Pazdziernikowe mamusie 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
ania4 wrote:hej kobietki byłam wczoraj na pierwszej wizycie i usg lekarz powiedział,zeby jeszcze sie wstrzymac z oznajmieniem dobrej nowiny. powiedział,zeby sie jeszcze nie nastawiac bo roznie moze byc nie wiem jak ja wytrzymam do nastepnego usg...
Jezu co idiota z tego lekarza takich to bym tępila, ja 2 lata temu trafilam w 10tc do szpitala z plamieniem a lekarz do mnie co mi pani z 3 dniowa ciaza przychodzi, wszystko sie moze przytrafic dostalam nospe i nic wiecej, i do domu. 2 dni pozniej bylam u mojego lekarza na kontroli to dzidzia obumarla i stwierdzil ze gdybym dostala na ostrym dyzuze duphaston to dzidzia by zyla. Nie nawidze takich lekarzy, Ania4 bedzie dobrze zobaczysz, musi byc dobrze trzymam kciuki.
Viola jak sie czujesz, mam nadzieje ze w domku jestes!
A ja troche sie czuje jak by mnie pociag rozjechal ale nie wymiotujeKajaoli, caterinka lubią tę wiadomość
-
Ulcio wrote:hej dziewczynki
ja mam ciąg dalszy z wczoraj tule się do kibelka rany jak ja nie cierpię wymiotować
najgorsze, że nie mogę nic rano zjeść przed wstaniem z łóżko co może pomogłoby mi z tymi mdłościami - bo muszę zażyć leki na tarczyce na czczo a potem odczekać pół godziny
Bidulka.. Nie dzialaja na ciebie jakies migdaly czy cytryny? Wyobrazam sobie, ze jak to juz jest trzecia ciaza to probowalas juz wszystkiego.. -
Kamilamila85 wrote:Jezu co idiota z tego lekarza takich to bym tępila, ja 2 lata temu trafilam w 10tc do szpitala z plamieniem a lekarz do mnie co mi pani z 3 dniowa ciaza przychodzi, wszystko sie moze przytrafic dostalam nospe i nic wiecej, i do domu. 2 dni pozniej bylam u mojego lekarza na kontroli to dzidzia obumarla i stwierdzil ze gdybym dostala na ostrym dyzuze duphaston to dzidzia by zyla. Nie nawidze takich lekarzy, Ania4 bedzie dobrze zobaczysz, musi byc dobrze trzymam kciuki.
Viola jak sie czujesz, mam nadzieje ze w domku jestes!
A ja troche sie czuje jak by mnie pociag rozjechal ale nie wymiotuje
Rzeczywiscie nieraz trafia sie na takich nie dosyc ze chamow to mysla, ze wszystkie rozumy pozjadali. Osobiscie rzadko mi sie cos takiego przytrafialo ale znam takie przypadki z opowiadan, ze wlos sie na glowie jezy..Kamilamila85 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyKajaoli
próbowałam wszystkiego trochę mi pomaga jak jem coś tylko ostatnio ciężko trafić na to co nie zwrócę
blue00 - ty się nie martw takie kłucie szczypanie jak na @ to norma w ciąży więc mi się tu nie stresuje uszka do góry wszystko będzie dobrze !
ania4 - ja popieram zdanie Kamilamila85 lekarze czasem nie myślą co mówią, straszą wg mnie zmień lekarza bo będziesz się 9 miesięcy stresować.
ja byłam na wizycie we wtorek u babeczki na NFZ to jest stworzona specjalna przychodnia przy szpitalu w którym chce rodzić - i powiem Wam że byłam pozytywnie zaskoczona, kulturalnością lekarza złożyła mi gratulacje spytała jak się czuję powiedziała co wolno co nie dostałam skierowania na badanie usg dlatego postanowiłam do niej chodzić - fajny lekarz to podstawaKajaoli, Kamilamila85 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyK4lina wrote:No halo halo, ale mówiłaś przecież że w ciąży jesteś...i nadal tak pracujesz?? przecież to zabronione ))))))))))
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyEweloka84 wrote:hej kobitki!! własnie wrociłam ze szpitala byłam powtórzyc bete i progesteron .. oby szło w góre!! a Wy jak sie czujecie?? ja dzis cos słabo..
Witam też nową koleżankę, i życzę duuużo spokoju i zdrówka!!!Misty87 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMOI wrote:Hej dziewczyny!!!
Macie już jakieś zachciewajki???? Mnie wczoraj dopadło pragnienie kapusty kiszonej i tyle się na jadłam, że hohohooooo!!!! Za karę mnie potem przeczyściło -
MOI wrote:Hej dziewczyny!!!
Macie już jakieś zachciewajki???? Mnie wczoraj dopadło pragnienie kapusty kiszonej i tyle się na jadłam, że hohohooooo!!!! Za karę mnie potem przeczyściłoWaniulka, Kajaoli, lubek lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ja wczoraj nie moglam sie oprzec w sklepie i kupilam caly kubek lodow z bakaliami. Wrocilam do domu i wcielam pol kubka
( przypominam, ze jest luty )Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 lutego 2014, 10:09
Waniulka, MOI, Misty87 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyKajaoli wrote:Ja wczoraj nie moglam sie oprzec w sklepie i kupilam caly kubek lodow z bakaliami. Wrocilam do domu i wcielam pol kubka
( przypominam, ze jest luty )
no i wiadomo dlaczego w ciąży przybiera się na wadze hahaha to wszystko wina zachciewajek jest.Kajaoli lubi tę wiadomość