X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Pazdziernikowe mamusie 2014
Odpowiedz

Pazdziernikowe mamusie 2014

Oceń ten wątek:
  • Viola Autorytet

Wysłany: 16 lutego 2014, 09:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej Babeczki, a ja nie mam zamiaru się wygrzebywac z łóżka. ...bede leżeć i sie lenic;-)
    martwie sie o Kamile...Kamilko daj znac co u Ciebie!!

Eweloka84 lubi tę wiadomość

w57vrjjglblign5h.png

b952b8bd28.png
  • Eweloka84 Autorytet

Wysłany: 16 lutego 2014, 09:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Viola wrote:
    Hej Babeczki, a ja nie mam zamiaru się wygrzebywac z łóżka. ...bede leżeć i sie lenic;-)
    martwie sie o Kamile...Kamilko daj znac co u Ciebie!!
    leń sie leń :D
    ja tez sie polenie później :D

Viola lubi tę wiadomość

Córcia Natalka :* :*
    nqtkdf9hwyyfmv3n.png
  • Malinowa Panienka Autorytet

Wysłany: 16 lutego 2014, 09:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej witam i ja :) w awatarku widzicie jak może wyglądać moje przyszłe dziecko - taka zabawa na podstawie zdjęć moich i TŻ :D powiem Wam, że nawet widzę pewne podobieństwa :D

Też leżę i się lenię ;) z psami był dziś TŻ, nakarmił sforę i poszedł spać dalej.

Kamila daj znaka co u Ciebie!!

Eweloka84, Viola lubią tę wiadomość

[*] Jagoda 18.03.2014
    [*] Antosia 13.01.2019

Mutacja V Leiden hetero (acard 150mg.,heparyna 0,6ml.)
    MTHFR 1298A>C hetero
    Niedoczynność tarczycy Euthyrox N 150
  • Scęście Autorytet

Wysłany: 16 lutego 2014, 10:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hejka :-)
    Ja dzis tez postanowilam sie ponudzic ale juz mnie to dobija wiec chyba wstaje :-)
    Caly dzien wczoraj bolal mnie prawy jajnik ale dzis jest ok wiec mam nadzieje ze takie uroki ciazy! Jeszcze 8 dni do pierwszego usg-zwariuje :-) zwlaszcza ze moj maz nie wierzy ze sie udalo i czeka na to usg zachowujac sie jakbym w ciazy nie byla :-P

Eweloka84, Viola lubią tę wiadomość

• Eweloka84 Autorytet

Wysłany: 16 lutego 2014, 10:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Scęście wrote:
    Hejka :-)
    Ja dzis tez postanowilam sie ponudzic ale juz mnie to dobija wiec chyba wstaje :-)
    Caly dzien wczoraj bolal mnie prawy jajnik ale dzis jest ok wiec mam nadzieje ze takie uroki ciazy! Jeszcze 8 dni do pierwszego usg-zwariuje :-) zwlaszcza ze moj maz nie wierzy ze sie udalo i czeka na to usg zachowujac sie jakbym w ciazy nie byla :-P
    u mnie 4 dni do wizyty i mam mega stresa!! :) byle do czwartku

Viola, marta83, Kakabaka lubią tę wiadomość

nqtkdf9hwyyfmv3n.png
  • Kamilamila85 Ekspertka

Wysłany: 16 lutego 2014, 10:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Leze nie krwawie ale mam dola mega ze juz nic tam nie ma, albo ze serduszka nie uslysze, i ze cycki przestaly mnie bolec. Nawet jesli pojade na usg to serduszka jeszcze nie zobacze ;( a zrobic bete sie stresuje mega.

aca8bc8284.png
  • Eweloka84 Autorytet

Wysłany: 16 lutego 2014, 10:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kamilko leż, leż i jeszcze raz lez. Ojjj bidulko, trzymam kciuki zeby juz nic się nie działo i bylo dobrze <3

Kamilamila85, Kajaoli lubią tę wiadomość

nqtkdf9hwyyfmv3n.png
  • Kamilamila85 Ekspertka

Wysłany: 16 lutego 2014, 11:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Eweloka jestesmy w tym samy tyg ciazy, tak wychodzi z mojego usg :) jutro pojde do mojego lekarza bo siedze i rycze ;(((

aca8bc8284.png
  • Viola Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ej, przestan!!!! Przeciez teraz musi sie udac!!! Czemu mialoby nie byc Benka skoro w piatek byl?! Wiem ze myśli galopuja i co chwle nasza wyobrazna podsuwa coraz to nowe scenariusze, ale nie myśl Kami o najgorszym bo to nie pomaga &&&&

Kamilamila85 wrote:
    Leze nie krwawie ale mam dola mega ze juz nic tam nie ma, albo ze serduszka nie uslysze, i ze cycki przestaly mnie bolec. Nawet jesli pojade na usg to serduszka jeszcze nie zobacze ;( a zrobic bete sie stresuje mega.

w57vrjjglblign5h.png

b952b8bd28.png
  • Smutas Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczynki. Ja dzisiaj jestem w 7 tyg i 2 dni i od 3 dni nie mam zadnych objawow procz bolacych piersi. Splakałam się dzisiaj bo juz nie wytrzymałam. Pewnie bedzie powtorka z rozrywki. We wcześniejszej ciązy tak było i pusty pecherzyk. Do lekarza ide w czwartek.Boję się :(

Kamilamila85 lubi tę wiadomość

f2w3rjjg2c3oph75.png
    f2wl3e5enx7sd16m.png

Wysłany: 16 lutego 2014, 11:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny nie snujmy czarnych scenariuszy... nie ma co :) musimy myśleć pozytywnie!

Viola, Kakabaka lubią tę wiadomość

[*] Jagoda 18.03.2014
    [*] Antosia 13.01.2019

MTHFR 1298A>C hetero
  • Kamilamila85 Ekspertka

Wysłany: 16 lutego 2014, 11:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Musze sie jakos ogarnac ale chwilowo jest to trudne ;(

aca8bc8284.png
  • MOI Autorytet

Wysłany: 16 lutego 2014, 11:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kamila trzymaj się!!!! Musi być dobrze!!!!

Ja od wczoraj słabuję... boli mnie głowa i podbrzusze, jakby jajniki. Cały czas sprawdzam bieliznę, czy wszystko ok :/ Wczoraj zmierzyłam ciśnienie i miałam 90/50 :O Po tym zmusiłam się, żeby wstać i zrobić herbatę i troszkę podskoczyło, choć i tak było niskie. Jutro idę do gina i mam nadzieję, że będzie ok.

Widziałam, że zastanawiałyście się nad tym, czy mówić już rodzinie? My powiedzieliśmy rodzicom i teściom, ale poprosiliśmy, żeby nie chwalili się jeszcze rodzinie i znajomym. Nawet, jeśli pójdzie coś nie tak, to warto mieć ich wsparcie! W pracy z kolei nikomu nie powiedziałam, choć bardzo mnie korci, bo mamy tam bardzo przyjacielskie relacje. Może w przyszłym tygodniu powiem najbliższej koleżance, a reszcie po 12 tygodniu ;) Na szczęście moja praca nie jest uciążliwa, więc mogę normalnie pracować bez obaw o dziecko. Muszę tylko uważać na krętych schodach, po których wchodzę kilkanaście razy dziennie :/

Viola lubi tę wiadomość

Moi
    3jvzmg7ysek3gxzk.png
    f2w39jcgjmkmlfy9.png

Wysłany: 16 lutego 2014, 11:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kamilamila85 wrote:
    Musze sie jakos ogarnac ale chwilowo jest to trudne ;(

Skarbie rozumiem Cię doskonale... ale zobaczysz będzie ok - wszystko musi być ok :) czytałaś kiedyś książkę SEKRET? Wiem, że może wydaje się to bezsensem ale w trudnym momencie pomogła mi więc może warto ;)

Kamilamila85, Viola lubią tę wiadomość

[*] Jagoda 18.03.2014
    [*] Antosia 13.01.2019

MTHFR 1298A>C hetero
  • Kamilamila85 Ekspertka

Wysłany: 16 lutego 2014, 12:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    chyba przeczytam raz jeszcze ;)

Strokrotka, Viola lubią tę wiadomość

aca8bc8284.png
  • Strokrotka Autorytet

Wysłany: 16 lutego 2014, 12:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kamilko bedzie wszystko dobrze! Zobaczysz! Ściskam mocno! :*

Viola lubi tę wiadomość

qdkki09kap9gx968.png
    3i49io4pl4x7mtp0.png
  • Scęście Autorytet

Wysłany: 16 lutego 2014, 12:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kochane! przestancie. moze nei jestem dobrym przykladem bo to moja 1 ciaza, wiec nei wiem czy beda jakeis problemy czy nei ale nastawiam sie na NIE! wiec i wy sie tak nastawiajcie, na tym forum may sie cieszyc i chalic nasyzmi ciazami a nie zamartwiac o nie :P zobaczycie neidluga kazda bedzie miala 1 usg i bedziem ysie przechwalac fociszkami :P :) i tym ile razy na minute bije serduszko ;p i tym ile ma mm niunia i w ogole wsyztskim :) u Kamili musi byc ok, u Violi tez, a smutas to chyba powinien nick zmienic! jestescie fuuuuuu normalnie, jak ebde dluzej siedziec na tym foru mto ja se wszystkei mozliwe wady u dziecka wmowie! juz mam wrazenie ze nic na usg dobrego nei uslysze :) nie straszmy sie kochane :* :* *:

• Scęście Autorytet

Wysłany: 16 lutego 2014, 12:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a w ogole sluchajcie, nie wiecie czy mozna jakos dodac sobie gdzies to forum zeby szybciej je odnajdywac? bo wkurza mnie co chwile rytual wchdozenia SPOŁECZNOŚĆ>FORUM>OGÓLNE W CIĄŻY>PAŹDZIERNIKOWE MAMUSIE>NAJNOWSZE :P może jest szybszy sposób którego się nie dopatrzyłam?
    ps. sorry za bledy ale ja tak szybko napieprzam w klawiature i po prostu myle kolejnosc wciskania literek z tej predkosci ;p

• Scęście Autorytet

Wysłany: 16 lutego 2014, 12:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    oo a jeszcze jedno :P
    smarujecie czyms juz miejsca najbardziej podatne na rozstepy? bo ja czytalam w kilku miejscach ze powinno sie od samego poczatku jak sie o ciazy dowie, zeby wlasnie przyzwyczaic skore do codziennego nawilzania jej, i juz jak zacznie sie jej rozciaganie to ona nie bedzie sie rozstepowac :D bo bedzie odpowiednio nawilzona , a ze podobno smarowanie od momentu jak juz zaczelo sie rosnac jest bez sensu bo moga wyjsc i tak i tak ;p to zaden problem moze jakbym miala bo wole zdrowe dzidzi, ale no jak kazda kobieta jak nei ebdzie to bede szczesliwsza niz jak beda :) zwlaszcza ze ja i tak mam na pupie i udach bo zza szybko utylam jak rosłam :P

• Kamilamila85 Ekspertka

Wysłany: 16 lutego 2014, 13:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja narazie nie smaruje bo mam troche sadla wiec i czesto tyje i chudne wiec skora przyzwyczajona ;))

aca8bc8284.png
‹‹ 68 69 70 71 72 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

6 składników, które mogą wesprzeć Twoją płodność i zwiększyć szanse na zajście w ciążę!

Dowiedz się, które składniki są ważne i istotne w kontekście płodności. Jakie produkty mogą zwiększać szanse na zajście w ciążę i tym samym przyśpieszać starania o dziecko? Poznaj proste i sprawdzone przepisy na zastosowanie 6 składników wspierających płodność!

CZYTAJ WIĘCEJ

Telemedycyna – co to jest? Zalety telemedycyny

Telemedycyna to pojęcie, z którym coraz częściej można się spotkać w obszarze usług zdrowotnych. Sprawdź, co ono oznacza i jakie korzyści wiążą się dla pacjenta z tym rozwiązaniem.

CZYTAJ WIĘCEJ

Objawy ciąży i testy ciążowe – co powinnaś wiedzieć?

Czy to nietypowe zachcianki, czy zmiany nastroju zwiastują nowy etap w Twoim życiu? Poznaj kluczowe objawy ciąży oraz najpopularniejsze testy ciążowe, które rozwieją Twoje wątpliwości i pozwolą odkryć, czy naprawdę zostaniesz mamą. Podajemy ważne informacje! Sprawdź!

CZYTAJ WIĘCEJ