Pazdziernikowe mamusie 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
Okropne:((((((..... dodatkowo odbija sie co chwile a gdy poloze glowe na poduszce moment i mnie nie ma .... wymioty ustaly ale piersi strasznie bola dla mnie to nowosc bo wczesniej nigdy mnie nie bolaly:((( troche mnie nieppkoilo klucie w okolicach jajnikow taki bol i sumie nie wiem jak to nazwac ale czulam sie tak jakbym miala za chwile dostac @...Nati
-
to tylko ja tyję? <załamka>
a szczerze to wzdęcie mam takieWiadomość wyedytowana przez autora: 16 lutego 2014, 20:11
[*] Jagoda 18.03.2014
[*] Antosia 13.01.2019
Mutacja V Leiden hetero (acard 150mg.,heparyna 0,6ml.)
MTHFR 1298A>C hetero
Niedoczynność tarczycy Euthyrox N 150 -
Anoolka wrote:Yyyy to chyba sobie nie kupię, mieszkam w pl
Jak bede miala jakis fajny adres na polska stronke to iczywiscie od razu sie z wami podzieleAnoolka, Kakabaka lubią tę wiadomość
-
nie wiem ile przytyłam - nie mam wagi a tak poważnie to wzdęcia mam i stąd to uczucie...[*] Jagoda 18.03.2014
[*] Antosia 13.01.2019
Mutacja V Leiden hetero (acard 150mg.,heparyna 0,6ml.)
MTHFR 1298A>C hetero
Niedoczynność tarczycy Euthyrox N 150 -
Wlasnie rozmawiam z tesciowa i powiedziala mi ze w Polsce robia od 20tc usg? To prawda? Bo cos mi sie wierzyc nie chce ...
Zamierzam pojsc prywatnie i liczylam ze dostane zdjecie .. generalnie zamierzam poprosic o zdjecie bo to.bedzie mi potrzebne do potwierdzenia ciazy w UK dla Pracodawcy bo prace mam ciezka i bedzie mnie narazac wiec nie bede czekac do 12 tc az tu mi zrobia bo napewno beda musieli zmienic mi stanowisko , w trybie natychmiastowym wiec co ja mam zrobic ....Nati -
Witam przeczytałam cały wątek
Wg ovu termin mam na 22-10, przyjmiecie mnie? zrobiła ze cztery testy już, na wyniki bety czekam a do lekarza w tygodniu pójdę, ale pewnie i tak nic nie zobaczymadziallena, Anoolka, Kajaoli, nati8787, Drelin, lubek, Kakabaka lubią tę wiadomość
-
Magdzialenka wrote:Witam przeczytałam cały wątek
Wg ovu termin mam na 22-10, przyjmiecie mnie? zrobiła ze cztery testy już, na wyniki bety czekam a do lekarza w tygodniu pójdę, ale pewnie i tak nic nie zobaczy
to spotkamy sie na "porodowce #ja wiem dokladnie kiedy zaszlam w ciaze i tez wedlug moich obliczen 22:))
Nati -
Czesc Magdzialenka ) jak sie czuje swiezo upieczona przyszla mama?
Zaraz wpisze cie na liste.
Nati, powiedz czy chcialabys, zebym tez cie wpisala na 22go pazdziernika ?madziallena, nati8787 lubią tę wiadomość