X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Pazdziernikowe mamusie 2014
Odpowiedz

Pazdziernikowe mamusie 2014

Oceń ten wątek:
  • DeLaCruz Autorytet

Wysłany: 16 września 2014, 10:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No i wykrakałyśmy następne porody ;) Trzymam kciuki, Kajaoli! :D Czekamy na zdjęcie synka :)

💙 2014
    ❤️ 2016
    Czekamy na dziewczynkę...
    h44eqqmzxg1yqp12.png
  • sylwia1985 Autorytet

Wysłany: 16 września 2014, 10:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja manicure ,pedicure, henne zrobie sobie sama a kolor wlosow mam juz odswiezony szamponetka bo wczoraj mi kolezanka nalozyla jak bylam u niej- teraz tylko spakowac torbe i jestem gotowa ale moglby tak jeszcze z 2 tygodnie posiedziec. Chcialabym urodzic tak ostatniego 30 wrzesnia - fajny miesiac , fajna data :) no i ciaza bedzie juz donoszona

Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 września 2014, 10:05

ao12., pestka lubią tę wiadomość

ex2b4z17yxk8dczz.png

km5se6ydi0vc9k5k.png
  • ao12. Autorytet

Wysłany: 16 września 2014, 10:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    sylwia1985 wrote:
    ja manicure ,pedicure, henne zrobie sobie sama a kolor wlosow mam juz odswiezony szamponetka bo wczoraj mi kolezanka nalozyla jak bylam u niej- teraz tylko spakowac torbe i jestem gotowa ale moglby tak jeszcze z 2 tygodnie posiedziec. Chcialabym urodzic tak ostatniego 30 wrzesnia - fajny miesiac , fajna data :) no i ciaza bedzie juz donoszona
    Widzę, że już jesteś przygotowana :) Odpoczywaj póki możesz ;)

zrz6gu1rhuyw52vb.png
    relgxzdvya23oj2h.png
    i81xvhpg91t5h2er.png
  • ao12. Autorytet

Wysłany: 16 września 2014, 10:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wasze dzieciaczki też się wypinają? Moja mała dupkę często wystawia :)

zrz6gu1rhuyw52vb.png
    relgxzdvya23oj2h.png
    i81xvhpg91t5h2er.png
  • ao12. Autorytet

Wysłany: 16 września 2014, 10:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Strokrotka wrote:
    Kurdę, ale jestem podekscytowana, ze u Kajaoli się zaczęło :)

Na poniedzialek mam kosmetycznke, a na wtorek fryzjera i zastanawiam, sie czy nie przelozyć tego wszystkiego na ten tydzien... Jakieś mam dziwne wątpliwości czy zdążę...
    Stokrotka jeśli Ci coś mówi, że możesz nie zdążyć to lepiej przełóż na ten tydzień ;)

Scęście lubi tę wiadomość

zrz6gu1rhuyw52vb.png
    relgxzdvya23oj2h.png
    i81xvhpg91t5h2er.png
  • ania.g Autorytet

Wysłany: 16 września 2014, 10:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czułam że jak tu dziś zajrzę to się okaże że któraś z Was rodzi. Kajaoli trzymam kciuki.

Matka fantastycznej 4 :)
  • sylwia1985 Autorytet

Wysłany: 16 września 2014, 10:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ao12. wrote:
    Wasze dzieciaczki też się wypinają? Moja mała dupkę często wystawia :)
    oj moj czesto sie wypina :)mam wtedy taki dziwny ksztalt brzucha :)

ao12. lubi tę wiadomość

ex2b4z17yxk8dczz.png

km5se6ydi0vc9k5k.png
  • paulina.b.1991 Autorytet

Wysłany: 16 września 2014, 10:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kajaoli dawaj :-)

Którejś z Was też się dziecko nie obróciło główką w dół? Mam 36tyg+2 a Młody nadal miednicowo. Chyba mnie czeka cc.

klz94z1793zrgawb.png
    klz9cwa1kpnfhaeb.png
    3jgx3e3kdzdiiv6z.png
  • Bergo Autorytet

Wysłany: 16 września 2014, 10:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mój się obrócił, ale CC mam brać pod rozwagę ze względu na kręgosłup. I im więcej wiem i czytam na ten temat tym bardziej dochodzę do wniosku, że sn wcale nie jest jedyną słuszą drogą przyjścia na świat. Obywa rodzaje porodu mają swoje plusy i minus. Uważam, że żaden nie jest gorszy ani lepszy. Więc nie martw się. Podejdź do tego od strony plusów, a wcale ich niemało :)
    paulina.b.1991 wrote:
    Kajaoli dawaj :-)

Którejś z Was też się dziecko nie obróciło główką w dół? Mam 36tyg+2 a Młody nadal miednicowo. Chyba mnie czeka cc.

paulina.b.1991, Scęście, Anoolka, pestka lubią tę wiadomość

82dox1hpp90q2hqw.png
    3jgxskjocnbkynze.png
  • anka_a Autorytet

Wysłany: 16 września 2014, 10:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kajaoli POWODZENIA!!!!!!!

• paulina.b.1991 Autorytet

Wysłany: 16 września 2014, 10:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bergo wrote:
    Mój się obrócił, ale CC mam brać pod rozwagę ze względu na kręgosłup. I im więcej wiem i czytam na ten temat tym bardziej dochodzę do wniosku, że sn wcale nie jest jedyną słuszą drogą przyjścia na świat. Obywa rodzaje porodu mają swoje plusy i minus. Uważam, że żaden nie jest gorszy ani lepszy. Więc nie martw się. Podejdź do tego od strony plusów, a wcale ich niemało :)

Zobaczę jutro co mi lekarka powie. Pewnie czeka mnie jeszcze jedno USG. Odrazu będą wyniki GBsu i glukozy.

klz94z1793zrgawb.png
    klz9cwa1kpnfhaeb.png
    3jgx3e3kdzdiiv6z.png
  • moni28 Autorytet

Wysłany: 16 września 2014, 10:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    nie no dzisiaj to już czuje się emerytka z reumatyzmem bolą mnie wszystkie mięśnie jak bym maraton przebiegła i do tego bóle miednicy... która się łączy w bólu?

paulina.b.1991 lubi tę wiadomość

iv09rl684r7f30c0.png
    17u9ru1dche9zrr7.png
  • Scęście Autorytet

Wysłany: 16 września 2014, 10:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja wczoraj tez nalozylam szamponetke :) zeby odswiezyc kolor bo juz byly takie matowe te wlosy i fu a teraz ladnie blyszcza :)
    30 wrzesnia, wczoraj byli u mnie tescie bo w niedziele zapomnieli ze mam urodziny i tesciu mowi ze mam rodzic 30.09 bo to jego urodziny hehe :)
    sylwia1985 wrote:

sylwia1985, ao12., anka_a lubią tę wiadomość

• Scęście Autorytet

Wysłany: 16 września 2014, 11:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja wlasnie sie moczylam godzine w waniie ;] to Kuba ostro dawal popalic, nie wiem czy mu sie podobalo ciepelko czy wrecz przeciwnie :)
    no i golilam "kasie".. o ja pierdykam.. jak sie brzuch obnizy to juz chyba nie dam rady.. teraz na czuja to roilam, zmeczylam sie i spocilam w tej wannie jak cholera.. ale kasia gladka uff :)

paaolka, anka_a lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 16 września 2014, 11:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    poczwarkah wrote:
    Ktoś tu chyba pisał niedawno o śmierdzących stopach? Właśnie to u siebie zauważyłam! :(:(:(
    Pewnie to przez zmiany hormonalne, bo nic innego nie wydaje mi się prawdopodobne. Jeszcze wczoraj było zupełnie normalnie. A dziś rano się kąpałam, cały dzień chodziłam boso po mieszkaniu i nagle wieczorem - bach! Stopy śmierdzą! :(
    Normalnie wykończyć się nerwowo można z tą ciążą. Szczerze to aż mi się chce śmiać z tego wszystkiego :D Jak mogą stopy tak nagle zacząć śmierdzieć? :)
    Nie widziałam tego wpisu o stopach.
    Ale niedawno jak byłam u lekarza to po ważeniu nie założyłam butów, siedzę przy biurku lekarza i czuję że mi nogi śmierdzą 8) Myślałam że się ze wstydu spalę ;)

Strokrotka, ataga4, pestka, poczwarkah lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 16 września 2014, 11:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kajaoli ale superrrr :) Trzymam kciuki za lekki poród :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 16 września 2014, 11:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Scęście wrote:
    no i golilam "kasie".. o ja pierdykam.. jak sie brzuch obnizy to juz chyba nie dam rady.. teraz na czuja to roilam, zmeczylam sie i spocilam w tej wannie jak cholera.. ale kasia gladka uff :)
    Na stronie mojego szpitala jest napisane żeby przed porodem się nie golić bo podczas porodu może wdać się poważna infekcja, więc ja golę tylko okolice bikini :/

• nick nieaktualny

Wysłany: 16 września 2014, 11:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Marta to pozostaje Ci tylko lecieć do innego lekarza. Jejku nie dziwię Ci się że się wściekłaś :/

MartaR.. lubi tę wiadomość

• Smutas Autorytet

Wysłany: 16 września 2014, 11:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja do fryzjera ide chyba w poniedziałek, ale jakoś wcale sie nie boje ze nie zdąże.

f2w3rjjg2c3oph75.png
    f2wl3e5enx7sd16m.png
  • MartaR.. Autorytet

Wysłany: 16 września 2014, 11:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Scęście wrote:
    toc to noz sie w kieszeni otwiera ;/ no i co nie zostalas zapisana w ogole?

Nie zapisała mnie mam przyjść z czwartek i prosić dr żeby mnie przyjęła , ja to nie mam nerwów juz na to bo co chwila rycze

Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 września 2014, 11:33

7a4aio4pfp2702id.png
‹‹ 692 693 694 695 696 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Leczenie IVF i preimplantacyjne badania genetyczne - nowa nadzieja dla niepłodnych par

Preimplantacyjne badania genetyczne (PGT) mogą być bardzo pomocne dla par, które od dłuższego czasu starają się o dziecko, mają za sobą nieudane transfery, czy przykre doświadczenia związane z utratą ciąży. Jakie korzyści dają badania PGT? Jak wykonanie badań PGT może zwiększać szanse na powodzenie in vitro? 

CZYTAJ WIĘCEJ

14 zasad dobrego odżywiania podczas starania - co i jak jeść, aby szybciej zajść w ciążę

Odpowiednia dieta płodności może nie tylko polepszyć twoje zdrowie i dobre samopoczucie, ale również wspomóc twoją płodność oraz zapewnić zdrowy rozwój twojego dziecka jak już zajdziesz w ciążę. Co zatem oznacza „odpowiednia dieta”? Znajdziesz tutaj 14 wskazówek, które pomogą Ci lepiej zaplanować posiłki.

CZYTAJ WIĘCEJ

Test owulacyjny. Jak działają testy owulacyjne i czy są skuteczne?

Testy owulacyjne są jednym z najprostszych narzędzi do samodzielnego wykrywania dni płodnych i zbliżającej się owulacji. Przeczytaj jak działają testy owulacyjne, jak je prawidłowo wykonać, ile kosztują i czy można im zaufać w 100%. Podpowiemy Ci również jak skutecznie zwiększyć działanie testów owulacyjnych! 

CZYTAJ WIĘCEJ