Pazdziernikowe mamusie 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyTeraz dobrze sie czuje,ale leże plackiem wiec niewiem jak to bedzie jak wstane, co chwila przychodzi ktos i naciska brzuch zeby krew zeszla,ble.
Mowili ze mala niemoze byc na bloku porodowym ze mna, a na noworodkach niema narazie dla mnie miejsca bo duzo pacjentek,sluchanie tych krzykow niejest mile, od kad przyszlam rodzilo przy mnie 5 dziewczyn, te co przedemna to maja miejsce na oddziale,ale nastepne czekaja jak kogos wypisza.
Mialam ja tylko przez 2h i ssala cyca, jak niemiala go to krzyczala, super uczucie tak tak ssa, nie boli a laskocze.
Czekam na sniadanie,glodna jestem jak wilk.ao12., kaarolaa, Kasiula09, Monica, Agrafka, lubek, ataga4, Kajaoli, Anoolka, ania.g, pestka, Nelly, sylwia1985 lubią tę wiadomość
-
Aniqa wrote:Dziewczyny niemoglam spac, ciagle cos tupie,chodzi a ja niespakowalam stoperow. Boje sie ze hania tam placze i jest przestraszona, wpadli tylko spytac czy zgadzam sie na szczepienia, nawet niezdazylam zapytac jakie,bo juz uciekla pielegniarka. I napewno karmia ja tam butelka,i jak to bedzie z karmieniem cycem.
Aniqa spokojnie nie martw się kochana może na ta noc wzięli żebyś odroczeła dziś juz będziesz z Hanią :-*Aniqa lubi tę wiadomość
-
Hania na pewno jest bardzo zmeczona porodem i bedzie dlugo spala! Jak urodzilam Pole o godz. 00.00, nakarmilam ją, to wstala dopiero po 9 rano. Także nic sie nie martw! Dla niej to tez byl mega wysiłek, zeby wyjść na swiat
Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 sierpnia 2014, 08:32
ao12., DeLaCruz, Aniqa, pestka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
poczwarkah wrote:Gratulacje Aniqa!
Matko, dziewczyny, posty o 3 w nocy? Czy Wy w ogóle sypiacie?
Ja też chodzę na siku, ale szybko robię co trzeba i wracam spaćtelefon zawsze pod ręką
nie mogłam się powstrzymać, żeby nie sprawdzić
💙 2014
❤️ 2016
Czekamy na dziewczynkę...