Pazdziernikowe mamusie 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
Jestem w klinice i juz po badaniu. Wody sie tu rozkrecily na dobre wiec nawet nie zrobili testu bo nie ma watpliwosci
Rozwarcie male bo na 1 cm wiec nic nie bedzie sie dzialo tej nocy.
Oczywiscie zatrzymano mnie a mezczyzne odeslalam do domciu, niech sie troche wyspi chlopak przed akcjabede po niego dzwonic w razie czego.
Ja tez sprobuje sie teraz przespac bo czuje skurcze tylko od czasu do czasu - a dziwne bo na maszynce, ktora mi wczesniej podlaczono widac bylo wiele skurczy tylko ze nieregularnych.
DobranocMonica, lubek, MartaR.., Strokrotka, Zielono mi:-))))), ania.g, anka_a, Anoolka, pestka lubią tę wiadomość
-
Kajaoli trzymam kciuki
ale super bedziesz miala niedlugo maluszka
Ja tez mam klucia w pochwie i az sobie zasycze z bolu
Wczoraj tez zauwazylam jeden rozstep od pepka w prawa strone
u kolezanki bylo fajnie - wybawilam sie z mala ktora ma 4 miesiace a jest strasznie duza - nosi juz rozmiar ubranek jak na 9 miesieczne dziecko. Kolezanka mowila ze nie ma sensu kupowac duzo ubranek bo moment dziecko wyrosnie i oczywiscie pare fajnych ubranek dostalam od niej po synku
ao12. lubi tę wiadomość
-
Z tymi stopami to i ja tak mam.. smierdza jakbym ich rok nie myla i zakladala na nie brudne skarpety fuj.
Ataga jaki sliczny i zgrabny masz brzuszek! Chyba tylko w niego ci poszlo
Aaaaaaa Kajaoli bedzie kolejna mamuska! 3mam kciuki za sprawna akcje! Czekamy na malego :*ataga4, Anoolka, pestka lubią tę wiadomość
-
Witam
Kajaoli trzymaj się dzielnie! Myśl cały czas o tym, że lada moment Charlie będzie z Wami
Sylwia ja też jeszcze się nie zapisałam. Czekam cały czas na numer do polecanej mi położnej ale jakoś doczekać się nie mogę poza tym ostatnio nie mam głowy do załatwiania czegokolwiek.
Ataga, słodki brzusio
ataga4 lubi tę wiadomość
-
Kajaoli To dziś najpóźniej wieczorkiem juz urodzisz synka ale fajnie
A ja wczoraj poszłam do doktor i kur...siedziałam w poczekalni 2h jak i kilkanaście innych kobiet po czym jakaś pani poszła zapytać gdzie jest dr to usłyszała ze jej dziś nie ma grrr poszłam do tych pielęgniarek i nie chciały mnie zapisać na czwartek bo mają komplet ze złości płakałam mówiłam ze mam złe wyniki i 10dni do porodu ZNIECZULICA -
Kajaoli ale super powodzenia trzymaj sie i informuj nas
Ataga super brzuszek
Do poloznej jestem zapisana w przychodni tam gdzie mam lekarza rodzinnego, ale po porodzie musze tez im zglosic o urodzeniu malej, a lekarza dla malej wybralam w innej przychodniataga4 lubi tę wiadomość
-
toc to noz sie w kieszeni otwiera ;/ no i co nie zostalas zapisana w ogole?
MartaR.. wrote:A ja wczoraj poszłam do doktor i kur...siedziałam w poczekalni 2h jak i kilkanaście innych kobiet po czym jakaś pani poszła zapytać gdzie jest dr to usłyszała ze jej dziś nie ma grrr poszłam do tych pielęgniarek i nie chciały mnie zapisać na czwartek bo mają komplet ze złości płakałam mówiłam ze mam złe wyniki i 10dni do porodu ZNIECZULICA
ja tez nie ejstem specjalnie zapisana do poloznej, tylko tam gdzie rodzinny po prostu sa i jak urodze to stamtad przyjdzie te 3 razy do domu i tyle..MartaR.. lubi tę wiadomość
-
MartaR.. wrote:Kajaoli To dziś najpóźniej wieczorkiem juz urodzisz synka ale fajnie
A ja wczoraj poszłam do doktor i kur...siedziałam w poczekalni 2h jak i kilkanaście innych kobiet po czym jakaś pani poszła zapytać gdzie jest dr to usłyszała ze jej dziś nie ma grrr poszłam do tych pielęgniarek i nie chciały mnie zapisać na czwartek bo mają komplet ze złości płakałam mówiłam ze mam złe wyniki i 10dni do porodu ZNIECZULICAMartaR.. lubi tę wiadomość
-
Kajaoli 3mam kciuki, czekamy na Twojego syneczka.
Ja chyba zaczne pić tą herbatke z malin, tylko nie wiem gdzie to kupić u mnie w mieście.
Ja od wczoraj jestem przeziebiona. Katar, gardło a w nocy to mokra byłam. Ale o dziwo teraz pod koniec mam mniej twardnień brzucha i jakichkolwiek bóli.
Pewnie sie naczekam na mojego Antośka -
Kurdę, ale jestem podekscytowana, ze u Kajaoli się zaczęło
Na poniedzialek mam kosmetycznke, a na wtorek fryzjera i zastanawiam, sie czy nie przelozyć tego wszystkiego na ten tydzien... Jakieś mam dziwne wątpliwości czy zdążę...Scęście, paaolka, pestka lubią tę wiadomość