Pazdziernikowe mamusie 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
hej dziewczyny u mnie rodzice i tescie wiedza, ale do konca nikt sie nie cieszy, ale to nie dlatego ze jestem w ciazy tylko wszyscy czekamy na wizyte u gina jak powie ze jest oki to wtedy sie wszyscy bedziemy juz cieszyli, po ostatnim poronieniu, poprostu boimy sie cieszyc tak do konca, dziewczyny czy ktoras z was niema w ogole objawow?????? bo ja ich praktycznie niemam i juz niewiem czy sie cieszyc czy martwic, nawet mnie piersi nie bola ani nie sa za bardzo wrazliwe.marta
-
u mnie większość objawów też ustała i sama się przestraszyłam, tym bardziej, że to moja pierwsza ciąża i sama zbytnio nie wiem jak powinnam się czuć i oczywiście google poszło w ruch i jeszcze bardziej się zestresowałam.... ale po kilku dniach się "ogarnęłam" przestałam czytać co piszą w necie na ten temat, starałam zająć się innymi sprawami i co najważniejsze relax i zero stresu
gin powiedział, że wszystko jest ok, każda z nas jest inna i nie musi to wyglądać jak na filmie czy w książkachKajaoli lubi tę wiadomość
-
mi też ustały ale od wczoraj znów czuję czasami brzuszek - jak ciągnie i piersi przy dotykaniu tkliwe i rosną znaczy się jest ok[*] Jagoda 18.03.2014
[*] Antosia 13.01.2019
Mutacja V Leiden hetero (acard 150mg.,heparyna 0,6ml.)
MTHFR 1298A>C hetero
Niedoczynność tarczycy Euthyrox N 150 -
nick nieaktualnydziewczynki jak będziecie mieć za dużo objawów typu wymioty mdłości ból brzucha to będziecie wariować i zamartwiać się w drugą stronę
więc uszy do góry i cieszyć się że czujecie się dobrze
a jak która taka chętna to oddam wszystkie swoje dolegliwości -
nick nieaktualnymarta83 wrote:hej dziewczyny u mnie rodzice i tescie wiedza, ale do konca nikt sie nie cieszy, ale to nie dlatego ze jestem w ciazy tylko wszyscy czekamy na wizyte u gina jak powie ze jest oki to wtedy sie wszyscy bedziemy juz cieszyli, po ostatnim poronieniu, poprostu boimy sie cieszyc tak do konca, dziewczyny czy ktoras z was niema w ogole objawow?????? bo ja ich praktycznie niemam i juz niewiem czy sie cieszyc czy martwic, nawet mnie piersi nie bola ani nie sa za bardzo wrazliwe.
Kajaoli, Anoolka lubią tę wiadomość
-
NataliaK wrote:Nie boj sie kochana, ja jestem w 25 tc i ani razu nie mialam zadnych objawow a zeby nie to ze z glupoty zrobilam test ciazowy to bym sie dlugo nie dowiedziala bo mialam"tak jakby miesiaczke" . A dziecko jest zdrowe i wszystko jest ok. Powodzenia Wam zycze!!marta
-
Hej Dziewczyny! My powiedzieliśmy dziś moim dziadkom, bardzo się cieszyli. Tydzień temu pierwsza dowiedziała się moja mama, popłakała się ze szczęścia . Dwa dni później tesciowie i tu bez szału . Bardziej się skupili na drugiej wiadomości - ze mój mąż zmienia prace i biadolili, jaka to głupia decyzja. Wiedziałam, że nie są szczególnie wylewni, ale i tak, było mi trochę przykro. Powiedziałam tez jednej koleżance, z którą regularnie chodziłam na zumbe, było to już zbyt oczywiste i tez raczej myślała o sobie. Ale zastanawiam się, czy mogę już powiedzieć mojej szefowej.. w weekend mam wyjazd integracyjny, nie chce jechać i się tłumaczyć czemu nie pije albo czemu non stop ziewam od 18. Prowadzę tez duży projekt, który kończy się we wrześniu, powinnam go komuś oddać (myślę, że zostanę w pracy do końca czerwca). Sama nie wiem - Wy mówicie juz w pracy, jeśli nie planujecie teraz L4?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 lutego 2014, 22:12
-
tak ja powiedziałam w pracy - ale my robimy eventy i nie chcę dźwigać...
lubek lubi tę wiadomość
[*] Jagoda 18.03.2014
[*] Antosia 13.01.2019
MTHFR 1298A>C hetero
nick nieaktualny
-
wiesz co ja cykle przed zajściem miałam takie plamienie brązowawe - 2 dni, nawet test zrobiłam żeby zobaczyć czy to nie ciąża. wyszedł negatywny i potem owulacyjne wyszły ok no i zaciążyłam[*] Jagoda 18.03.2014
[*] Antosia 13.01.2019
MTHFR 1298A>C hetero
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
cześć dziewczyny dawno mnie nie było .... kurcze mówie wam maam takie mdłosć ;-( ciężko z łóżka wstać,więc naprawdę nie martwcie zię że ich nie macie bo nie ma zaczym tęsknić ja w pierwszej ciąży taż nie miałam żadnych objawów a było wszystko ok.
Eweloka84, Kajaoli lubią tę wiadomość