Pazdziernikowe mamusie 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
Dobra uffff nadrobiłam Witam Was dziewczyny - wstałam godzinę temu - wyspana i w dobrym nastroju
Anoolka, Eweloka84, Kamilamila85, Kakabaka lubią tę wiadomość
[*] Jagoda 18.03.2014
[*] Antosia 13.01.2019
Mutacja V Leiden hetero (acard 150mg.,heparyna 0,6ml.)
MTHFR 1298A>C hetero
Niedoczynność tarczycy Euthyrox N 150 -
Heeej
Witam się nieśmiało, po raz trzeci na ciążowym, mam nadzieje zostać tu do października...
Kamilamila85, Kakabaka, Malinowa Panienka, Drelin, Eweloka84, MOI, Eva0507, Waniulka, Kajaoli, anka_a lubią tę wiadomość
-
Wymusilam bo kazal mi brac folik, a ja mu na to ze biorę femibion i ze nie wyrzuce do kosza. Wiec sie troche skrzywil i stwierdzil no to skoczyc i brac tylko folik.
Fakt u mnie wszystko ok. Moge byc tylko szczesliwa z tego powodu. Poprostu myslalam ze bedIe sie o cos pytal. A z tego wszystkiego nie powiedzialam mu nawet ze troche chorowalam w zesLym tygodniu i zimno mi wyskoczylo na koncie ec po chyba 10 latach nieobecnosci. No i skasowal mnie jak za zboze, a myslalam ze jak cytologii mi tym razem nie bedzie robil to bedzie troche mniejsza kwota:-( wiem ze jest fachowcem w swojej dziedzinie ale moze sie okazac ze nie bedzie mnie stac na niego:-(26.09.2014 Aluś :*
Aniołek [*] Listopad 2015r.
-
A ja kochane mam pytanie czy was moze tez pipka w srodku moze boli? ? wrazenie jak by siniaka? ? i zwiekszyla mi sie wydzielina ;(( przez co latam do toalety i sprawdzam czy nie plamie. ;(( a od dzis czuje sie fatalnie jak by mnie cos rozjechalo ;(
Eweloka84 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
blue00 wrote:Dziewczyny, ja nie wiem czy dlugo tu posiedze, zrobilam test a kreska cokolwiek chciala wyjsc, cos czuje, ze po ptakach, niech jeszcze tylko beta potwierdzi
Ja też miałam straszne bladziochy na początku, aż mi mąż nie uwierzył, że się spodziewamy dziecka Dopiero uwierzył po becie. Coś mi się zdaje, że jesteś z tego rodzaju co onKamilamila85 lubi tę wiadomość
-
Kamilamila85 wrote:A ja kochane mam pytanie czy was moze tez pipka w srodku moze boli? ? wrazenie jak by siniaka? ? i zwiekszyla mi sie wydzielina ;(( przez co latam do toalety i sprawdzam czy nie plamie. ;(( a od dzis czuje sie fatalnie jak by mnie cos rozjechalo ;(
Kamilamila85 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Kamilamila85 wrote:A ja kochane mam pytanie czy was moze tez pipka w srodku moze boli? ? wrazenie jak by siniaka? ? i zwiekszyla mi sie wydzielina ;(( przez co latam do toalety i sprawdzam czy nie plamie. ;(( a od dzis czuje sie fatalnie jak by mnie cos rozjechalo ;(
-
blue00 wrote:Ale tej kreski praktycznie nie widac, jest gorsza niz wczoraj, jestem juz po terminie @ wiec pora robienia testu nie ma znaczenia, prawda?
-
nick nieaktualny
-
Blue, a bylas juz na becie? A te testy to jakiej czułości robilad? Takie same?
Edit: juz wiem
Ja też mam schize i latam do WC sprawdzać czy to na pewno tylko śluz, boje się okropnie kolejnego poronienia....
Kamila, a jak boli albo piecze to może być zapalenie jakieś.Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 lutego 2014, 13:12
Kamilamila85 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny