Pazdziernikowe mamusie 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
W Polsce pracujesz? Czy w Polsce tez sie automatycznie przedluza umowa ? U mnie wszystko super w normalnym tempie pracy dam rade i bede uwazac tylko dolegliwosci nie wyobrazam sobie sytuacji w ktorej w pracy nie wytrzymam i zwymiotuje na szefa )))))) ... a od 3 dni chodze jak truposz w razy wyszlam wczesniej bo jak spiaca krolewna gdzie nie usiadlam tam prawie zasnelamAnoolka wrote:Ja też jestem na próbnym do końca marca, postanowiłam się przemęczyć w pracy. Tylko że ja mam dosyć lekką pracę...
A ktoś wie co z Ulcią ?Nati -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
hej, hej ja jak zwykle spóźniona to i ja się przedstawię
mam na imię Ewelina , lat 29 ( w lipcu 30 ), małżeństwem jesteśmy 6 m-cy, razem 6 lat . Dwa razy zaszłam w ciąże ale niestety straciłam, teraz 3 podejscie mam nadzieję, że tym razem się uda Mieszkam w Oławie ( koło Wrocławia tu też pracuję. na wizytę i USG idę 20 lutegolubek, Anoolka, Kajaoli, Kakabaka, mała_mi, paaolka lubią tę wiadomość
-
to i ja się przedstawie, mam na imię Agnieszka mam 26 lat (w maju 27), poślubie jestem pół roku, mieszkam pod Warszawą, oboje z mężem pracujemy...nie staraliśmy isę o dizdize jakos konkretnie, zoztawiliśmy to losowi, dziś zaczynam 6 tydzień i oby szło wszystko dobrze,
Pozdrawiamlubek, Kajaoli, Kakabaka lubią tę wiadomość
-
a ja jestem Ewelina 24 lata. po ślubie 8 m-cy a znamy się 3 lata. 3 m-ce starań, 1 ciąża ciężko nei pracuję więc w pracy o ciązy do min 10 tyg nei informuję usg mam 24 lutego i się bojam
lubek, nati8787, Eweloka84, Kajaoli, Kakabaka, mała_mi lubią tę wiadomość
-
Heellloooo, tu Asia! Mam (jeszcze) 28 lat, w tym roku minie 5 lat od naszego ślubu, a razem jesteśmy od 10. To moja pierwsza ciąża, której długo wyczekiwaliśmy. Moja praca nie jest uciążliwa dla dzieciątka, więc nie zamierzam się jeszcze przyznawać. Będę dumna, jeśli wytrwam do 12 tygodnia
Eweloka84, nati8787, Kajaoli, mała_mi, lubek lubią tę wiadomość
-
To i ja się tu do Was dopiszę
Mam na imię Agata, mam 25 lat (do czerwca), z moim mężem jesteśmy 8 miesięcy po ślubie, a razem 8 lat. To był nasz trzeci cykl starań o pierwszego maluszka
A co do pracy, to jestem na działalności gosp. i mam umowę agencyjną z firmą ubezpieczeniową - praca trochę stresująca, poza tym ok. Muszę teraz z księgową porozmawiać o podwyższeniu składek, żeby mieć jakiś macierzyński i chorobowy
U mnie w pracy, wszyscy takie wieści przyjmują z wyjątkową euforią i dla nikogo nie jest to problem, łącznie z przełożonymi i dyrekcją - pewnie dlatego, że nikt za mnie nie płaci . Ja natomiast ze względów ekonomicznych planuję po opłaceniu wyższych składek przejść na L4
Przy okazji pozdrawiam wszystkie mamusie i życzę spokojnych 9m-cy
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 lutego 2014, 09:32
Eweloka84, Kajaoli, Kakabaka, mała_mi, lubek lubią tę wiadomość
-
Mam na imię Aneta, jeszcze 40 lat, jeszcze mieszkam w Lublinie i jeszcze pracuję jako pielęgniarka na kardiologii dziecięcej jeszcze, bo w ciągu najbliższych miesięcy wszystko to się zmieni
Mam 13letniego syna (z trzeciej ciąży).
W pracy nie wiedzą, zamierzam po wizycie 6.03 wziąc l4. Reakcja pewnie będzie bezcennaEweloka84, Anoolka, Kajaoli, Kamilamila85, Kakabaka, mała_mi, lubek, anka_a lubią tę wiadomość
-
mnie tez i jajnik prawy, lekarz mówi że prawdopodobnie z neigo została uwolniona komórka jajowa dlatego on bardziej boli niż lewy
nati8787 wrote:Hej kobietki ... zbieram sie do pracy:) troszke mnie na dole brzucha pobolewa czy to jest normalne ? .. milego dnia -
ooo ja tez po ślubie 8 m-cy i też 3 cykl starań no i w dniach jesteś szybsza tylko o 2 kiedy pierwsze usg? czy może już po jak niektóre?
agatas wrote:To i ja się tu do Was dopiszę
Mam na imię Agata, mam 25 lat (do czerwca), z moim mężem jesteśmy 8 miesięcy po ślubie, a razem 8 lat. To był nasz trzeci cykl starań o pierwszego maluszkaagatas, Kajaoli lubią tę wiadomość