Pazdziernikowe mamusie 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Hej dziewczyny zazdroszcze Wam bo ja dopiero w ostatni tydz marca pojde na usg gdyz mieszkam w NL i wczesniej nie dam rady do Pl jechac a tu do lekarza idzie sie w 12 tyg dopiero:/ bo wczesniej nie uznaja ciazy gdyz mozesz poronic....a troche sie boje bo mam kotka....
Kamilamila85 lubi tę wiadomość
-
Kochane moje postanowilam sie nie zalamywac, najwazniejsze ze Benek jest ze mna, musze tylko poczekac na serduszko, narazie moj synus ma 0,24mm wiec kruszyna, musze byc dobrej mysli wszystko wyjasni sie w tym tyg. Nie plamie wogole ni nic, chba cycki wracaja hihihi MUSI MI SIE TERAZ UDAC KONIEC I KROPKA! drugi raz nie dam rady podejsc do invitro
Stracilam zaufanie do mojego prywatnego gina, wiec zapisuje sie na nfz i dupie z dziademEweloka84, Malinowa Panienka, Drelin, Kajaoli, mała_mi, caterinka, Kakabaka, anka_a lubią tę wiadomość
-
madziallena wrote:Hej dziewczyny zazdroszcze Wam bo ja dopiero w ostatni tydz marca pojde na usg gdyz mieszkam w NL i wczesniej nie dam rady do Pl jechac a tu do lekarza idzie sie w 12 tyg dopiero:/ bo wczesniej nie uznaja ciazy gdyz mozesz poronic....a troche sie boje bo mam kotka....
madziallena lubi tę wiadomość
-
Kamilka przeczytalam wkoncu caly watek i trzymam mocno kciuki za dzidziusia napewno bedzie dobrze!!! Kotek tylko domowy kuwety nie czyszcze odkad test wyszedl pozytywny. Zapisalam twoje rady i jak bede w Pl zrobie badania
Kamilamila85 lubi tę wiadomość
-
no ja mam psy i były też konie ale toxo nie ma a też się bałam do USG też mam zawały co jakiś czas... nie mogę się doczekać jak usłyszę serduszko...
Eweloka84, Kamilamila85, Kajaoli lubią tę wiadomość
[*] Jagoda 18.03.2014
[*] Antosia 13.01.2019
Mutacja V Leiden hetero (acard 150mg.,heparyna 0,6ml.)
MTHFR 1298A>C hetero
Niedoczynność tarczycy Euthyrox N 150 -
Malinowa Panienka wrote:no ja mam psy i były też konie ale toxo nie ma a też się bałam do USG też mam zawały co jakiś czas... nie mogę się doczekać jak usłyszę serduszko...
-
Hej dziewczyny , czy moge sie przylaczyc?
Moje marzenie w koncu sie spelnilo:) staralismy sie o dziecko 2 lata nie wyszlo az postanowilismy przestac o tym myslec.. i co? Udalo sie:) nie moglismy dostac lepszego prezentu w walentynki:)
Na usg bede musiala tez poczekac bo w kraju w ktorym.mieszkam robia w 12tc , niebawem lece do Polski wiec wybiore sie do Polskiego gina !
Gratuluje wszystkim przyszlym mamusiom:)madziallena, MartaR.., lubek, Eweloka84, Kamilamila85, Drelin, Kajaoli, mała_mi, Anoolka, caterinka, Kakabaka lubią tę wiadomość
Nati -
gratulacje super sprawa
słuchajcie kupiłam dziś pierwsze spodnie ciążowe... bo ciasno mi w normalnych dzinsach - jak siedzę ileś godzin w pracy to mi niewygodnie. mam nadzieję, że w tych będzie mi zdecydowanie lepiejnati8787, Eweloka84, Kajaoli lubią tę wiadomość
[*] Jagoda 18.03.2014
[*] Antosia 13.01.2019
MTHFR 1298A>C hetero
zazdroszczę... ja mam niedoczynność tarczycy więc zatrzymuję wodę i niestety ale mega łatwo tyję
nati8787 wrote:Ja poki co chudne ... , zmienilam prace i schidlam 12 kg , dowiedzialam sie o ciazy i schudlam kolejne 2kg .. apetytu nie mam.a poki co wszystkie spodnie spadaja z tylka:( mam jedne ciazowe spodnie ale je pewnie zaloze za pare miesiecy:)
[*] Jagoda 18.03.2014
[*] Antosia 13.01.2019
MTHFR 1298A>C hetero
Malinowa Panienka wrote:zazdroszczę... ja mam niedoczynność tarczycy więc zatrzymuję wodę i nestety ale mega łatwo tyję
Ja walczylam z kg 2 miesiace , bardzo cieszylan sie z utraty 12 kg a teraz ciaza no coz takie jest zycie
Ja tez pewnie szybko nadrobie to co zgubilam ...Nati -
Ja w sumie z rana nigdy nie jadlam a teraz dla odmiany wstaje i moment rzucam sie na lodowke . Z kolei w dzien nie mam nic a nic apetytu
Tak czy inacsej to kochane kg ktore zostana wunagrodzone za 8 miesiecy:)
MADZIAllena chodzilas juz potwierdzic ciaze ? Czy na usg wszystko na raz? Ja w sumie mam pewnosc ze jestem w ciazy ale jak bede w Polsce to pojde wczesniej zrobic usg bo do 12 tyg jeszcze troche brakujeNati -
Ja tak samo tutaj moglabym wczesniej wybrac sie do lekarza gp ale on nic mi nie powie procz tego bym zrobila przy nim test pogratuluje zapyta czy jestem szczesliwa i zaprosi w 12 tyg na usg. W polsce planuje zrobic badanie krwi i usg czy Ty bedziesz robila cos dodatkowego?Nati