Pazdziernikowe mamusie 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
hej kochane dzis o 15 zaczelam bardzo mocno plamic, wrecz sie lalo ze mnie, w szpitalu nie zostalam, mam poronienie zagrazające, dostalam duphaston, leze i mam silne bole brzucha w zyciu tyle krwi nie widzialam (((((( jestem zalamana, nagle poczulam ucisk w dole brzucha przez 5min i polecialo ;((( na usg benek jest, w poniedzialek ide do mojego gina ;(
-
Wysyłam moc pozytywów
Kamilamila85 wrote:hej kochane dzis o 15 zaczelam bardzo mocno plamic, wrecz sie lalo ze mnie, w szpitalu nie zostalam, mam poronienie zagrazające, dostalam duphaston, leze i mam silne bole brzucha w zyciu tyle krwi nie widzialam (((((( jestem zalamana, nagle poczulam ucisk w dole brzucha przez 5min i polecialo ;((( na usg benek jest, w poniedzialek ide do mojego gina ;(Waniulka lubi tę wiadomość
[*] Jagoda 18.03.2014
[*] Antosia 13.01.2019
Mutacja V Leiden hetero (acard 150mg.,heparyna 0,6ml.)
MTHFR 1298A>C hetero
Niedoczynność tarczycy Euthyrox N 150 -
Kamilko, tak bardzo ci zycze zeby sie wszystko uspokoilo!! Jesteś taka pozytywna osoba, zarazajaca nas swoim optymizmem, teraz musimy ci oddac troche tego optymizmu. Trzymajcie sie z Benkiem!
QUOTE=Kamilamila85]hej kochane dzis o 15 zaczelam bardzo mocno plamic, wrecz sie lalo ze mnie, w szpitalu nie zostalam, mam poronienie zagrazające, dostalam duphaston, leze i mam silne bole brzucha w zyciu tyle krwi nie widzialam (((((( jestem zalamana, nagle poczulam ucisk w dole brzucha przez 5min i polecialo ;((( na usg benek jest, w poniedzialek ide do mojego gina ;([/QUOTE]
Waniulka lubi tę wiadomość
-
Kamila, mam nadzieje, ze bedziesz mogla w spokoju przelezec sobie weekend i ze zagrozenie minie. Daj nam tutaj znac jak sie czujesz i czy wszystko juz sie uspakaja. Pozdrowionka kochana
Waniulka lubi tę wiadomość
-
Kamilamila85 wrote:hej kochane dzis o 15 zaczelam bardzo mocno plamic, wrecz sie lalo ze mnie, w szpitalu nie zostalam, mam poronienie zagrazające, dostalam duphaston, leze i mam silne bole brzucha w zyciu tyle krwi nie widzialam (((((( jestem zalamana, nagle poczulam ucisk w dole brzucha przez 5min i polecialo ;((( na usg benek jest, w poniedzialek ide do mojego gina ;(
Kochana odpoczywaj jak najwięcej i niech Benek mocno sie Ciebie trzyma. Dbaj o siebie i wrafajcie do zdrowia.Waniulka lubi tę wiadomość
26.09.2014 Aluś :*
Aniołek [*] Listopad 2015r.
-
Dziewczyny i jak wasze nastroje po walentynkach? Ja się czuje jakaś osłabiona, jakby lekko przeziębiona
Wczorajsza wizyta się nie odbyła, a dowiedziałam się o tym będąc już na miejscu Podobno lekarz zachorował i skończył wcześniej przyjmować. W poniedziałek znowu trzymajcie kciuki!!!!!Waniulka lubi tę wiadomość
-
Kamilamila85 wrote:hej kochane dzis o 15 zaczelam bardzo mocno plamic, wrecz sie lalo ze mnie, w szpitalu nie zostalam, mam poronienie zagrazające, dostalam duphaston, leze i mam silne bole brzucha w zyciu tyle krwi nie widzialam (((((( jestem zalamana, nagle poczulam ucisk w dole brzucha przez 5min i polecialo ;((( na usg benek jest, w poniedzialek ide do mojego gina ;(
Kochana, trzymaj się!!! Musi być dobrze, dużo odpoczywaj, staraj się nie chodzić tylko leżeć. I informuj nas co u Ciebie. Ściskam Cię ciepło :*Waniulka lubi tę wiadomość
-
Malinowa Panienka wrote:hej a ja kupiłam dziś cudowną i przepiękną kurteczkę dla dziewczynki w lumpiku za 5,5 zł - wiem nie mogłam się powstrzymać
teraz musi być dziewczynka a jak nie to oddam mojej siostrze ona rodzi w czerwcu i na bank dziewczynka będzie
Ja też byłam w lumpie:) Staram się powstrzymywać jeszcze przed kupowaniem ciuchów dla maluszka;) Ale dla siebie nie mogłam się powstrzymać- spodnie z panelem z h&m, płaszczyk rozszerzany u dołu i sukienka na lato:)Mam nadzieję, że wejdę później we wszystko;)Waniulka, paaolka, Eweloka84 lubią tę wiadomość
-
Kamila, leż, odpoczywaj, oby było dobrze :*
ja po wczorajszej podroży też chyba zaczęłam plamić. Brzuch mnie boli, ale nospa pomaga, plamienie delikatne, jakbym nie miała wkładki to pewnie bym się nie zorientowała. Mam ten duphaston profilaktycznie, dzisiaj poleżę, ale jutro do pracy na cały dzień. Mam wizytę we wtorek u lekarza, miałam na nią nie iść, ale chyba jednak pójdę....Waniulka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyWitam przyszłe mamusie! ktoś może kawkę pić? to zapraszam a jak nie to na herbatkę. U mnie piękne słońce. Chyba jakaś infekcja mnie dopada posmarowałam się troszkę clotrimazolem, mam nadzieję ze pomoże. Dobrze ze we wtorek do lekarza bo martwię się o moją fasolkę.
-
Kamilamila85 wrote:Dzieki kochane, leze plackiem, plamienie ustalo calkowicie, nie rozumiem tego, w tyg na kontrole do lekarza.
leż kochana i się nie ruszaj najlepiej trzeba się poświęcić żeby kropek został na swoim miejscu. Wierze mocno, ze będzie wszystko dobrze :*
-
Kamilamila85 wrote:Dzieki kochane, leze plackiem, plamienie ustalo calkowicie, nie rozumiem tego, w tyg na kontrole do lekarza.
Kurcze no, a w szpitalu nic ci nie powiedzieli? Nie potrafili wytlumaczyc dlaczego to krwawienie? -
Drelin wrote:Kamila, leż, odpoczywaj, oby było dobrze :*
ja po wczorajszej podroży też chyba zaczęłam plamić. Brzuch mnie boli, ale nospa pomaga, plamienie delikatne, jakbym nie miała wkładki to pewnie bym się nie zorientowała. Mam ten duphaston profilaktycznie, dzisiaj poleżę, ale jutro do pracy na cały dzień. Mam wizytę we wtorek u lekarza, miałam na nią nie iść, ale chyba jednak pójdę....
Idz idz kochana na ta wizyte. A narazie obserwuj siebie, w razie czego do szpitala. Musimy wszystkie teraz na siebie uwazac..Drelin lubi tę wiadomość