Pazdziernikowe mamusie 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
dlatego wyrazilam swoje zdanie i odczucia
nie krytykujac zdania innych tylko komentujac to na swoj sposob
Anoolka wrote:Nigdy nie wiadomo jak kobieta będzie się czuła po porodzie. Jedne się otrząsną i na drugi dzień są jak nowo narodzone a drugie ledwo żyją i nie ma w tym nic złego że nie mają ochoty widzieć np teściów. Moja bratowa jak urodziła powiedziała że nie chce odwiedzin w szpitalu i ani moja mama ani ja nie byłyśmy obrażoneOdwiedzić zawsze można dzidziusia w domu i ja uważam taką opcję za najlepszą dla młodej mamy.
-
nick nieaktualny
-
Super kącik
też marzyło mi się białe łóżeczko ale po głębszych przemyśleniach stwierdziliśmy, że wybierzemy ciemne w kolorze mebli w naszej sypialni
Co do gości w szpitalu. Przewiduję tylko najbliższą rodzinę tj. moją mamę i teściówoczywiście tylko na jakieś 30 minut - maks godzina. No chyba, że będę czuć się na tyle fatalnie, że nie będę miała ochoty na jakiekolwiek towarzystwo. Resztę zaproszę jak już w trójkę za klimatyzujemy się w domu
Zbieram się niebawem na te warsztaty, dam znać jak tam wrażenia po
-
nick nieaktualnyPestka, ewuś to taki system komputerowy co maja w szpitalach,i przychodniach, wpisują twoj pesel i wyskakuje im czy jestes ubezpieczona. Dane do tego systemu przekazuje zus i krus, i nawet jak wyskoczy im brak ubezpieczenia a ty wiesz ze jesteś to podpisujesz takie oswiadczenie i normalnie jestes przyjeta bez placenia, w ciazy i tak cie musza przyjac.
pestka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
no ja szanuje zdanie kazdego.. ale jak kazdego to i mojego meza
ktory napewno nie byl by pocieszony gdybym swoim pozwalala bo sa mi blizsi a jego rodzicom nei bo nie i sie wstydze.. wtedy juz bym zostala tylko i wylacznie przy mezu i nei pozwolila wiecej nikomu
DeLaCruz lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny we wszystkich kroplach na kolki jest ten sam główny składnik, a mianowicie Simeticonum, z dostępnych na Polskim rynku Bobotic forte ma go w składzie najwięcej. Porównywalnie do niemieckiego Sab Simplex, ten czeski ma go mniej. Dlatego moim zdaniem nie warto płacić 10 euro, bo tyle zaplaciłam za niemieckie krople, skoro Bobotic forte kosztuje 15 zł.
Anoolka, ao12., sylwia1985, anka_a, DeLaCruz, ataga4 lubią tę wiadomość