Pazdziernikowe mamusie 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
Mialam usg w 6tyg i 1 dzien i slychac bylo (i widac) bijace serduszko
loveyou88 wrote:ewolka a który tydzień po owulacji masz? Chyba jest ok:) a napiszcie mi w 8tc mam usg przezpochwowe 1. ma już być widać serduszko, wy już miałyście? jesi tak to kiedy?Waniulka lubi tę wiadomość
-
ja będę miała serduszkowe usg w 6t4d mam nadzieję że usłyszę moje serduszko! no z tym terminem porodu to nie wiadomo jak to jest! podziwaim wiele z was, które tak dzielnie zniosły już nie ejdną ciążową porażkę, ja się tak boje o moje maleństwo, a przecież to pierwsza próba, ale żadnej nigdy nei chce stracic co do mojego terminu to będzie krótszy, gdyż mam z góry od 8 lat zapowiedziane CC więc może urodzę na samym początku października albo nawet na końcówce września
Kajaoli lubi tę wiadomość
-
Kajaoli wrote:Wiec wychodzi na to, ze mam termin na 5go pazdziernika, tak jest tez napisane na gorze mojego wykresu. Z boku wykresu jest napisane: 2 pazdziernika a lekarz mi wyliczyl na 12go i co ja mam teraz myslec?
To chyba od poczatku pazdziernika bedziesz musiala byc gotowaKajaoli lubi tę wiadomość
-
hej a ja kupiłam dziś cudowną i przepiękną kurteczkę dla dziewczynki w lumpiku za 5,5 zł - wiem nie mogłam się powstrzymać
teraz musi być dziewczynka a jak nie to oddam mojej siostrze ona rodzi w czerwcu i na bank dziewczynka będzie[*] Jagoda 18.03.2014
[*] Antosia 13.01.2019
Mutacja V Leiden hetero (acard 150mg.,heparyna 0,6ml.)
MTHFR 1298A>C hetero
Niedoczynność tarczycy Euthyrox N 150 -
nick nieaktualny
-
jejku a ja nie robię... lekarz powiedział, że ładnie zagnieżdżony pęcherzyk i że wszystko ok - powiedział, że nie ma sensu bety robić...
myślicie, że powinnam?[*] Jagoda 18.03.2014
[*] Antosia 13.01.2019
MTHFR 1298A>C hetero
Niedoczynność tarczycy Euthyrox N 150 -
nick nieaktualny
-
Malinowa Panienka wrote:jejku a ja nie robię... lekarz powiedział, że ładnie zagnieżdżony pęcherzyk i że wszystko ok - powiedział, że nie ma sensu bety robić...
myślicie, że powinnam?marta -
Hej to ja tez dolanczam :)wedlug obliczen to termin mam na 27 pazdziernika 3 testy pozytywne... do lekarza dopiero pod koniec marca jak bede w PL gdyz mieszkam w NL a tu dopiero mozna sie zglosic w 3 miesiacu na badania
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 lutego 2014, 21:50
Drelin, Kajaoli, lubek, Eweloka84, Kakabaka lubią tę wiadomość
-
To uspokoiłaś mnie
marta83 wrote:kochana ja robie bo wczesniej poronilam u gina bylam bardzo wczesnie wiec bylo tylko widac powiekszona macice na ciaze dostalam dupka i bete robienie co 48h kolejna bede robila we wtorek a w srode juz do gina mam,i mam nadzieje ze bedzie wszystko dobrze, i w pecherzyku bedzie zarodekmarta83 lubi tę wiadomość
[*] Jagoda 18.03.2014
[*] Antosia 13.01.2019
MTHFR 1298A>C hetero
Niedoczynność tarczycy Euthyrox N 150