Pazdziernikowe mamusie 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
hej chciałabym dołączyć do Mamuś Październikowych ciąża potwierdzona USG i testami ciążowymi termin porodu przypada na 18.10.2014 r. niestety jest zagrożona biorę heviran i duphaston. Lekarz moją ciąże określił mianem cudu:)mam nadzieje że z Wami dotrwam do końca pozdrawiam serdecznie
ps. prosze trzymajcie za mnie kciuki a ja będę trzymała za Was:)Drelin, Kajaoli, MartaR.., caterinka, Kakabaka, Malinowa Panienka, Eva0507, K4lina, Kamilamila85, paaolka, Waniulka, anka_a lubią tę wiadomość
-
MOI wrote:Dziewczyny, przede mną walentynkowa wizyta u gina (oczywiście prywatna ). Trzymajcie kciuki, żebym usłyszała wtedy serduszko. To byłyby najpiękniejsze walentynki w historii!!! Jednocześnie bardzo się boję Nie mam uciążliwych objawów, więc wariuję, czy na pewno maleństwo na pewno dobrze się rozwija.
Tez mam wizyte w Walentynki ) Mialam pierwsza w poniedzialek, w klinice, w piatek w Medicoverze. Mam nadzieje, ze lekarz ma USG w gabinecie i bede mogla juz zobaczyc zarodek . Trzymam za CIebie kciuki!Kajaoli, MOI lubią tę wiadomość
-
lubek wrote:Tez mam wizyte w Walentynki ) Mialam pierwsza w poniedzialek, w klinice, w piatek w Medicoverze. Mam nadzieje, ze lekarz ma USG w gabinecie i bede mogla juz zobaczyc zarodek . Trzymam za CIebie kciuki!
Jejku, jak wy macie duzo wizyt
ja mialam jedna w poniedzialek, druga dopiero za miesiac -
Drelin wrote:ja mam jutro pierwszą. a alternatywną 19.02, ale jak będzie wszystko ok to raczej nie pójdę.
Fajnie jest zobaczyc dzidzie dwa razy w odstepie kilku dni
ale jesli wszystko bedzie w porzadku to rzeczywiscie nie ma potrzeby
powtarzac wizyty -
Monica wrote:hej chciałabym dołączyć do Mamuś Październikowych ciąża potwierdzona USG i testami ciążowymi termin porodu przypada na 18.10.2014 r. niestety jest zagrożona biorę heviran i duphaston. Lekarz moją ciąże określił mianem cudu:)mam nadzieje że z Wami dotrwam do końca pozdrawiam serdecznie
ps. prosze trzymajcie za mnie kciuki a ja będę trzymała za Was:)
A co do badania progesteronu, to ja nie podawałam żadnej daty -
ja też wizyty mam co miesiąc czekam niecierpliwie do 1 marca żeby serduszko zobaczyć
Kajaoli lubi tę wiadomość
[*] Jagoda 18.03.2014
[*] Antosia 13.01.2019
Mutacja V Leiden hetero (acard 150mg.,heparyna 0,6ml.)
MTHFR 1298A>C hetero
Niedoczynność tarczycy Euthyrox N 150