Pazdziernikowe mamusie 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Ja własnie też tak uważam że lepiej tu się wygadać, a u mnie nikt nie wie że jestem w ciązy oprócz męża, który tez się ciągle stresuje bo wie co może się zdażyć. Widzi że ja ledwo żyje przez to wszystko. Zostało juz nie wiele do wizyty lekarskiej i na pewno jak zobacze serduszko to się uspokoje.
Kamilamila85, Kakabaka lubią tę wiadomość
-
w swojej obronie powiem ze nie chcialam zadnej z was urazic wiem ze wiekszosc z tu obecnych ma juz zle doswiadczenia, bo przeczytalam wszytskie strony forum, chcialam tak po prostu rozluzowac ta atmosfere i zadnej nei krytukuje
Kajaoli, Kamilamila85, Kakabaka lubią tę wiadomość
-
Ja to sie przestane stresowac jak urodze (Po doswiadczeniach z poprzedniej...)
a brzucha nie smaruje niczym. W poprzedniej ciąży miałam zakaz dotykania brzucha, przytyłam 17 kg i nie miałam ani jednego rozstepu więc teraz licze na to samopaaolka, Kamilamila85 lubią tę wiadomość
-
Luzik nie uraziłaś nas, tylko poprostu mysleć pozytywnie chociaż bardzo by sie chciało. Na szczęscie pon i wtorek w pracy po 12 godzin więc nie bede myslec o złych rzeczach hehe
A nicku niestety nie potrafie zmienic, a mam go juz od ponad rokuScęście wrote:w swojej obronie powiem ze nie chcialam zadnej z was urazic wiem ze wiekszosc z tu obecnych ma juz zle doswiadczenia, bo przeczytalam wszytskie strony forum, chcialam tak po prostu rozluzowac ta atmosfere i zadnej nei krytukuje -
ja smaruje bo po pierwsze nie mam doswidczen w ciazy wiec nei wiem jakie mam tendencje ;p ale moja mama np byla chudziak 47 kg przed 1 ciaza, urodzila 3 dzieci i niestety brzunio caly w wielkich pregach, tylko no keidys to tak nei bylo ze sie smarowalo czy cos, do lekarza tez sie tak nei chdozil o. smialam sie bo moja mama mowi ze w 1 ciazy byla u lekarza dopiero w 7 m-cu szok, a drugiej w 6 dopiero, 3 poronila wiec i o ale potem byl brat no i ja wiem ze jak tylam w gimnazjum to mam rozstepy na udach i tyleczku a nie przytylam jakos w Hu* tylko no tak troche 5kg potem chudlam potem znow podtylam i o i sie tak zabezpieczam ale wlasnei mam faldk ina brzuchu i moge go wypiac i wygladac jak 8 m-c ciazy wiec chyba za duzo niunia m igo nei rozepcha
Kajaoli lubi tę wiadomość
-
ja kupuję Babydream w Rossmanie - wśród koleżanek ma super opinię - później kupię mustelę - tylko ta jest zdecydowanie droższa...
lubek, lubek, Eweloka84 lubią tę wiadomość
[*] Jagoda 18.03.2014
[*] Antosia 13.01.2019
Mutacja V Leiden hetero (acard 150mg.,heparyna 0,6ml.)
MTHFR 1298A>C hetero
Niedoczynność tarczycy Euthyrox N 150 -
nick nieaktualnyScęście wrote:w swojej obronie powiem ze nie chcialam zadnej z was urazic wiem ze wiekszosc z tu obecnych ma juz zle doswiadczenia, bo przeczytalam wszytskie strony forum, chcialam tak po prostu rozluzowac ta atmosfere i zadnej nei krytukuje
Mnie nie uraziłaś Po prostu ciężko tu chichać jak z tyłu głowy cały czas coś Ci mówi że coś z dzidzią jest nie tak i gdy kilka razy dziennie leci się do kibelka sprawdzić czy krwi na bieliźnie nie ma...już nie mówiąc o macaniu się po cyckach czy dalej bolą
mała_mi, Kamilamila85, Kakabaka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Anoolka z jednej strony tak i jasne to jak słońce z drugiej - nie powinnyśmy generować czarnych myśli i denerwować się bo to nam nie pomaga
ale rozumiem każdą z Was - ja jestem jakoś dziwnie spokojna o Fasolindę - może nawet za spokojna... ale staram się zaklinać rzeczywistość - musi być super i tak będzie bo tak chcę (taka moja mantra)
Anoolka wrote:Moim zdaniem lepiej się wygadać na forum niż tłumić w sobie strach i negatywne uczucia
Z tego co widzę duża część z nas ma za sobą poronienie jedno lub dwa i nie jest łatwo o tym zapomnieć, zwłaszcza jeśli się wylądowało na izbie przyjęć z mocnym krwawieniem tak jak Kamila. Wydaje mi się że większość z nas zacznie się cieszyć maluszkiem w 2 trymestrze jak już największe zagrożenie minie i wtedy będziemy mogły sobie pogawędzić o ciuszkach i nowym pokoju dla dzieciaczka
lubek, Drelin lubią tę wiadomość
[*] Jagoda 18.03.2014
[*] Antosia 13.01.2019
MTHFR 1298A>C hetero
Anoolka wrote:A kremy na rozstępy podobno można używać od 4 miesiąca
te babydream od początku bo są naturalnelubek lubi tę wiadomość
[*] Jagoda 18.03.2014
[*] Antosia 13.01.2019
MTHFR 1298A>C hetero
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Anoolka wrote:Ehh żeby to było takie proste[*] Jagoda 18.03.2014
[*] Antosia 13.01.2019
MTHFR 1298A>C hetero
Niedoczynność tarczycy Euthyrox N 150