Pazdziernikowe mamusie 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
ja manicure ,pedicure, henne zrobie sobie sama a kolor wlosow mam juz odswiezony szamponetka bo wczoraj mi kolezanka nalozyla jak bylam u niej- teraz tylko spakowac torbe i jestem gotowa ale moglby tak jeszcze z 2 tygodnie posiedziec. Chcialabym urodzic tak ostatniego 30 wrzesnia - fajny miesiac , fajna data
no i ciaza bedzie juz donoszona
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 września 2014, 10:05
ao12., pestka lubią tę wiadomość
-
sylwia1985 wrote:ja manicure ,pedicure, henne zrobie sobie sama a kolor wlosow mam juz odswiezony szamponetka bo wczoraj mi kolezanka nalozyla jak bylam u niej- teraz tylko spakowac torbe i jestem gotowa ale moglby tak jeszcze z 2 tygodnie posiedziec. Chcialabym urodzic tak ostatniego 30 wrzesnia - fajny miesiac , fajna data
no i ciaza bedzie juz donoszona
Odpoczywaj póki możesz
-
Strokrotka wrote:Kurdę, ale jestem podekscytowana, ze u Kajaoli się zaczęło
Na poniedzialek mam kosmetycznke, a na wtorek fryzjera i zastanawiam, sie czy nie przelozyć tego wszystkiego na ten tydzien... Jakieś mam dziwne wątpliwości czy zdążę...Scęście lubi tę wiadomość
-
Mój się obrócił, ale CC mam brać pod rozwagę ze względu na kręgosłup. I im więcej wiem i czytam na ten temat tym bardziej dochodzę do wniosku, że sn wcale nie jest jedyną słuszą drogą przyjścia na świat. Obywa rodzaje porodu mają swoje plusy i minus. Uważam, że żaden nie jest gorszy ani lepszy. Więc nie martw się. Podejdź do tego od strony plusów, a wcale ich niemałopaulina.b.1991 wrote:Kajaoli dawaj
Którejś z Was też się dziecko nie obróciło główką w dół? Mam 36tyg+2 a Młody nadal miednicowo. Chyba mnie czeka cc.paulina.b.1991, Scęście, Anoolka, pestka lubią tę wiadomość
-
Bergo wrote:Mój się obrócił, ale CC mam brać pod rozwagę ze względu na kręgosłup. I im więcej wiem i czytam na ten temat tym bardziej dochodzę do wniosku, że sn wcale nie jest jedyną słuszą drogą przyjścia na świat. Obywa rodzaje porodu mają swoje plusy i minus. Uważam, że żaden nie jest gorszy ani lepszy. Więc nie martw się. Podejdź do tego od strony plusów, a wcale ich niemało
Zobaczę jutro co mi lekarka powie. Pewnie czeka mnie jeszcze jedno USG. Odrazu będą wyniki GBsu i glukozy.
-
ja wczoraj tez nalozylam szamponetke
zeby odswiezyc kolor bo juz byly takie matowe te wlosy i fu a teraz ladnie blyszcza
30 wrzesnia, wczoraj byli u mnie tescie bo w niedziele zapomnieli ze mam urodziny i tesciu mowi ze mam rodzic 30.09 bo to jego urodziny hehesylwia1985 wrote:ja manicure ,pedicure, henne zrobie sobie sama a kolor wlosow mam juz odswiezony szamponetka bo wczoraj mi kolezanka nalozyla jak bylam u niej- teraz tylko spakowac torbe i jestem gotowa ale moglby tak jeszcze z 2 tygodnie posiedziec. Chcialabym urodzic tak ostatniego 30 wrzesnia - fajny miesiac , fajna datano i ciaza bedzie juz donoszona
sylwia1985, ao12., anka_a lubią tę wiadomość
-
ja wlasnie sie moczylam godzine w waniie ;] to Kuba ostro dawal popalic, nie wiem czy mu sie podobalo ciepelko czy wrecz przeciwnie
no i golilam "kasie".. o ja pierdykam.. jak sie brzuch obnizy to juz chyba nie dam rady.. teraz na czuja to roilam, zmeczylam sie i spocilam w tej wannie jak cholera.. ale kasia gladka uffpaaolka, anka_a lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnypoczwarkah wrote:Ktoś tu chyba pisał niedawno o śmierdzących stopach? Właśnie to u siebie zauważyłam!
Pewnie to przez zmiany hormonalne, bo nic innego nie wydaje mi się prawdopodobne. Jeszcze wczoraj było zupełnie normalnie. A dziś rano się kąpałam, cały dzień chodziłam boso po mieszkaniu i nagle wieczorem - bach! Stopy śmierdzą!
Normalnie wykończyć się nerwowo można z tą ciążą. Szczerze to aż mi się chce śmiać z tego wszystkiegoJak mogą stopy tak nagle zacząć śmierdzieć?
Ale niedawno jak byłam u lekarza to po ważeniu nie założyłam butów, siedzę przy biurku lekarza i czuję że mi nogi śmierdząMyślałam że się ze wstydu spalę
Strokrotka, ataga4, pestka, poczwarkah lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyScęście wrote:no i golilam "kasie".. o ja pierdykam.. jak sie brzuch obnizy to juz chyba nie dam rady.. teraz na czuja to roilam, zmeczylam sie i spocilam w tej wannie jak cholera.. ale kasia gladka uff
-
nick nieaktualny
-
Scęście wrote:toc to noz sie w kieszeni otwiera ;/ no i co nie zostalas zapisana w ogole?
Nie zapisała mnie mam przyjść z czwartek i prosić dr żeby mnie przyjęła , ja to nie mam nerwów juz na to bo co chwila rycze
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 września 2014, 11:33