Pazdziernikowe mamusie 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
sylwia1985 wrote:ale sa takie usztywniane zeby sie dobrze karmilo i sciagal przod - czy chodzi ci o te z fiszbinami?
Są są usztywniane tezwłaśnie ten co mi odbierała to taki jest ale pójdę i kupię sobie jeszcze sama na własna rękę tak abym sie dobrze czuła
-
ania.g wrote:Mi się podoba ten ale wolałabym przymierzyć najpierw.
http://allegro.pl/biustonosz-do-karmienia-eko-kropki-2-kolory-75-c-i4460195811.html
tez go ogladalam ale kurcze nie wiem czy mi jeszcze piersi nie urosna i nie wiem jaki rozmiar bedzie dobry - bo nie jest za tani i jak nie bedzie dobry to troche dupa bedzie -
sylwia1985 wrote:tez go ogladalam ale kurcze nie wiem czy mi jeszcze piersi nie urosna i nie wiem jaki rozmiar bedzie dobry - bo nie jest za tani i jak nie bedzie dobry to troche dupa bedzieMatka fantastycznej 4
-
Witam sie po calym dniu spedzonym poza domem mielismy dzis chrzciny u brata i sie objadlam za wszystkie czasy.
co do stanikow to ja tez mysle kupic dwa ale totalnie nie wiem jaki rozmiar chyba pkjde do sklepu i poprzymierzam kilka ale to mysle dopiero we wrzesniu -
nick nieaktualnyDziewczyny od wtorku w superpharmie sa mega promocje jak macie karte lifestyle, mozna ja od reki zalozyc w sklepie. Np pampersy z pampersa duza paka przecena z 49 zl na 35, i np termometr elektroniczny z 115 na 49 zl i duzo innych promocji,
ania.g lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyataga4 wrote:Dziewczyny, takie pytanko, ile szt majtek poporodowych kupilyscie? Tylko tyle zeby do szpitala czy w domu tez planujecie w nich chodzic?
-
Witam wszystkie dzis rano
cos sloneczko zaczyna pozniej wstawac bo szaro na dworzu, dla nas to dobry znak bo jesien nadchodzi pelna para i niedlugo bedziemy trzymaly malenstwa w ramionach
I choc jeszcze jest sierpien to u wrzesniowek juz 6ty dzidzius sie wlasnie rodziania.g lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnymoni28 wrote:Witam się. Za oknem piękne słoneczko.
Tak kochane brzuchatki następne to MY w kolejce. Aniga za dwa tygodnie masz już ciążę donoszoną, także wszystko się może zdarzyć;] -
nick nieaktualnyDziewczyny wypatrzylam fajna fure dla Hani, na jutro jestem umowiona na jej ogladanie, 30 km odemnie ale sliczny wozeczek, nic nie zniszczony, bardzo zadbany, mysle ze wezme go od reki. Wiec jutro zaprezentuje zdjecia jakby byl juz mojej coreczki.
-
Staników białych to chyba nie ma co kupować bo i tak zaraz będą w żółte plamy z tego co słyszałam. Kompletnie nie wiem gdzie je kupić. W ogóle zczaiłam się, że nie mam wanienki
I ogólnie Wy tu poprane, poprasowane a ja nic... Ale stwierdziłam (jak to Panie starszej daty mi mówią pytając o wiek ciąży) - aby się przełożyło ;)A zatem ten tydzień jeszcze nic nie robię a od przyszłego jedziem z koksem
A macie tak, że jak się orobicie (ja np w piątek na podwórku porządki robiłam) to potem makarena makarena all night long? No myślałam, że nie usnę - ręka, noga, mózg na ścianie - mojego brzucha oczywiście.