Pazdziernikowe mamusie 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziewczynki a ja mam propozycje:) Niech każda z nas napisze coś o sobie o swoim życiu:) Myślę, że będzie nam łatwiej i może jesteśmy z jednego miasta i możemy sobie pomoc:)
Ja mam na imię Magda, jestem z Warszawy:) Jestem rehabilitantką od 1,5 roku szczęśliwą mężatkąTo moja pierwsza ciąża:) USG 6 marca w 8 tyg:)
Kajaoli, madziallena, lubek, Kakabaka lubią tę wiadomość
-
Kajaoli wrote:Czesc Magdzialenka
) jak sie czuje swiezo upieczona przyszla mama?
Zaraz wpisze cie na liste.
Nati, powiedz czy chcialabys, zebym tez cie wpisala na 22go pazdziernika ?w razie jak lekarz mi inaczej obliczy to poinformuje:)
Kajaoli lubi tę wiadomość
Nati -
Jestem Malina, jestem z Wawy, zajmuję się zawodowo reklamą - tak, tak to m.in. ja oszukuję Was w niektórych kampaniach
, zakręcona pozytywnie na punkcie psów, podróży. Pierwsza ciąża - 2 USG 1 marca w 10 tygodniu.
nati8787, madziallena, Kajaoli, Anoolka, lubek, Eweloka84, Kakabaka lubią tę wiadomość
[*] Jagoda 18.03.2014
[*] Antosia 13.01.2019
Mutacja V Leiden hetero (acard 150mg.,heparyna 0,6ml.)
MTHFR 1298A>C hetero
Niedoczynność tarczycy Euthyrox N 150 -
Ja tez Magda 32 latka juz stuknie w tym roku
Mieszkam w Asten Holandia a pochodze z Sosnowca od 5 miesiecy mezatka a znamy sie 10 lat :)jestem operatorem przy produkcji salatek
moja pierwsza ciaza staralam sie okolo 5 miesiecy a pierwszy z ovuf na badania wybieram sie pod koniec marca
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 lutego 2014, 21:12
Kajaoli, nati8787 lubią tę wiadomość
-
Bardzo fajny pomysl - Nazywam sie Magda od T lat w szczesliwym zwiazku:) pracuje w hotelu mieszkam w Londynie, to moja pierwsza ciaza pierwsze usg pod koniec marca w w 9 tcloveyou88 wrote:Dziewczynki a ja mam propozycje:) Niech każda z nas napisze coś o sobie o swoim życiu:) Myślę, że będzie nam łatwiej i może jesteśmy z jednego miasta i mo
żemy sobie pomoc:)
F
Ja mam na imię Magda, jestem z Warszawy:) Jestem rehabilitantką od 1,5 roku szczęśliwą mężatkąTo moja pierwsza ciąża:) USG 6 marca w 8 tyg:)
Kajaoli lubi tę wiadomość
Nati -
Mam na imie Kasia, jestem dekoratorka wnetrz od lat i jestem w trakcie zmiany zawodu, od dwoch lat zajmuje sie fotografia kulinarna a pol roku temu zdecydowalam sie zajac sie nia na powaznie. Wiec moj wielki projekt przeksztalcenia trwa
Mieszkam w bardzo romantycznym miasteczku obok Paryza z moim kochanym mezczyzna i pieskiem
To moja druga ciaza w zyciu. Niestety w ubieglym roku nasze szczescie zaklocila wielka tragedia, stracilismy dwie coreczki, blizniaczki jednojajowe w 22 tygodniu ciazy. A teraz od nowa budujemy nasza mala rodzinke. Mam nadzieje, ze tym razem bedzie dobrzeWiadomość wyedytowana przez autora: 16 lutego 2014, 21:22
madziallena, Miriam, lubek, Anoolka, MOI, Kakabaka lubią tę wiadomość
-
Musi byc i bedzie !!!!!Kajaoli wrote:Mam na imie Kasia, jestem dekoratorka wnetrz od lat i jestem w trakcie zmiany zawodu, od dwoch lat zajmuje sie fotografia kulinarna a pol roku temu zdecydowalam sie zajac sie nia na powaznie. Wiec moj wielki projekt przeksztalcenia trwa
Mieszkam w bardzo romantycznym miasteczku obok Paryza z moim kochanym mezczyzna i pieskiem
To moja druga ciaza w zyciu. Niestety w ubieglym roku nasze szczescie zaklocila wielka tragedia, stracilismy dwie coreczki, blizniaczki jednojajowe w 22 tygodniu ciazy. A teraz od nowa budujemy nasza mala rodzinke. Mam nadzieje, ze tym razem bedzie dobrzeKajaoli, madziallena lubią tę wiadomość
Nati -
nati8787 wrote:A ja wlasnie zamierzam choc jestem na probnym kontrakcie i prawdopodobnie mnie zwolnia .
to poczekaj jak możesz... wiem, że to podłe ale czasem kobiety nie mają wyjścia a pracodawcy zazwyczaj również nie mają skrupułówmała_mi lubi tę wiadomość
[*] Jagoda 18.03.2014
[*] Antosia 13.01.2019
Mutacja V Leiden hetero (acard 150mg.,heparyna 0,6ml.)
MTHFR 1298A>C hetero
Niedoczynność tarczycy Euthyrox N 150 -
No to ja jestem Agnieszka, mam 27 lat, mieszkam (prawie) pod Tatrami. Pracuje w salonie jubilerskim. Mam juz dwójkę dzieciaków, o ile tamte 'wyszly' nam bez problemów, to walka o trzecie była dość dluga. udało się dwa razy, niestety dwa razy ciążę straciłam a tym razem mam nadzieje na szczęśliwy happy end
Malinowa Panienka, nati8787, Kajaoli, lubek, Kakabaka lubią tę wiadomość
-
Sama nie wiem co mam robic najgorsze jest to ze w momencie w ktorym oboje stiwierdzilismu ze damy sobie spokoj bo i tak nie wychodzi to akurat wtedy zaszlam w ciaze
jestem bardzo szczesliwa ale konrakt probny konczy mi sie za miesiac .. i sama nie wiem co mam robic co prawda jedna kolezanka jest wtajemniczona wiec troche mnie odciazy ale .. sama nie wiem:(((
Malinowa Panienka wrote:to poczekaj jak możesz... wiem, że to podłe ale czasem kobiety nie mają wyjścia a pracodawcy zazwyczaj również nie mają skrupułówNati