Pazdziernikowe mamusie 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnysylwia1985 wrote:dzien dobry z samego ranka- jakos wstalo mi sie dzisiaj po 5. Dzis przyjezdzaja moi rodzice i mama umyje mi okna a tato bedzie skladal z moim G mebelki do kuchni- mam nadzieje ze wyrobimy sie z jej zrobieniem zanim Nikus sie urodzi bo nie wyobrazam sobie ganiac caly czas na dol do kuchni tesciowki
Milego dzionka -
nick nieaktualnyA ja postanowilam ze nie bede czekac jednak na kupno pralki i przebiore te mniejsze rzeczy zeby z 2 kartonow mialam taki jeden rzeczy na teraz i wypiore u rodzicow, a z nastepnym poczekam az bedziemy mieli pralke, zajme sie czyms i juz cos bedzie do przodu. Jeszcze jedziemy ogladac mebelki i jak cos to zamowimy juz.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 sierpnia 2014, 08:17
ao12. lubi tę wiadomość
-
Czesc Kobietki
U mnie lekko pochmurno, Pola wstała o 5 i skakała po mnie jak ja apróbowałam jeszcze przysnać i skonczyłpo aię tak, ze skoczyła mi na brzuch pupą (zrobiła sobie krzesełko z brata). Na szczęscie niezbyt mocno i wszystko OK, mały aktywny. Troche jestem niespokojna, bo wczoraj wieczorem niespodziewanie miałam nawrot kolki! Ale dzisiaj jest duzo lepiej mam nadzieje, ze sie nie rozkreci!
ataga4, paaolka to kiedy sie uwmawiamy? Ja mam w przyszłym tygodniu malowanie pokoju, ale mam nadzieje, ze szybko pójdzie
W ogole to mam nic nie poprane, ubranka nieskompletowane... Własnie mialam dzisiaj jechać do tesciowej siostry poprzegladać rzeczy jekie chce, ale nie wiem czy dam rade jak mi sie ból brzucha rozkreci...
mama86 - jezeli chodzi o organizer na łożeczko to myslalam o czyms takim http://allegro.pl/praktyczny-organizer-na-kosmetyki-munchkin-i4525595315.html
albo o półkach na których będą stały pudełka z przyborami
Co do tesciowych to ja mam extra, ale tez mnie czasami wkurza, bo wszystko chce wiedzieć!!! -
Bolała was może głowa wczoraj?
Masakra jakaś sprzątając sobie łazienkę wczoraj (bez detergentów najpierw chciałam powywalac rzeczy z szafek) wzięłam sobie krzesełko wiec elegancko siedziałam z muzyczka i nagle mi sie tak słabo zrobiło mroczki przed oczami notowań poszłam sie na chwile położyć to mi ręka i usta zdrewniały ... A już myślałam ze migrena o mnie zapomniała... Od 16 do 22 sie męczyliśmy zadzwoniłam do gina kazał apap wziąć.. Poszłam spać o 1 sie obudziła. Głowa dalej bolała ale już dało sie przeżyć ale do 3 nie mogłam zasnąć
Masakra!!
-
W oczekiwaniu na:
1. 01.10 MOI – Julia
2. 01.10 Aniqa – Hania
3. 02.10 DeLaCruz – Franciszek
4. 03.10 mitaka – Aleksander
5. 03.10 caterinka
6. 03.10 moni28 – Julia
7. 03.10 aga2319 – Madzia
8. 04.10 Joaśka – Majusia
9. 04.10 Pestka – Franek
10. 04.10 Smutas – Antoś
11. 04.10 tofirus
12. 04.10 Kajaoli – Charlie
13. 07.10 MartaR – Pola
14. 07.10 Zielono_mi:))))) – Juleczka
15. 08.10 Ulcio - Synuś
16. 08.10 Anoolka – Filip
17. 09.10 Kaszulator
18. 10.10 Lubek – Tymon
19. 10.10 Eva0507 – Naomi
20. 12.10 paulina.b.1991 -Syn
21. 12.10 agata4 – Kajetan/Adam
22. 13.10 ania.g – Marcel
23. 14.10 renatkach – Karolinka
24. 15.10 mama86 – Gabrysia
25. 15.10 Kakabaka – Jędrek
26. 16.10 Stokrotka – Ignaś/Wiktor
27. 16.10 ao12 – Julia/Hania/Alicja
28. 16.10 Scescie – Kuba
29. 17.10 sylwia1985 – Nikuś
30. 17.10 mad8 – Wojtek
31. 18.10 paaolka – Krzyś
32. 18.10 Monica – Kuba
33. 18.10 paradise – Liliana
34. 19.10 Nelly
35. 19.10 poczwarkah – Witold
36. 20.10 theagnes87 – Rozalka
37. 20.10 Kasiulka09 – Zuzia
38. 21.10 agatas – Zosia
39. 22.10 Bergo – Syn
40. 22.10 Magdzialenka – Aleksander
41. 23.10 Pauletta – Majeczka
42. 25.10 loveyou88 – Michałek
43. 25.10 Avakesh – Maksymilian
44. 29.10 serek_84 – Gabrysia
45. 31.10 misiulka2000 – Filipek
46. 31.10 Agrafka - Matylda
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 sierpnia 2014, 10:52
Joaśka lubi tę wiadomość
-
Witam się w sobotni poranek.
Dawno mnie tu nie było, ło matko ile naprodukowałyście. Oczywiście starałam się Was nadrobić. Ale żebym miała się do czegoś odnieś to z połowy nie pamiętam.
to napiszę co u nas słychać.
W czwartek byłam na wizycie u Gina załatwił mnie w ciągu 7 minut, i jeszcze nastraszył. Powiedziałam gin. o uderzeniach gorąca, że oblewają mnie poty ma gorące i spocone dłonie i pieczenie głowy. Wysłał mnie do lekarza rodzinnego, że to mogą być objawy jakieś infekcji lub stanu zapalnego no i dostałam skierowanie na podejrzenie TSH, rodzinny zrobił ekg serca,wszyztko oki, ciśnienie 120/60 oki, cukier po dwóch posiłkach 102 nie ma do czego się przyczepic, no to tradycyjnie morfologia, do kontroli[bo rodzinnemu się moja obecna nie podoba], magnez,żelazo i tsh. Teraz czekam na wyniki. No i zobaczymy co dalej. Czy uderzenia gorąca to moja uroda ciążowa czy też nie.
Czy któraś z Was słyszała o tym a przedawkować magnez?
Teraz coś przyjemniejszego.
Wyprawka dla Juli zrobiona, brakuje tylko pampersiaków [oczywiście decyduje się na jednorazówki na początek Pampers , potem DADA,] i parę kosmetyków wózek i pościel zamówiona;].
Mamusia już też ma prawie wszystko, brakuje papuci do szpitala, kosmetyków typu szampon itd.[ zakupie te małe w rossmanie] no spakować torbę.
Sorrki za wylewny poemat;]
-
patrzcie coraz więcej nas
ja na szczęście nie mam migreny, ale jak wieczorem zasypiam, to budzę się z bólu, bo zauważyłam, że we śnie w ogóle się nie ruszam. Jak zasnę, tak się budzę i po kilku godzinach snu w jednej pozycji po prostu budzę się z bólu.Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 sierpnia 2014, 09:55
-
Strokrotka wrote:
mama86 - jezeli chodzi o organizer na łożeczko to myslalam o czyms takim http://allegro.pl/praktyczny-organizer-na-kosmetyki-munchkin-i4525595315.html
albo o półkach na których będą stały pudełka z przyborami
Bardzo fajny ten organizer, tylkoz na djeciu jest zaprezentowany na przewijaku i ciekawe czy nadaje sie do zawieszenia na lozeczku? Niewykluczoneze i ja taki będę musiała zakupić, nie wiem czy się pomieszcze z całym arsenałem na komodzie pitonka.
Idę na owsiankowe sniadanko -
nick nieaktualny
-
Dzień dobry
U mnie dzisiaj idealna pogoda, nie za zimno, nie za ciepło, aż chcę wyjść się z domu. Poza tym odliczam dni do przeprowadzki, chciałabym mieć już wszystko poukładane i na spokojnie zabrać się za pranie, prasowanie itd.
Wszystkie bierzecie magnez? Mi lekarz nic wspominał a sama nie czuję potrzeby, żeby go brać.
Ulcio trzymaj się kochana.
-
Cześć mamusie...a ja dziś melduje ze od kilku dni mam skurcze przepowiadające myślałam że to bóle bo mała sobie się kręci coś naciśnie a się okazało ze to skurcze musze je zagluszac no-spą jeszcze parę tygodni bo teraz to mam 3razy dziennie... Wczoraj to z bólu pleców się wyprostowac nie mogłam jeszcze 39dni
-
hej dziewczyny:)
ja biorę magnez bo parę razy mi twardniał brzuszek.
Ulcio przykro mi bardzo...współczuję.
MartaR juz niedługo, ale fajnie!
u nas dzisiaj super pogoda, robimy grilla na działce ze znajomymi:) świeże powietrze i kurczak z grilla w miodzie..to jest to:)
ja kurcze jakaś niedospana jestem...eh no nic, muszę się ogarnąć, dziś fajny dzień się zapowiada!
Miłego kochane!