pozytywneWiadomość wyedytowana przez autora: 13 lutego 2014, 20:33
-
kada24 wrote:blue ty sobie poczekaj kiedy masz termin @?? bo moze byc take ze beta bedzie rosnac po terminie @
a najlepiej idz jutro do gin ze cos jest nie tak jak testy pozytywne
Dobrze mówisz - może trzeba pogadać ze szperaczem[*] Jagoda 18.03.2014
[*] Antosia 13.01.2019
MTHFR 1298A>C hetero
Hej lasencje! Wlasnie wyszłam od lekarza. Dzidzia pomachała mamusi miała całe 0,21cm widać było pulsację serca jak to doktor określił. Założył mi kartę ciazy. Ogólnie był miłe zaskoczony bo przyszłam z prawie wszystkimi badaniami i powiedział ze nie zostawiłam mu nic do roboty. Powiedział ze dzidzia prawdopodobnie jest młodsza niż wychodzi nam z kalendarza i ze mam odpoczywać i dbać o siebie. Następna wizyta 6 marca
Za to mój TŻ nadal nie może uwierzyć ze moim brzuszku rośnie nam mała czekoladka
Dziewczyny mowię Wam nie stresujcie sie i nie nakrecajcie niepotrzebnie. Wasze dzidzie pięknie zdrowo rosnąStrokrotka, lubek, Eweloka84, Kakabaka, Kamilamila85, Kajaoli, MOI lubią tę wiadomość
-
Eva0507 wrote:Hej lasencje! Wlasnie wyszłam od lekarza. Dzidzia pomachała mamusi miała całe 0,21cm widać było pulsację serca jak to doktor określił. Założył mi kartę ciazy. Ogólnie był miłe zaskoczony bo przyszłam z prawie wszystkimi badaniami i powiedział ze nie zostawiłam mu nic do roboty. Powiedział ze dzidzia prawdopodobnie jest młodsza niż wychodzi nam z kalendarza i ze mam odpoczywać i dbać o siebie. Następna wizyta 6 marca
Za to mój TŻ nadal nie może uwierzyć ze moim brzuszku rośnie nam mała czekoladka
Dziewczyny mowię Wam nie stresujcie sie i nie nakrecajcie niepotrzebnie. Wasze dzidzie pięknie zdrowo rosną[*] Jagoda 18.03.2014
[*] Antosia 13.01.2019
MTHFR 1298A>C hetero
nick nieaktualny