Pazdziernikowe mamusie 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
Mam tak samo, myślałam że to od przeziębienia ale ciagle tak jest a ja już prawie zdrowa. Cala mokra wstaje a w nocy czasem sie przebierammoni28 wrote:Witam wszystkie brzuchatki w niedzielne przedpołudnie.
Kajaoli super że będziesz już z maluszkiem w domciu.
MartaR. oj coś mi się wydaje że ty to już z Polą wrócisz do domu.
Czy miewacie nocne poty? Budzę się w nocy cała mokra pomimo tego że i tak śpię nieokryta, włosy mokre, ciało mokre rano pierwsze co robię to kąpiel. -
Dzieeewczyny chciałam kupić dywanik w uliczki ale on jest podobno za twardy (kolana sobie można zedrzeć) i mam dołaaa a buuuuuuuuuu bo nie wiem co rzucić do tego pokoju małego. Wcześniej miałam wielkiego grubaśnego shaggiego, no ale to raj dla kurzu. A muszę coś rzucić bo tam jest stara, obleśna, drewniana podłoga. Żal i rozpacz wielka
ja chcę już urodzić bo tylko chodzę i beczę,że to nie tak, że tamto miało być inaczej.....
Tilapia lubi tę wiadomość
-
Hej. Dzisiaj kupilam sobie ta herbatke z lisci malin i bede pila. Wczoraj bylo dlugie serduchowanie a dzis wszystko mam obolale - kurcze czulam sie jak dziewica i tak sobie myslalam ze jakim cudem ta glowka przejdzie ale musze mojego namowic na czestrze przytulanie to sie powoli rozciagnie.
Dzisiaj kupilam jeszcze podklady poporodowe z baby ono - mam z belli ale te sa ogromne jak dla babki a te z baby ono zgrabne.Wezme je do szpitala najwyzej maz mi te babciowate dowiezie.
ja tez czuje bol w okolicy pepka ale wtedy gdy maly tam kopnie.Brzuch boli mnie juz codziennie i twardniejeWiadomość wyedytowana przez autora: 21 września 2014, 14:56
-
nick nieaktualnyJa też jestem wykończona. Byle jaki wysiłek i czuję się jakbym cały dzień w kamieniołomach robiła
Teściom na szczęście chyba odwidziała się wizyta i przynajmniej nie muszę szukać głupich wymówek
Dziś pierwszy raz w życiu robię ciasto drożdżowe. Jak zobaczyłam zdjęcie w przepisie to aż mi ślinka pociekła, a wcześniej przed ciążą nawet bym się nie spojrzałaMam tylko nadzieję że wyjdzie
DeLaCruz, lubek, anka_a, Kajaoli lubią tę wiadomość
-
Eh ja w szpitalu a mąż i syn z domu z angina ropną walczą dobrze ze moi rodzice blisko mieszkają zawsze coś pomogą
Co do boli przy pepku to ja mam jak wstaje i się prostuje wiem ze to trzeba badać bo przepuklina pepkowa może wyjść
Ale zjadła bym jakaś taką babkę drożdżowa z owocami mniam a ja mam tu dietę cukrzycowa i wszystko jem bez smaku
No dziewczyny juz zaraz październik juz trzeba rodzic coś zwlekamy wrześniowe mamusie szybciej się dwoiły...Anoolka, ao12., anka_a lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAnoolka wrote:Ja też jestem wykończona. Byle jaki wysiłek i czuję się jakbym cały dzień w kamieniołomach robiła
Teściom na szczęście chyba odwidziała się wizyta i przynajmniej nie muszę szukać głupich wymówek
Dziś pierwszy raz w życiu robię ciasto drożdżowe. Jak zobaczyłam zdjęcie w przepisie to aż mi ślinka pociekła, a wcześniej przed ciążą nawet bym się nie spojrzałaMam tylko nadzieję że wyjdzie
-
mitaka wrote:Dzieeewczyny chciałam kupić dywanik w uliczki ale on jest podobno za twardy (kolana sobie można zedrzeć) i mam dołaaa a buuuuuuuuuu bo nie wiem co rzucić do tego pokoju małego. Wcześniej miałam wielkiego grubaśnego shaggiego, no ale to raj dla kurzu. A muszę coś rzucić bo tam jest stara, obleśna, drewniana podłoga. Żal i rozpacz wielka
ja chcę już urodzić bo tylko chodzę i beczę,że to nie tak, że tamto miało być inaczej.....
Kiedyś pracując w przedszkolu mialam taki dywan w uliczki i faktycznie był twardyAle gorsze było to, ze jak dzieciaki miały czas na zabawę to takich mniejszych zabawek nie było na nim widać i nie raz się zdarzyło, ze weszlam na zabawkę i po prostu ja polamalam. Dzieciaki tez wlazily i się przewracaly. Zmienilismy później na niebieski i stwierdzam, ze jak sama będę miała kupc dywan albo wykladzine to taką jednolokolorową
I taką z krótkim wlosem- ze względu na kota
Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 września 2014, 15:40
-
nick nieaktualny
-
mitaka wrote:Dzieeewczyny chciałam kupić dywanik w uliczki ale on jest podobno za twardy (kolana sobie można zedrzeć) i mam dołaaa a buuuuuuuuuu bo nie wiem co rzucić do tego pokoju małego. Wcześniej miałam wielkiego grubaśnego shaggiego, no ale to raj dla kurzu. A muszę coś rzucić bo tam jest stara, obleśna, drewniana podłoga. Żal i rozpacz wielka
syn w pokoju ma wykładzine w uliczki. Nigdy sobie nic na niej nie pozdzierał, a jak był młodszy, to miał fajna zabawę.
-
nick nieaktualny