Pazdziernikowe mamusie 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Aniqa wrote:Dostałam kroplówke na rozwój płucek Hani, niema rozwarcia jeszcze. Dziewczyna przy mnie rodzi,krzyczy okropnie, boje sie strasznie!
Aniqa lubi tę wiadomość
-
Kurcze dziewczyny......teraz, jak Anice odeszły wody, dotarło do mnie, że w każdej chwili może to samo spotkać mnie i każdą z nas....tfu tfu, obyśmy oczywiście jak najdłużej pozostały w dwupakach, bo ja jestem kompletnie nieprzygotowana!
Synku, siedź sobie jeszcze u mamusi w brzuszku:)Aniqa lubi tę wiadomość
-
Aniqa Trzymaj się!!!! Wszystko będzie dobrze!!!!
Dziewczyny a miałyście zatrucie pokarmowe w ciąży??
Chyba włąsnie tego doświadczam....
OD rana źle się czuje, w ncy mało co spałam bo mała się wierciła i kopała niemiłosiernie, a teraz już 2 razy byłam w kibelku...
Narazie brzuch przestał boleć i do kibelka narazie się nie wybieram...ale mała strasznie isę wierci...nie iwem czy to jelita ją pobudzają czy co....bo jeść i pić pije normalnie...zobaczymy jak to będzie wieczoremAniqa lubi tę wiadomość
-
Aniqa - trzymamy kciuki :p informuj w miarę na bierząco i oczekujemy na fotki małej. :p
Mój M miał zrobić obiad o 13. Ja padłam w pokoju, dopiero się ruszyłam a tu nic nie zrobione. W dodatku nie ma go w domu+ mam ochotę na coś słodkiego a nie mam nic takiego
Aniqa lubi tę wiadomość
-
theagnes87 wrote:Aniqa Trzymaj się!!!! Wszystko będzie dobrze!!!!
OD rana źle się czuje, w ncy mało co spałam bo mała się wierciła i kopała niemiłosiernie, a teraz już 2 razy byłam w kibelku...
Narazie brzuch przestał boleć i do kibelka narazie się nie wybieram...ale mała strasznie isę wierci...nie iwem czy to jelita ją pobudzają czy co....bo jeść i pić pije normalnie...zobaczymy jak to będzie wieczorem
Pamiętaj żeby duzo pić i nawadniac organizmAniqa lubi tę wiadomość
-
ataga4 wrote:Kurcze dziewczyny......teraz, jak Anice odeszły wody, dotarło do mnie, że w każdej chwili może to samo spotkać mnie i każdą z nas....tfu tfu, obyśmy oczywiście jak najdłużej pozostały w dwupakach, bo ja jestem kompletnie nieprzygotowana!
Synku, siedź sobie jeszcze u mamusi w brzuszku:) -
Aniqua, trzymamy kciuki i jesteśmy z Tobą!
Kurczę, właśnie do mnie doszło, że może nas poród zaskoczyć w każdej chwili... Modlę się, żeby moja Mała wytrzymała w brzuszku jeszcze 3 tygodnie.
theagnes87 wrote:Aniqa Trzymaj się!!!! Wszystko będzie dobrze!!!!
Narazie brzuch przestał boleć i do kibelka narazie się nie wybieram...ale mała strasznie isę wierci...nie iwem czy to jelita ją pobudzają czy co....bo jeść i pić pije normalnie...zobaczymy jak to będzie wieczorem
Theagnes87, ja miałam "jelitówkę" jakieś 3 tyg temu. Byłam u lekarza ogólnego, bo się przestraszyłam i kazała mi brać smecte, dicoflor i nospe na ból brzucha. Przeszło następnego dnia, ale było nieprzyjemnie.
U mnie tak samo jak u Ciebie Mała strasznie wtedy się wierciła.
Trzymam kciuki, żeby problem szybko zniknął.
A! I trzeba dużo pić! Mnie lekarka powiedziała, że nawet jak nie będę jeść przez 24h to nic się dziecku nie stanie, a odwodnienie będzie na pewno nieciekawe w skutkach.Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 sierpnia 2014, 16:52
Aniqa lubi tę wiadomość