Pazdziernikowe mamusie 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
Hej witam i ja w awatarku widzicie jak może wyglądać moje przyszłe dziecko - taka zabawa na podstawie zdjęć moich i TŻ powiem Wam, że nawet widzę pewne podobieństwa
Też leżę i się lenię z psami był dziś TŻ, nakarmił sforę i poszedł spać dalej.
Kamila daj znaka co u Ciebie!!Eweloka84, Viola lubią tę wiadomość
[*] Jagoda 18.03.2014
[*] Antosia 13.01.2019
Mutacja V Leiden hetero (acard 150mg.,heparyna 0,6ml.)
MTHFR 1298A>C hetero
Niedoczynność tarczycy Euthyrox N 150 -
Hejka
Ja dzis tez postanowilam sie ponudzic ale juz mnie to dobija wiec chyba wstaje
Caly dzien wczoraj bolal mnie prawy jajnik ale dzis jest ok wiec mam nadzieje ze takie uroki ciazy! Jeszcze 8 dni do pierwszego usg-zwariuje zwlaszcza ze moj maz nie wierzy ze sie udalo i czeka na to usg zachowujac sie jakbym w ciazy nie bylaEweloka84, Viola lubią tę wiadomość
-
Scęście wrote:Hejka
Ja dzis tez postanowilam sie ponudzic ale juz mnie to dobija wiec chyba wstaje
Caly dzien wczoraj bolal mnie prawy jajnik ale dzis jest ok wiec mam nadzieje ze takie uroki ciazy! Jeszcze 8 dni do pierwszego usg-zwariuje zwlaszcza ze moj maz nie wierzy ze sie udalo i czeka na to usg zachowujac sie jakbym w ciazy nie bylaViola, marta83, Kakabaka lubią tę wiadomość
-
Ej, przestan!!!! Przeciez teraz musi sie udac!!! Czemu mialoby nie byc Benka skoro w piatek byl?! Wiem ze myśli galopuja i co chwle nasza wyobrazna podsuwa coraz to nowe scenariusze, ale nie myśl Kami o najgorszym bo to nie pomaga &&&&
Kamilamila85 wrote:Leze nie krwawie ale mam dola mega ze juz nic tam nie ma, albo ze serduszka nie uslysze, i ze cycki przestaly mnie bolec. Nawet jesli pojade na usg to serduszka jeszcze nie zobacze ;( a zrobic bete sie stresuje mega.Kamilamila85, Kajaoli lubią tę wiadomość
-
Cześć dziewczynki. Ja dzisiaj jestem w 7 tyg i 2 dni i od 3 dni nie mam zadnych objawow procz bolacych piersi. Splakałam się dzisiaj bo juz nie wytrzymałam. Pewnie bedzie powtorka z rozrywki. We wcześniejszej ciązy tak było i pusty pecherzyk. Do lekarza ide w czwartek.Boję się
Kamilamila85 lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny nie snujmy czarnych scenariuszy... nie ma co musimy myśleć pozytywnie!
Viola, Kakabaka lubią tę wiadomość
[*] Jagoda 18.03.2014
[*] Antosia 13.01.2019
MTHFR 1298A>C hetero
Kamila trzymaj się!!!! Musi być dobrze!!!!
Ja od wczoraj słabuję... boli mnie głowa i podbrzusze, jakby jajniki. Cały czas sprawdzam bieliznę, czy wszystko ok Wczoraj zmierzyłam ciśnienie i miałam 90/50 Po tym zmusiłam się, żeby wstać i zrobić herbatę i troszkę podskoczyło, choć i tak było niskie. Jutro idę do gina i mam nadzieję, że będzie ok.
Widziałam, że zastanawiałyście się nad tym, czy mówić już rodzinie? My powiedzieliśmy rodzicom i teściom, ale poprosiliśmy, żeby nie chwalili się jeszcze rodzinie i znajomym. Nawet, jeśli pójdzie coś nie tak, to warto mieć ich wsparcie! W pracy z kolei nikomu nie powiedziałam, choć bardzo mnie korci, bo mamy tam bardzo przyjacielskie relacje. Może w przyszłym tygodniu powiem najbliższej koleżance, a reszcie po 12 tygodniu Na szczęście moja praca nie jest uciążliwa, więc mogę normalnie pracować bez obaw o dziecko. Muszę tylko uważać na krętych schodach, po których wchodzę kilkanaście razy dziennieViola lubi tę wiadomość
-
Kamilamila85 wrote:Musze sie jakos ogarnac ale chwilowo jest to trudne ;(
Skarbie rozumiem Cię doskonale... ale zobaczysz będzie ok - wszystko musi być ok czytałaś kiedyś książkę SEKRET? Wiem, że może wydaje się to bezsensem ale w trudnym momencie pomogła mi więc może wartoKamilamila85, Viola lubią tę wiadomość
[*] Jagoda 18.03.2014
[*] Antosia 13.01.2019
MTHFR 1298A>C hetero
kochane! przestancie. moze nei jestem dobrym przykladem bo to moja 1 ciaza, wiec nei wiem czy beda jakeis problemy czy nei ale nastawiam sie na NIE! wiec i wy sie tak nastawiajcie, na tym forum may sie cieszyc i chalic nasyzmi ciazami a nie zamartwiac o nie zobaczycie neidluga kazda bedzie miala 1 usg i bedziem ysie przechwalac fociszkami i tym ile razy na minute bije serduszko ;p i tym ile ma mm niunia i w ogole wsyztskim u Kamili musi byc ok, u Violi tez, a smutas to chyba powinien nick zmienic! jestescie fuuuuuu normalnie, jak ebde dluzej siedziec na tym foru mto ja se wszystkei mozliwe wady u dziecka wmowie! juz mam wrazenie ze nic na usg dobrego nei uslysze nie straszmy sie kochane :* :* *:
Kamilamila85, Kajaoli lubią tę wiadomość
-
a w ogole sluchajcie, nie wiecie czy mozna jakos dodac sobie gdzies to forum zeby szybciej je odnajdywac? bo wkurza mnie co chwile rytual wchdozenia SPOŁECZNOŚĆ>FORUM>OGÓLNE W CIĄŻY>PAŹDZIERNIKOWE MAMUSIE>NAJNOWSZE może jest szybszy sposób którego się nie dopatrzyłam?
ps. sorry za bledy ale ja tak szybko napieprzam w klawiature i po prostu myle kolejnosc wciskania literek z tej predkosci ;p -
oo a jeszcze jedno
smarujecie czyms juz miejsca najbardziej podatne na rozstepy? bo ja czytalam w kilku miejscach ze powinno sie od samego poczatku jak sie o ciazy dowie, zeby wlasnie przyzwyczaic skore do codziennego nawilzania jej, i juz jak zacznie sie jej rozciaganie to ona nie bedzie sie rozstepowac bo bedzie odpowiednio nawilzona , a ze podobno smarowanie od momentu jak juz zaczelo sie rosnac jest bez sensu bo moga wyjsc i tak i tak ;p to zaden problem moze jakbym miala bo wole zdrowe dzidzi, ale no jak kazda kobieta jak nei ebdzie to bede szczesliwsza niz jak beda zwlaszcza ze ja i tak mam na pupie i udach bo zza szybko utylam jak rosłam