Pazdziernikowe mamusie 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyAniqa- Ja z innego forum wpadam pogratulować świeżo upieczonej mamusi, również kibicowaliśmy szybkiej akcji porodowej, a malutka jest cudowna
Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 sierpnia 2014, 15:29
sylwia1985, ao12., ania.g lubią tę wiadomość
-
Hania przesłodka! Normalnie w tym tyg muszę podokańczać pranie dla małego i tą felerną torbę spakować
a we wtorek jedziemy do szpitali(dwóch) zobaczyć co i jak i podpytać na wszelki o cesarki jak to wygląda, do kiedy czekają czy się umawia szybciej na termin. Zobaczymy;)Kajaoli, MartaR.. lubią tę wiadomość
-
Ja na temat teściowej nawet się nie wypowiadam bo od środy mieszkam bliżej niej (ok 30km) a już zdążyła przyjechać i podnieść mi ciśnienie. Jutro też chcę wpaść. Mam nadzieję, że szybko jej się znudzą takie częste odwiedziny
ao12. lubi tę wiadomość
-
Ja mam wszystko do torby naszykowane ale nie spakowane. Ale zrobię to w tym tygodniu jak się przeniosę do mamy na czas remontu.
Z teściowymi bywa różnie. My mieszkamy razem w domu wielorodzinnym. Na szczęście każdy na osobnym piętrze. Dymy bywają z błahych powodów, są też okresy spokoju. Ale nigdy nie wiem kiedy nagle wpadnie i po co...Matka fantastycznej 4 -
Tez tak macie dziewczyny: Nie mam ostatnio wogole humoru, wszystko i wszyscy mnie draznia i z mila checia bym sie zrelaksowala w jakis sposob. Mam dosc mieszkania z tesciami - potrzebuje troche spokoju i wyciszenia a tutaj ciagla nerwowka
chyba jakiegos dola lapie -
Ja miałam już dawno wszystko gotowe, ale Aniqa mnie zmobilizowała do spakowania torby.
I pisząc "torba" mam tu niestety na myśli aż dwie sztuki bagażu...Nie wiem jak to możliwe zeby spakować się do jednej. Przecież same pampersy, chusteczki nawilżane i podkłady porodowe/podpaski zajmują całą masę miejsca. A jak jeszcze do tego dochodzą ręczniki, rożek dla małego, kombinezon i szlafrok to już w ogóle. To są bardzo obszerne rzeczy. W końcu wyszło na to, że mam torbę dla dziecka i małą walizkę dla siebie. Inaczej nie da rady, jeśli się chce wszystko powkładać.
ao12., ataga4, Kajaoli, ania.g lubią tę wiadomość