X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Pazdziernikowe mamusie 2014
Odpowiedz

Pazdziernikowe mamusie 2014

Oceń ten wątek:
  • Viola Autorytet

Wysłany: 16 lutego 2014, 09:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej Babeczki, a ja nie mam zamiaru się wygrzebywac z łóżka. ...bede leżeć i sie lenic;-)
    martwie sie o Kamile...Kamilko daj znac co u Ciebie!!

Eweloka84 lubi tę wiadomość

w57vrjjglblign5h.png

b952b8bd28.png
  • Eweloka84 Autorytet

Wysłany: 16 lutego 2014, 09:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Viola wrote:
    Hej Babeczki, a ja nie mam zamiaru się wygrzebywac z łóżka. ...bede leżeć i sie lenic;-)
    martwie sie o Kamile...Kamilko daj znac co u Ciebie!!
    leń sie leń :D
    ja tez sie polenie później :D

Viola lubi tę wiadomość

Córcia Natalka :* :*
    nqtkdf9hwyyfmv3n.png
  • Malinowa Panienka Autorytet

Wysłany: 16 lutego 2014, 09:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej witam i ja :) w awatarku widzicie jak może wyglądać moje przyszłe dziecko - taka zabawa na podstawie zdjęć moich i TŻ :D powiem Wam, że nawet widzę pewne podobieństwa :D

Też leżę i się lenię ;) z psami był dziś TŻ, nakarmił sforę i poszedł spać dalej.

Kamila daj znaka co u Ciebie!!

Eweloka84, Viola lubią tę wiadomość

[*] Jagoda 18.03.2014
    [*] Antosia 13.01.2019

Mutacja V Leiden hetero (acard 150mg.,heparyna 0,6ml.)
    MTHFR 1298A>C hetero
    Niedoczynność tarczycy Euthyrox N 150
  • Scęście Autorytet

Wysłany: 16 lutego 2014, 10:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hejka :-)
    Ja dzis tez postanowilam sie ponudzic ale juz mnie to dobija wiec chyba wstaje :-)
    Caly dzien wczoraj bolal mnie prawy jajnik ale dzis jest ok wiec mam nadzieje ze takie uroki ciazy! Jeszcze 8 dni do pierwszego usg-zwariuje :-) zwlaszcza ze moj maz nie wierzy ze sie udalo i czeka na to usg zachowujac sie jakbym w ciazy nie byla :-P

Eweloka84, Viola lubią tę wiadomość

• Eweloka84 Autorytet

Wysłany: 16 lutego 2014, 10:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Scęście wrote:
    Hejka :-)
    Ja dzis tez postanowilam sie ponudzic ale juz mnie to dobija wiec chyba wstaje :-)
    Caly dzien wczoraj bolal mnie prawy jajnik ale dzis jest ok wiec mam nadzieje ze takie uroki ciazy! Jeszcze 8 dni do pierwszego usg-zwariuje :-) zwlaszcza ze moj maz nie wierzy ze sie udalo i czeka na to usg zachowujac sie jakbym w ciazy nie byla :-P
    u mnie 4 dni do wizyty i mam mega stresa!! :) byle do czwartku

Viola, marta83, Kakabaka lubią tę wiadomość

nqtkdf9hwyyfmv3n.png
  • Kamilamila85 Ekspertka

Wysłany: 16 lutego 2014, 10:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Leze nie krwawie ale mam dola mega ze juz nic tam nie ma, albo ze serduszka nie uslysze, i ze cycki przestaly mnie bolec. Nawet jesli pojade na usg to serduszka jeszcze nie zobacze ;( a zrobic bete sie stresuje mega.

aca8bc8284.png
  • Eweloka84 Autorytet

Wysłany: 16 lutego 2014, 10:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kamilko leż, leż i jeszcze raz lez. Ojjj bidulko, trzymam kciuki zeby juz nic się nie działo i bylo dobrze <3

Kamilamila85, Kajaoli lubią tę wiadomość

nqtkdf9hwyyfmv3n.png
  • Kamilamila85 Ekspertka

Wysłany: 16 lutego 2014, 11:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Eweloka jestesmy w tym samy tyg ciazy, tak wychodzi z mojego usg :) jutro pojde do mojego lekarza bo siedze i rycze ;(((

aca8bc8284.png
  • Viola Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ej, przestan!!!! Przeciez teraz musi sie udac!!! Czemu mialoby nie byc Benka skoro w piatek byl?! Wiem ze myśli galopuja i co chwle nasza wyobrazna podsuwa coraz to nowe scenariusze, ale nie myśl Kami o najgorszym bo to nie pomaga &&&&

Kamilamila85 wrote:
    Leze nie krwawie ale mam dola mega ze juz nic tam nie ma, albo ze serduszka nie uslysze, i ze cycki przestaly mnie bolec. Nawet jesli pojade na usg to serduszka jeszcze nie zobacze ;( a zrobic bete sie stresuje mega.

w57vrjjglblign5h.png

b952b8bd28.png
  • Smutas Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczynki. Ja dzisiaj jestem w 7 tyg i 2 dni i od 3 dni nie mam zadnych objawow procz bolacych piersi. Splakałam się dzisiaj bo juz nie wytrzymałam. Pewnie bedzie powtorka z rozrywki. We wcześniejszej ciązy tak było i pusty pecherzyk. Do lekarza ide w czwartek.Boję się :(

Kamilamila85 lubi tę wiadomość

f2w3rjjg2c3oph75.png
    f2wl3e5enx7sd16m.png

Wysłany: 16 lutego 2014, 11:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny nie snujmy czarnych scenariuszy... nie ma co :) musimy myśleć pozytywnie!

Viola, Kakabaka lubią tę wiadomość

[*] Jagoda 18.03.2014
    [*] Antosia 13.01.2019

MTHFR 1298A>C hetero
  • Kamilamila85 Ekspertka

Wysłany: 16 lutego 2014, 11:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Musze sie jakos ogarnac ale chwilowo jest to trudne ;(

aca8bc8284.png
  • MOI Autorytet

Wysłany: 16 lutego 2014, 11:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kamila trzymaj się!!!! Musi być dobrze!!!!

Ja od wczoraj słabuję... boli mnie głowa i podbrzusze, jakby jajniki. Cały czas sprawdzam bieliznę, czy wszystko ok :/ Wczoraj zmierzyłam ciśnienie i miałam 90/50 :O Po tym zmusiłam się, żeby wstać i zrobić herbatę i troszkę podskoczyło, choć i tak było niskie. Jutro idę do gina i mam nadzieję, że będzie ok.

Widziałam, że zastanawiałyście się nad tym, czy mówić już rodzinie? My powiedzieliśmy rodzicom i teściom, ale poprosiliśmy, żeby nie chwalili się jeszcze rodzinie i znajomym. Nawet, jeśli pójdzie coś nie tak, to warto mieć ich wsparcie! W pracy z kolei nikomu nie powiedziałam, choć bardzo mnie korci, bo mamy tam bardzo przyjacielskie relacje. Może w przyszłym tygodniu powiem najbliższej koleżance, a reszcie po 12 tygodniu ;) Na szczęście moja praca nie jest uciążliwa, więc mogę normalnie pracować bez obaw o dziecko. Muszę tylko uważać na krętych schodach, po których wchodzę kilkanaście razy dziennie :/

Viola lubi tę wiadomość

Moi
    3jvzmg7ysek3gxzk.png
    f2w39jcgjmkmlfy9.png

Wysłany: 16 lutego 2014, 11:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kamilamila85 wrote:
    Musze sie jakos ogarnac ale chwilowo jest to trudne ;(

Skarbie rozumiem Cię doskonale... ale zobaczysz będzie ok - wszystko musi być ok :) czytałaś kiedyś książkę SEKRET? Wiem, że może wydaje się to bezsensem ale w trudnym momencie pomogła mi więc może warto ;)

Kamilamila85, Viola lubią tę wiadomość

[*] Jagoda 18.03.2014
    [*] Antosia 13.01.2019

MTHFR 1298A>C hetero
  • Kamilamila85 Ekspertka

Wysłany: 16 lutego 2014, 12:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    chyba przeczytam raz jeszcze ;)

Strokrotka, Viola lubią tę wiadomość

aca8bc8284.png
  • Strokrotka Autorytet

Wysłany: 16 lutego 2014, 12:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kamilko bedzie wszystko dobrze! Zobaczysz! Ściskam mocno! :*

Viola lubi tę wiadomość

qdkki09kap9gx968.png
    3i49io4pl4x7mtp0.png
  • Scęście Autorytet

Wysłany: 16 lutego 2014, 12:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kochane! przestancie. moze nei jestem dobrym przykladem bo to moja 1 ciaza, wiec nei wiem czy beda jakeis problemy czy nei ale nastawiam sie na NIE! wiec i wy sie tak nastawiajcie, na tym forum may sie cieszyc i chalic nasyzmi ciazami a nie zamartwiac o nie :P zobaczycie neidluga kazda bedzie miala 1 usg i bedziem ysie przechwalac fociszkami :P :) i tym ile razy na minute bije serduszko ;p i tym ile ma mm niunia i w ogole wsyztskim :) u Kamili musi byc ok, u Violi tez, a smutas to chyba powinien nick zmienic! jestescie fuuuuuu normalnie, jak ebde dluzej siedziec na tym foru mto ja se wszystkei mozliwe wady u dziecka wmowie! juz mam wrazenie ze nic na usg dobrego nei uslysze :) nie straszmy sie kochane :* :* *:

• Scęście Autorytet

Wysłany: 16 lutego 2014, 12:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a w ogole sluchajcie, nie wiecie czy mozna jakos dodac sobie gdzies to forum zeby szybciej je odnajdywac? bo wkurza mnie co chwile rytual wchdozenia SPOŁECZNOŚĆ>FORUM>OGÓLNE W CIĄŻY>PAŹDZIERNIKOWE MAMUSIE>NAJNOWSZE :P może jest szybszy sposób którego się nie dopatrzyłam?
    ps. sorry za bledy ale ja tak szybko napieprzam w klawiature i po prostu myle kolejnosc wciskania literek z tej predkosci ;p

• Scęście Autorytet

Wysłany: 16 lutego 2014, 12:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    oo a jeszcze jedno :P
    smarujecie czyms juz miejsca najbardziej podatne na rozstepy? bo ja czytalam w kilku miejscach ze powinno sie od samego poczatku jak sie o ciazy dowie, zeby wlasnie przyzwyczaic skore do codziennego nawilzania jej, i juz jak zacznie sie jej rozciaganie to ona nie bedzie sie rozstepowac :D bo bedzie odpowiednio nawilzona , a ze podobno smarowanie od momentu jak juz zaczelo sie rosnac jest bez sensu bo moga wyjsc i tak i tak ;p to zaden problem moze jakbym miala bo wole zdrowe dzidzi, ale no jak kazda kobieta jak nei ebdzie to bede szczesliwsza niz jak beda :) zwlaszcza ze ja i tak mam na pupie i udach bo zza szybko utylam jak rosłam :P

• Kamilamila85 Ekspertka

Wysłany: 16 lutego 2014, 13:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja narazie nie smaruje bo mam troche sadla wiec i czesto tyje i chudne wiec skora przyzwyczajona ;))

aca8bc8284.png
‹‹ 68 69 70 71 72 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Bolesne miesiączki - skąd się biorą bóle miesiączkowe? Przyczyny, objawy, leczenie.

Bolesne miesiączki mogą występować nawet u 75% kobiet w wieku rozrodczym! Jakie są najczęstsze przyczyny bólu miesiączkowego? Czym jest bolesne miesiączkowanie pierwotne, a czym wtórne? Kiedy bolesne miesiączkowanie wymaga konsultacji z lekarzem? 

CZYTAJ WIĘCEJ

6 porad jak wybrać najlepszego specjalistę od leczenia niepłodności

Wybór najlepszego lekarza specjalisty jest najwyższym priorytetem każdej kobiety, której starania przedłużają się lub dotychczasowe leczenie okazało się nieskuteczne. Szukając kompetentnych godnych zaufania lekarzy, którzy mogą pochwalić się wysoką skutecznością, należy brać pod uwagę również jakość placówki, w której przyjmują.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak zajść w ciążę? 4 składniki na poprawę płodności, które znajdziesz w koktajlach.

Jak zajść w ciążę? Jak w naturalny, łatwy, a przy tym smaczny sposób możesz poprawić swoją płodność? Wystarczy, że każdego dnia będziesz przygotowywać super-odżywczy koktajl płodności. Jakie dobroczynne składniki możesz znaleźć w naszych przepisach? Jaką rolę odgrywają one w kontekście płodności? Oto 4 najważniejsze składniki na poprawę płodności, które znajdziesz w smoothies! 

CZYTAJ WIĘCEJ