X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Pazdziernikowe mamusie 2014
Odpowiedz

Pazdziernikowe mamusie 2014

Oceń ten wątek:
  • Kamilamila85 Ekspertka

Wysłany: 14 lutego 2014, 22:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej kochane dzis o 15 zaczelam bardzo mocno plamic, wrecz sie lalo ze mnie, w szpitalu nie zostalam, mam poronienie zagrazające, dostalam duphaston, leze i mam silne bole brzucha w zyciu tyle krwi nie widzialam :((((((( jestem zalamana, nagle poczulam ucisk w dole brzucha przez 5min i polecialo ;((( na usg benek jest, w poniedzialek ide do mojego gina ;(

aca8bc8284.png
  • Scęście Autorytet

Wysłany: 14 lutego 2014, 22:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kamilamila bedzie dobrze! musi być! juz za duzo strat za toba :* informuj na bieżąco!

Waniulka lubi tę wiadomość

• Malinowa Panienka Autorytet

Wysłany: 14 lutego 2014, 22:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wysyłam moc pozytywów <3
    Kamilamila85 wrote:
    hej kochane dzis o 15 zaczelam bardzo mocno plamic, wrecz sie lalo ze mnie, w szpitalu nie zostalam, mam poronienie zagrazające, dostalam duphaston, leze i mam silne bole brzucha w zyciu tyle krwi nie widzialam :((((((( jestem zalamana, nagle poczulam ucisk w dole brzucha przez 5min i polecialo ;((( na usg benek jest, w poniedzialek ide do mojego gina ;(

[*] Jagoda 18.03.2014
    [*] Antosia 13.01.2019

Mutacja V Leiden hetero (acard 150mg.,heparyna 0,6ml.)
    MTHFR 1298A>C hetero
    Niedoczynność tarczycy Euthyrox N 150
  • Viola Autorytet

Wysłany: 14 lutego 2014, 22:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kamilko, tak bardzo ci zycze zeby sie wszystko uspokoilo!! Jesteś taka pozytywna osoba, zarazajaca nas swoim optymizmem, teraz musimy ci oddac troche tego optymizmu. Trzymajcie sie z Benkiem!

QUOTE=Kamilamila85]hej kochane dzis o 15 zaczelam bardzo mocno plamic, wrecz sie lalo ze mnie, w szpitalu nie zostalam, mam poronienie zagrazające, dostalam duphaston, leze i mam silne bole brzucha w zyciu tyle krwi nie widzialam :((((((( jestem zalamana, nagle poczulam ucisk w dole brzucha przez 5min i polecialo ;((( na usg benek jest, w poniedzialek ide do mojego gina ;([/QUOTE]

w57vrjjglblign5h.png

b952b8bd28.png
  • Kajaoli Autorytet

Wysłany: 14 lutego 2014, 23:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kamila, mam nadzieje, ze bedziesz mogla w spokoju przelezec sobie weekend i ze zagrozenie minie. Daj nam tutaj znac jak sie czujesz i czy wszystko juz sie uspakaja. Pozdrowionka kochana

Nasz kochany Charlie
    2yeelwj.png
    Moje dwa male Aniolki 8.07.2013 (22tc)
    ajwwu6bdp5zi82q8.png
  • kredkaczarna Autorytet

Wysłany: 14 lutego 2014, 23:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kamilamila85 wrote:

Kochana odpoczywaj jak najwięcej i niech Benek mocno sie Ciebie trzyma. Dbaj o siebie i wrafajcie do zdrowia.

26.09.2014 Aluś :*
    Aniołek [*] Listopad 2015r.
    ckai3e3kdf77majo.png
  • Strokrotka Autorytet

Wysłany: 15 lutego 2014, 07:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kamiliamila TRZYMAJ SIE KOCHANA!!! Wierze, ze bedzie dobrze! Odpoczywaj, nie wstawaj z łóżka i Benek sie bedzie mocno trzymał :* Trzymam kciuki za Was! Musi sie to skonczyc dobrze!

qdkki09kap9gx968.png
    3i49io4pl4x7mtp0.png
  • MOI Autorytet

Wysłany: 15 lutego 2014, 08:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kamilamila trzymam za Ciebie kciuki!!!!!!! <3

Moi
    3jvzmg7ysek3gxzk.png
    f2w39jcgjmkmlfy9.png
  • MOI Autorytet

Wysłany: 15 lutego 2014, 08:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny i jak wasze nastroje po walentynkach? Ja się czuje jakaś osłabiona, jakby lekko przeziębiona :(

Wczorajsza wizyta się nie odbyła, a dowiedziałam się o tym będąc już na miejscu :/ Podobno lekarz zachorował i skończył wcześniej przyjmować. W poniedziałek znowu trzymajcie kciuki!!!!!

Moi
    3jvzmg7ysek3gxzk.png
    f2w39jcgjmkmlfy9.png
  • Inusia Autorytet

Wysłany: 15 lutego 2014, 08:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kamilamila85 wrote:

Kochana, trzymaj się!!! <3 Musi być dobrze, dużo odpoczywaj, staraj się nie chodzić tylko leżeć. I informuj nas co u Ciebie. Ściskam Cię ciepło :*

"Są w życiu rzeczy,o które warto walczyć do samego końca..."
    dxom2n0axvrn3fue.png
    akeuxzkrjqh8xpez.png
  • mama86 Autorytet

Wysłany: 15 lutego 2014, 09:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Malinowa Panienka wrote:
    hej a ja kupiłam dziś cudowną i przepiękną kurteczkę dla dziewczynki w lumpiku za 5,5 zł - wiem nie mogłam się powstrzymać ;)

teraz musi być dziewczynka a jak nie to oddam mojej siostrze ona rodzi w czerwcu i na bank dziewczynka będzie :)

Ja też byłam w lumpie:) Staram się powstrzymywać jeszcze przed kupowaniem ciuchów dla maluszka;) Ale dla siebie nie mogłam się powstrzymać- spodnie z panelem z h&m, płaszczyk rozszerzany u dołu i sukienka na lato:)Mam nadzieję, że wejdę później we wszystko;)samba.gif

Waniulka, paaolka, Eweloka84 lubią tę wiadomość

divers2288.gif
    motylki.gifrelgvcqgce4tws4r.png
    Nasza Gabrysia :-)
  • Drelin Przyjaciółka

Wysłany: 15 lutego 2014, 09:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kamila, leż, odpoczywaj, oby było dobrze :*

ja po wczorajszej podroży też chyba zaczęłam plamić. Brzuch mnie boli, ale nospa pomaga, plamienie delikatne, jakbym nie miała wkładki to pewnie bym się nie zorientowała. Mam ten duphaston profilaktycznie, dzisiaj poleżę, ale jutro do pracy na cały dzień. Mam wizytę we wtorek u lekarza, miałam na nią nie iść, ale chyba jednak pójdę....

yuudrjjg1yagrwny.png
  • Jola85 Nowa

Wysłany: 15 lutego 2014, 09:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kamila dużo siły życzę, wszystko będzie dobrze kochana,trzymaj się.

Jola
  • nick nieaktualny

Wysłany: 15 lutego 2014, 09:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kamilko kochana trzymam kciuki za Was. Oby wszystko było dobrze.

• nick nieaktualny

Wysłany: 15 lutego 2014, 09:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kamila i jak uspokoiło się dzisiaj ????

• nick nieaktualny

Wysłany: 15 lutego 2014, 09:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam przyszłe mamusie! ktoś może kawkę pić? to zapraszam a jak nie to na herbatkę. U mnie piękne słońce. Chyba jakaś infekcja mnie dopada posmarowałam się troszkę clotrimazolem, mam nadzieję ze pomoże. Dobrze ze we wtorek do lekarza bo martwię się o moją fasolkę.

• Kamilamila85 Ekspertka

Wysłany: 15 lutego 2014, 09:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzieki kochane, leze plackiem, plamienie ustalo calkowicie, nie rozumiem tego, w tyg na kontrole do lekarza.

Drelin, caterinka, Kajaoli, Eweloka84, Kakabaka lubią tę wiadomość

aca8bc8284.png
  • mała_mi Autorytet

Wysłany: 15 lutego 2014, 09:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kamilamila85 wrote:
    Dzieki kochane, leze plackiem, plamienie ustalo calkowicie, nie rozumiem tego, w tyg na kontrole do lekarza.

leż kochana i się nie ruszaj najlepiej ;) trzeba się poświęcić żeby kropek został na swoim miejscu. Wierze mocno, ze będzie wszystko dobrze :*

q53jwvt.png
    Aniołki 24.09.13r (*) 6tc 5.01.14r (*) 7tc
  • Kajaoli Autorytet

Wysłany: 15 lutego 2014, 10:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kamilamila85 wrote:

Kurcze no, a w szpitalu nic ci nie powiedzieli? Nie potrafili wytlumaczyc dlaczego to krwawienie?

Nasz kochany Charlie
    2yeelwj.png
    ajwwu6bdp5zi82q8.png
  • Kajaoli Autorytet

Wysłany: 15 lutego 2014, 10:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Drelin wrote:
    Kamila, leż, odpoczywaj, oby było dobrze :*

ja po wczorajszej podroży też chyba zaczęłam plamić. Brzuch mnie boli, ale nospa pomaga, plamienie delikatne, jakbym nie miała wkładki to pewnie bym się nie zorientowała. Mam ten duphaston profilaktycznie, dzisiaj poleżę, ale jutro do pracy na cały dzień. Mam wizytę we wtorek u lekarza, miałam na nią nie iść, ale chyba jednak pójdę....

Idz idz kochana na ta wizyte. A narazie obserwuj siebie, w razie czego do szpitala. Musimy wszystkie teraz na siebie uwazac..

Drelin lubi tę wiadomość

Nasz kochany Charlie
    2yeelwj.png
    ajwwu6bdp5zi82q8.png
‹‹ 65 66 67 68 69 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

10 najczęstszych obaw kobiet w ciąży, czyli czego boją się kobiety w ciąży

Lęk i różnego rodzaju obawy to naturalny towarzysz kobiety w ciąży. Czego boi się większość kobiet oczekujących dziecka? Bólu porodowego, urodzenia chorego dziecka, utraty atrakcyjności czy może zrujnowania życia seksualnego po porodzie? Czego obawiasz się Ty? Przeczytaj czy zasadne jest zamartwianie się i jak sobie radzić, aby nasze obawy nie sprawdziły się.

CZYTAJ WIĘCEJ

11 największych mitów dotyczących starania o dziecko, w które być może jeszcze wierzysz

Niektóre nieprawdziwe stwierdzenia przekazywane są z ust do ust tak długo, że bez zastanowienia w nie wierzymy. Przeczytaj jakie są największe mity na temat starania o dziecko i upewnij się, że „nie padłaś ich ofiarą”.

CZYTAJ WIĘCEJ

Płodność mężczyzn - przyczyny obniżonej płodności i sposoby na poprawę

Płodność mężczyzn na przestrzeni lat uległa znacznemu pogorszeniu. Dlaczego jakość nasienia współczesnych mężczyzn jest obniżona? Jakie są najczęstsze przyczyny problemów z płodnością? Co zrobić, aby wesprzeć i poprawić męską płodność?

CZYTAJ WIĘCEJ