Pazdziernikowe mamusie 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
Do rozstępów czy raczej ich braku trzeba mieć predyspozycje. W pierwszej ciązy "popękałam" dwa tyg. przed porodem (smarowałam się całą ciążę), a brzuch miałam dwa razy mniejszy niż teraz, więc nawet nie liczę na to, że rozstępów mi nie przybędzie. Moja przjaciółka po pierwszej ciązy ma brzuch jak nastolatka, teraz po drugiej (była ogromna) też ani jednego rozstępu. Chyba zatem reguły nie ma
-
Tez uwazam ze rozstepy nie zaleza od smarowania... sa osoby smarujace sie jak opetane 2-3 razy dziennie i ich dostaja oraz osoby ktore przytyja 30kg, brzuch jak dwa innej ciezarnej, skora naciagnieta do granic mozliwosci i ani jednego rozstepu.
Ja wiem ze bede miala, pewnie blizej konca. Mam na tylku i udach gdy szybko tylam w gimnazjum to tym bardziej po ciazy wyskocza... a ze smarowaniem u mnie to jak sie przypomni ale srednio ze 3x tyg -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
ania.g wrote:A ja się nie cieszę że waga mi spada. Uspokoję się dopiero po usg jak się okaże że Marcel prawidłowo przybiera na wadze i rośnie.
Mam dokładnie to samo, znikło mi już ponad 3kg i nadal nie mogę rozkminić jak to się stało - jem więcej, ruszam się mniej ;/ 8 miesiąc a ja tylko 5,5 kg do przodu. -
Ja tez mam cellulit gigant! I mam nadzieje ze on zniknie pozniej
Aniqa wrote:Ania.g ja też myślałam że podjade dziś na ip skonsultować te plamienia co dziś dostałam,ale narazie je zachamowałam cyklonaminą, zobaczymy co będzie dalej.
Ja rozstępów niemam,za to duży celulit. -
Smutas wrote:No właśnie wiem że już teraz to wiele nie pomogę, ale ja się oliwką i balsamem babydream smaruje cały czas a to raczej mi rozstępów nie zmniejszy to pomyślałam że bio-oi; na juz istniejące trochę lepszy będzie.
Szkoda kasy na bio oil, w składzie ma głównie parafinę zwykła oliwka, zdziała tyle samo -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyrenatkach wrote:Szkoda kasy na bio oil, w składzie ma głównie parafinę zwykła oliwka, zdziała tyle samo
-
nick nieaktualny
-
Smutas wrote:Dziewczyny w katowicach już ebola. Jeju...http://twoje-informacje24.pl/
To ściema jest mówili o tym na tvnpóki co nie ma powodów do obaw
Wszystki te dziwne informacje z fejsa i innych stron informacyjnych które trudno skojarzyc to scam
-
nick nieaktualny
-
ja tez dzis mialam koszmary.Dzisiaj kupilismy plyn do plukania tkanin i platki mydlane dla niemowlaka- pewnie w niedlugim czasie zaczne prac ubranka. Wczoraj tez ogladalam komplety zeby byla koszulka do karmienia+ szlafrok na allegro ale mega drogie sa. Jak macie cos fajnego z allegro to wrzucajcie linka