Pazdziernikowe mamusie 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyMam już pobolewania w dole brzucha i krzyżach, wiec powoli sie coś dzieje. Dziewczyna koło mnie urodziła, jej krzyki były przerazajace,a teraz po mowi ze da sie przezyc.
Dziewczyny podpasek poporodowych z 2 paczki,bo wody leja sie caly czas i az sie przelewa, jedne miejcie na wody a potem po na krew.mi musial maz doqupic bo juz prawie paczka poszla.ao12., ania.g, Kajaoli lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnytheagnes87 wrote:Aniqa Trzymaj się!!!! Wszystko będzie dobrze!!!!
Dziewczyny a miałyście zatrucie pokarmowe w ciąży??
Chyba włąsnie tego doświadczam....
OD rana źle się czuje, w ncy mało co spałam bo mała się wierciła i kopała niemiłosiernie, a teraz już 2 razy byłam w kibelku...
Narazie brzuch przestał boleć i do kibelka narazie się nie wybieram...ale mała strasznie isę wierci...nie iwem czy to jelita ją pobudzają czy co....bo jeść i pić pije normalnie...zobaczymy jak to będzie wieczorem -
nick nieaktualnyAniqa wrote:Mam już pobolewania w dole brzucha i krzyżach, wiec powoli sie coś dzieje. Dziewczyna koło mnie urodziła, jej krzyki były przerazajace,a teraz po mowi ze da sie przezyc.
Dziewczyny podpasek poporodowych z 2 paczki,bo wody leja sie caly czas i az sie przelewa, jedne miejcie na wody a potem po na krew.mi musial maz doqupic bo juz prawie paczka poszla.Nic się nie bój, zazdroszczę Ci że Hanie niedługo będziesz trzymać w ramionach
Aniqa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Aniqa wrote:Mam już pobolewania w dole brzucha i krzyżach, wiec powoli sie coś dzieje. Dziewczyna koło mnie urodziła, jej krzyki były przerazajace,a teraz po mowi ze da sie przezyc.
Dziewczyny podpasek poporodowych z 2 paczki,bo wody leja sie caly czas i az sie przelewa, jedne miejcie na wody a potem po na krew.mi musial maz doqupic bo juz prawie paczka poszla.
Dzielna jesteś, skoro na bieżąco piszesz o takich praktycznych sprawachdzieki! 3mamy kciuki:-)
Aniqa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny