Pazdziernikowe mamusie 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
Aniqa, twarda sztuka z Ciebie. Jakbym miała plamienia to już bym była na izbie przyjęć. Ale ja jestem raczej panikarą.
Mi rozstępy wyskoczyły w pierwszej ciąży na brzuchu na kilka dni przed porodem. W drugiej ciąży nic nie doszło i teraz póki co też ich nie ma.Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 sierpnia 2014, 18:34
Matka fantastycznej 4 -
nick nieaktualny
-
ania.g wrote:A czy możecie polecić jakieś konkretne staniki do karmienia ? Oglądałam trochę na allegro ale wolałabym przymierzyć. Czy te z h&m są warte uwagi?
Mi nie podpasowaly.. Jakieś takie sflaczałe były... Wybrałam sie do brafiterki aby dobrała mi jakiś dobry stanik do karmienia i dobrała rozmiar G na moje B.... Jak go nalozylam pózniej to zdjelam po niecałe godzinie.. Wszystko mnie uwieralo.. No i stówka poszła...
Ja chyba wykombinuje coś takiego
http://stanikomania.blox.pl/2009/01/Zbuduj-sobie-karmnik.html -
dziewczyny a ile kupujecie stanikow do karmienia. Ja myslalm o 2 czarnym i bialym.Mam bialy ale miseczka troszke za duza ale tak sie zastanawiam czy jesli piersi najda mlekiem to czy nie zrobia sie troszke wieksze + do tego wkladka laktacyjna to moze bedzie pasowal czy kupujecie jednak idealnie dopasowane ?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 sierpnia 2014, 19:09
-
ania.g wrote:A czy możecie polecić jakieś konkretne staniki do karmienia ? Oglądałam trochę na allegro ale wolałabym przymierzyć. Czy te z h&m są warte uwagi?
ja mam na ten jeszcze chrapke na czarny tylko nad rozmiarem sie zastanawiam -
Eva0507 wrote:Ja będę szła w te usztywniane i z ciut większa miseczką aby wkładka sie zamieściła i cycek nie był bardzo zcisniety, a do domu to mam taki sportowy elastyczny
-
nick nieaktualny