X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Pazdziernikowe mamusie 2014
Odpowiedz

Pazdziernikowe mamusie 2014

Oceń ten wątek:
  • ania.g Autorytet

Wysłany: 24 sierpnia 2014, 19:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mi się podoba ten ale wolałabym przymierzyć najpierw.
    http://allegro.pl/biustonosz-do-karmienia-eko-kropki-2-kolory-75-c-i4460195811.html

Matka fantastycznej 4 :)
  • Eva0507 Ekspertka

Wysłany: 24 sierpnia 2014, 19:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    sylwia1985 wrote:
    ale sa takie usztywniane zeby sie dobrze karmilo i sciagal przod - czy chodzi ci o te z fiszbinami?

Są są usztywniane tez :) właśnie ten co mi odbierała to taki jest ale pójdę i kupię sobie jeszcze sama na własna rękę tak abym sie dobrze czuła

ckai43r8qxen3hco.png
    hchy9jcg3aamtfbp.png
  • sylwia1985 Autorytet

Wysłany: 24 sierpnia 2014, 19:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ania.g wrote:
    Mi się podoba ten ale wolałabym przymierzyć najpierw.
    http://allegro.pl/biustonosz-do-karmienia-eko-kropki-2-kolory-75-c-i4460195811.html

tez go ogladalam ale kurcze nie wiem czy mi jeszcze piersi nie urosna i nie wiem jaki rozmiar bedzie dobry - bo nie jest za tani i jak nie bedzie dobry to troche dupa bedzie

ex2b4z17yxk8dczz.png

km5se6ydi0vc9k5k.png
  • ania.g Autorytet

Wysłany: 24 sierpnia 2014, 19:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    sylwia1985 wrote:
    tez go ogladalam ale kurcze nie wiem czy mi jeszcze piersi nie urosna i nie wiem jaki rozmiar bedzie dobry - bo nie jest za tani i jak nie bedzie dobry to troche dupa bedzie
    No właśnie. I weź tu się zdecyduj. Chyba jednak wyskoczę do h&m w przyszłym tyg i po przymierzam. Tam mają dwupaki za ok 80 zł. Najtaniej nie jest ale wolę wydać w zwykłym sklepie niż kupić nietrafiony rozmiar i potem bawić się w odsyłanie.

Matka fantastycznej 4 :)
  • Scęście Autorytet

Wysłany: 24 sierpnia 2014, 19:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja kupie 2, czarny i jasny ale moze nie koniecznie bialy.. no i u mnie to od dawna wchodzily w gre miekkie staniki bez push upu wiec wezme te miekkie materialowe. Po domu i tak smigam bez stanika cale zycie wiec i po porodzie tak bedzie :)

• Kasiula09 Autorytet

Wysłany: 24 sierpnia 2014, 19:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam sie po calym dniu spedzonym poza domem mielismy dzis chrzciny u brata i sie objadlam za wszystkie czasy.

co do stanikow to ja tez mysle kupic dwa ale totalnie nie wiem jaki rozmiar chyba pkjde do sklepu i poprzymierzam kilka ale to mysle dopiero we wrzesniu

age.png
  • moni28 Autorytet

Wysłany: 24 sierpnia 2014, 20:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zostawić Was na chwilkę i produkcja pełną parą;]
    rozstępy pojawiły się koło pępka w pierwszej ciąży dwa tygodnie przed porodem, na razie ich nie widać , na szczęście;]
    stanik kupiłam jeden beżowy dwie koszule rozpinane i szlafrok też.

iv09rl684r7f30c0.png
    17u9ru1dche9zrr7.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 24 sierpnia 2014, 20:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny od wtorku w superpharmie sa mega promocje jak macie karte lifestyle, mozna ja od reki zalozyc w sklepie. Np pampersy z pampersa duza paka przecena z 49 zl na 35, i np termometr elektroniczny z 115 na 49 zl i duzo innych promocji,

ania.g lubi tę wiadomość

• Kajaoli Autorytet

Wysłany: 24 sierpnia 2014, 20:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bergo wrote:
    Pokaż zdjęcia królestwa swojego synka. :)

Jak tylko dojdzie do nas przesylka z lozeczkiem i przewijakiem to wstawie zdjecia :)

Nasz kochany Charlie
    2yeelwj.png
    Moje dwa male Aniolki 8.07.2013 (22tc)
    ajwwu6bdp5zi82q8.png
  • Smutas Autorytet

Wysłany: 24 sierpnia 2014, 20:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja kupiłam bialy stanik z canpol za 37zł, rozm taki jak teraz ale spokojnie będzie dobry jak mi piersi urosną bo one są uciągliwe, drugi tańczy zamówiłam na allegro czarny ten sam rozm.

f2w3rjjg2c3oph75.png
    f2wl3e5enx7sd16m.png
  • ataga4 Autorytet

Wysłany: 24 sierpnia 2014, 20:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny, takie pytanko, ile szt majtek poporodowych kupilyscie? Tylko tyle zeby do szpitala czy w domu tez planujecie w nich chodzic?

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 sierpnia 2014, 21:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ataga4 wrote:
    Dziewczyny, takie pytanko, ile szt majtek poporodowych kupilyscie? Tylko tyle zeby do szpitala czy w domu tez planujecie w nich chodzic?
    Ja wcale ich nie kupuje, zreszta podpytalam wszystkie kolezanki co rodzily i mi mowily ze wystarczy mi jedna paczka tych mega podpasek bo tylko na poczatku jest duze krwawienie a potem juz mozna normalnych podpasek uzywac.

• Kajaoli Autorytet

Wysłany: 25 sierpnia 2014, 07:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam wszystkie dzis rano :) cos sloneczko zaczyna pozniej wstawac bo szaro na dworzu, dla nas to dobry znak bo jesien nadchodzi pelna para i niedlugo bedziemy trzymaly malenstwa w ramionach :)
    I choc jeszcze jest sierpien to u wrzesniowek juz 6ty dzidzius sie wlasnie rodzi ;)

ania.g lubi tę wiadomość

Nasz kochany Charlie
    2yeelwj.png
    Moje dwa male Aniolki 8.07.2013 (22tc)
    ajwwu6bdp5zi82q8.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 25 sierpnia 2014, 07:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kajaoli nie wróż,ja jeszcze niechce. Dość że dalej plamię i jestem uziemiona to jeszcze remont, ale już niedużo zostało, potem sprzątanie i mebelki, do końca tyg ma ponoć być zrobione.

Kajaoli lubi tę wiadomość

• MartaR.. Autorytet

Wysłany: 25 sierpnia 2014, 07:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    I ja witam z rana :-) tak widziałam u wrześniówek emocje... Chwila i u nas tez zaczniemy się dwoic Miłego Dnia życzę :-*

Kajaoli lubi tę wiadomość

7a4aio4pfp2702id.png
  • Kasiula09 Autorytet

Wysłany: 25 sierpnia 2014, 08:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    witam sie i ja :-) u nas dzis sloneczko wiec moze bedzie cieplo :-)
    juz nielugo i u nas zaczna sie emocje jestesmy kolejne w kolejce :-)

age.png
  • moni28 Autorytet

Wysłany: 25 sierpnia 2014, 08:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam się. Za oknem piękne słoneczko.
    Tak kochane brzuchatki następne to MY w kolejce. Aniga za dwa tygodnie masz już ciążę donoszoną, także wszystko się może zdarzyć;]

iv09rl684r7f30c0.png
    17u9ru1dche9zrr7.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 25 sierpnia 2014, 08:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    moni28 wrote:
    Witam się. Za oknem piękne słoneczko.
    Tak kochane brzuchatki następne to MY w kolejce. Aniga za dwa tygodnie masz już ciążę donoszoną, także wszystko się może zdarzyć;]
    Oby te 2 tygodnie jeszcze Hania wytrzymala, pasowalo by mi to strasznie bo organizacyjnie bym sie wyrobila, ale to nie ja decyduje tylko ona kiedy chce byc w ramionach mamusi.

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 sierpnia 2014, 09:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny wypatrzylam fajna fure dla Hani, na jutro jestem umowiona na jej ogladanie, 30 km odemnie ale sliczny wozeczek, nic nie zniszczony, bardzo zadbany, mysle ze wezme go od reki. Wiec jutro zaprezentuje zdjecia jakby byl juz mojej coreczki.

• mitaka Autorytet

Wysłany: 25 sierpnia 2014, 09:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Staników białych to chyba nie ma co kupować bo i tak zaraz będą w żółte plamy z tego co słyszałam. Kompletnie nie wiem gdzie je kupić. W ogóle zczaiłam się, że nie mam wanienki :P I ogólnie Wy tu poprane, poprasowane a ja nic... Ale stwierdziłam (jak to Panie starszej daty mi mówią pytając o wiek ciąży) - aby się przełożyło ;)A zatem ten tydzień jeszcze nic nie robię a od przyszłego jedziem z koksem ;)

A macie tak, że jak się orobicie (ja np w piątek na podwórku porządki robiłam) to potem makarena makarena all night long? No myślałam, że nie usnę - ręka, noga, mózg na ścianie - mojego brzucha oczywiście.

zrz6ha0087gvqc3d.png
    ex2bi09kf6yrzsk3.png
‹‹ 576 577 578 579 580 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Ciąża po 40 - jak zwiększyć szanse na zajście w ciążę

Czy starania o ciążę po 40 roku życia różnią się? Na co zwrócić uwagę i jak zwiększyć swoje szanse? Przeczytaj 5 sprawdzonych sposobów na zwiększenie szans na zajście w ciążę po 40 roku życia. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Bolesne miesiączki - skąd się biorą bóle miesiączkowe? Przyczyny, objawy, leczenie.

Bolesne miesiączki mogą występować nawet u 75% kobiet w wieku rozrodczym! Jakie są najczęstsze przyczyny bólu miesiączkowego? Czym jest bolesne miesiączkowanie pierwotne, a czym wtórne? Kiedy bolesne miesiączkowanie wymaga konsultacji z lekarzem? 

CZYTAJ WIĘCEJ

7 zaskakujących rzeczy, o których możesz się dowiedzieć prowadząc kalendarz owulacji OvuFriend

Wydaje Ci się, że działanie kalendarza owulacji sprowadza się tylko do wyznaczania dni płodnych i terminu owulacji? Nic bardziej mylnego! Podczas prowadzenia obserwacji w kalendarzu OvuFriend możesz dowiedzieć się o rzeczach, które wspomogą Twoje starania o dziecko. Poznaj 7 zaskakujących rzeczy, o których możesz się dowiedzieć prowadząc kalendarz dni płodnych! 

CZYTAJ WIĘCEJ