Pazdziernikowe mamusie 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
Cieszę się, że już lepiej
A tak w ogóle to hello lejdis
wyruszam zaraz na zakupki tylko mój TŻ coś tam robi i musi skończyć
Jak Wasze dzisiejsze samopoczucie?Kamilamila85, Viola, Eweloka84 lubią tę wiadomość
[*] Jagoda 18.03.2014
[*] Antosia 13.01.2019
Mutacja V Leiden hetero (acard 150mg.,heparyna 0,6ml.)
MTHFR 1298A>C hetero
Niedoczynność tarczycy Euthyrox N 150 -
nick nieaktualnyKamila trzymaj się kochana leż leż a wszystko będzie dobrze
dziewczyny ja dalej wymiotuje, mam dreszcze to jakiś koszmar do tego nawet sobie niw wyobrażacie jak powiedziałam rodzicom swoim jak zareagowali
po prostu tragedia ryczę i nie mogę się uspokoić
jednym słowem wg nich jestem nieodpowiedzialna, nienormalna i oni nie bedą nawet mi gratulować ani skakać z radości
idę się przytulić do męża i dziewczynek bo po prostu nie mam siłyKamilamila85, Viola lubią tę wiadomość
-
Ulcio wrote:Kamila trzymaj się kochana leż leż a wszystko będzie dobrze
dziewczyny ja dalej wymiotuje, mam dreszcze to jakiś koszmar do tego nawet sobie niw wyobrażacie jak powiedziałam rodzicom swoim jak zareagowali
jednym słowem wg nich jestem nieodpowiedzialna, nienormalna i oni nie bedą nawet mi gratulować ani skakać z radości
idę się przytulić do męża i dziewczynek bo po prostu nie mam siły
Ohhh Ulcio... Tak bardzo mi przykro Na szczęscie to Ty bedziesz zyć ze swoim malenstwem i dziewczynkami a nie Twoi rodzice -to Twoja rodzina i Ty masz byc szczesliwa! Mam nadzieje, ze przemyslą swoje zachwonie,albo chociaz nie bedą wiecej komentować
Licze na to, ze wymioty szybko miną, zebys sie juz nie meczyła bidulo.. Trzymaj sie Kochana!
Kamila dobrze, ze juz nie krwawisz. Odpoczywaj i bedzie dobrze!Kamilamila85, Viola lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKamilamila85 wrote:zero nic mi nie wytlumaczono oprocz usg tez nic nie zrobiono, bo oni uwazają ze tak wczesnej ciazy nie warto ratowac.
Viola lubi tę wiadomość
-
czesc dziewczyny.Dzis rano zrobilam powtorke bety i progesteron wyniki beda pozniej na necie. Nie boicie sie pierwszej wizyty u gina. Ja mam 26 lutego i sie boje ogromnie czy zobacze bijace serduszko.Nie wiem jak poradzic sobie ze stresem
Viola lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny, wy macie abonament premium? Ja na razie mam promocyjny na miesiąc i się zastanawiam czy dalej wykupować. Chyba zobaczę czy mi obciętych funkcji będzie brakować
A, i jeszcze: szkoda, że nie wszystkie udostępniacie kalendarze, bo strasznie lubię je oglądać
moremi, Eva0507, Viola, Kakabaka lubią tę wiadomość
-
Witam wszystkie, ja dzisiaj i jutro leze plackiem. Mlodsza corka sprzata, maz udaje ze sprzata;-) niestety musze sie zwlec zeby chociaz jakas zupe z gwozdzia ugotowac;-) w sumie nie jestem obloznie chora ale chce dac organizmowi odpoczac, a w poniedzialek do lekarza.
-
Ulcio, strasznie mi przykro z powodu rodzicow. Ja sie spodziewam takiej reakcji ze strony tesciowej, tylko ze ona jest obca osoba i mi zwisa jej opinia. Szczerze mowiac nie mam pojecia jak zareaguje moja mamusia kochana, pewnie sie niby ucieszy ale zaraz poleci sie modlić zeby nic mi sie nie stalo i zeby wszystko skonczylo sie dobrze.
idę się przytulić do męża i dziewczynek bo po prostu nie mam siły -
idę się przytulić do męża i dziewczynek bo po prostu nie mam siły
Kochana ja po rozmowie z moją mamą dostałam 2tygodnie temu skurczów musiałam no-spe dwa dni łykać... Usłyszałam od niej coś w stylu po co Ci drugie dziecko i dużo więcej przykrości... Mój tato jest kochany cieszy się bardzo teście też a Mama z kolei bardzo niezadowolona...Viola lubi tę wiadomość
-
U mnie w pierwszej ciąży moi rodzice niezbyt byli zadowoleni,zwłaszcza własnie mama - tata przytulił i powiedział, ze sie cieszy (chociaz był bardzo zaskoczony) natomiast tescie skakali i płakali z radości. Tym razem moja mama sie popłakała i sie ucieszyła, tata tez sie cieszył, w sumie teście tez sie bardzo cieszyli, chociaz bez takiego entuzjazmu... Niewiadomo jaka reakcja lepsza.
Generalnie jedne babcie mało co sie nie posikaja ze szczescia, ze bedzie kolejny wnuk, a inne (jak moja mama) niekoniecznie, bo to sie wiąże tez z jakims w sumie obiazeniem dla nich, bo nie raz sie prosi o pomoc przy opiece. A one pewnie tez chca pozyc swoim zyciem,skoro odchowały wałsne dzieci.. (Tak mi kiedys powiedziała własnie moja Mama)Viola lubi tę wiadomość
-
Kurcze..to przykre ze niektorzy rodzice okazuja taki brak wsparcia dla wlasnych dzieci, i nie ciesza sie ze zostana dziadkami...
Ja mam starszna ochote zadzwonic juz dzis do swoich i powiedziec im ze beda mieli pierwszego wnuka, lub wnuczke wiem ze sie uciesza ale sama nie wiem czy nie lepiej poczekac jeszcze troche, zeby potem w razie czego nie bylo rozczarowania...oczywiscie bardzo chce wierzyc w to ze wszytsko bedzie dobrze, ale jak widze na ovu ile dziewczyn stracio swoje fasolki w pierszych tygodniach, to jednak gdzies tam lekka obawa jest, zeby nic sie nie wydarzylo po drodze.. -
paaolka wiadomo,ze jest obawa... Ale mozesz powiedziec i poprosic, zeby jeszcze sie z nikim nie dzielili tą wiadomościa.. Jakby nie było (A BEDZIE DOBRZE!!!) i tak im powiesz.. takie jest moje zdanie,dlatego rodzice wiedzą
paaolka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAnoolka wrote:Jejku Was też czasem bierze taki nerw że bez kija nie podchodz ?