Pazdziernikowe mamusie 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Dziś Walentynki, a ja siedzę jak na szpilkach. Cały czas myślę o wieczornej wizycie u gina!!!!! Do tego znów mnie dopadły dolegliwości jelitowo-żołądkowe, a przecież nie jadłam kapusty kiszonej!!
Kajaoli, no właśnie na 18 jedziemy do gina i innych planów nie mamy. Chociaż nie pogardziłabym jakąś fajną komedią romantycznąKajaoli lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Anoolka wrote:Spójrz na mój wykres, o mało zawału nie dostałam
https://ovufriend.pl/wykres.html?nick=anoolka
To faktycznie nie ma sensu się stresowac na zapas. Dziękuję Ci za pokazanie wykresu PomogłoAnoolka, Kajaoli lubią tę wiadomość
-
my dziś zalegamy w domku - nie jestem fanką wielkiej komercji a komedii romantycznych nie lubię... wolę dobry thriller albo horror - taki inny romantyzm
jutro idziemy na obiadek na miasto i na zakupy ciuhowe - marzy mi się pyszny burger z belgijkami <mniam>Kajaoli, lubek, mama86 lubią tę wiadomość
[*] Jagoda 18.03.2014
[*] Antosia 13.01.2019
Mutacja V Leiden hetero (acard 150mg.,heparyna 0,6ml.)
MTHFR 1298A>C hetero
Niedoczynność tarczycy Euthyrox N 150 -
MOI wrote:Dziś Walentynki, a ja siedzę jak na szpilkach. Cały czas myślę o wieczornej wizycie u gina!!!!! Do tego znów mnie dopadły dolegliwości jelitowo-żołądkowe, a przecież nie jadłam kapusty kiszonej!!
Kajaoli, no właśnie na 18 jedziemy do gina i innych planów nie mamy. Chociaż nie pogardziłabym jakąś fajną komedią romantyczną
Dobrze rozumiem twoj stres ale pewnie tez juz nie mozesz sie doczekac az zobaczysz swoja kruszynke To chyba jeden z najwspanialszych sposobow na spedzenie WalentynekMOI lubi tę wiadomość
-
A my lubimy to swieto Dzis wieczor mamy zarezerwowany stolik w naszej ulubionej meksykanskiej restauracji w malym, romantycznym miasteczku niedaleko nas. Na pewno spedzimy mily wieczor Juz nie moge sie doczekac
Anoolka, Kamilamila85 lubią tę wiadomość
-
Każdy lubi co innego - ja nie potępiam i nie neguję ale dla mnie Walentynki trwają cały rok ot mój punkt widzenia
Kajaoli, Kakabaka, IWKA38, anuszka82 lubią tę wiadomość
[*] Jagoda 18.03.2014
[*] Antosia 13.01.2019
Mutacja V Leiden hetero (acard 150mg.,heparyna 0,6ml.)
MTHFR 1298A>C hetero
Niedoczynność tarczycy Euthyrox N 150 -
Witajcie kochane Wczorajszą wizytę zaliczam do udanych, ciąża potwierdzona, na właściwym miejscu. Zarodek niecałe 3mm, serduszko pracuje, 140 uderzeń na minutę Ja się zapisałam na następną wizytę 12 marca
MOI, lubek, Kajaoli, Drelin, mała_mi, Eweloka84, caterinka, Misty87, blue00 lubią tę wiadomość
-
My walentynkujemy sie w pracy:-( ja w pracy do wiexzora a moj maz idzie na jocke iwec praktycznie sie miniemy. Ogolnie nie obchodzimy ich jakos specjalnie ale staramy sie spedzic ten wieczor razem np. Przy filmie. Ale odbijemy sobie w weekend:-)
Kamilamila85, Kajaoli lubią tę wiadomość
26.09.2014 Aluś :*
Aniołek [*] Listopad 2015r.
-
Inusia wrote:Nasz synek dzisiaj kończy 2 latka, wieczór w domku przy kolacji we trójkę
Wszystkiego najlepszego dla Synka
Gratuluje udanych wizyt i trzymam kciuki za wizytujace dzisiaj
Nasz wieczór walentynkowy pewnie nie bedzie sie róznił wiele od innych wieczorów znając mojego męża.. Chyba, ze mnie czyms zaskoczy Ale wątpie.. Dzisiaj rano jak wspomniałam o walentynkach to miał głupią minę i pytał co się robi w walentynki?
Ale Wam życzę słodkiego i pełnego miłości nie tylko dnia, ale całego życia!!! Buziaki
Kajaoli, Inusia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKajaoli wrote:A my lubimy to swieto Dzis wieczor mamy zarezerwowany stolik w naszej ulubionej meksykanskiej restauracji w malym, romantycznym miasteczku niedaleko nas. Na pewno spedzimy mily wieczor Juz nie moge sie doczekac
Kajaoli, Kakabaka, Kamilamila85 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ulcio wrote:u mnie wygląda na to, że cały walentynkowy dzień spędzę w objęciach WC
wróciłam od lekarza bo normalnie szarpie mną od wczoraj pęka mi głowa i jest mi mega niedobrze nie jestem w stanie funkcjonować
rany
Ulcio baaardzo Ci współczuję, mam nadzieje, ze niedługo Ci miną wymioty A co lekarz powiedział?