Pazdziernikowe mamusie 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
Dzień dobry.
Joaśka gratulacje.
Nie mogę uwierzyć, że już się rozpakowujemy.
Ja po wizycie. Musiałam pójść do innej lekarki bo moja w szpitalu leży chora. Gbs na szczęście ujemny. Na ktg jeden marny skurcz więc pewnie jeszcze trochę pochodzę z brzuszkiem. Brzuszek nadal wysoko. Tylko głupia zapomniałam powiedzieć lekarce o bólu spojenia łonowego. Ponoć to normalne, ale chciałam się upewnić.DeLaCruz, anka_a lubią tę wiadomość
-
A ja się właśnie dowiedziałam, że zaczynam jeszcze przed porodem staż na neonatologii
Z takimi maluszkami, chyba się będę ciągle rozklejać
ataga4, paulina.b.1991, Nelly, Strokrotka, Anoolka, Kaszulator, Kasiula09, ao12., poczwarkah, anka_a, lubek, pestka, Scęście, Monica, Eva0507 lubią tę wiadomość
💙 2014
❤️ 2016
Czekamy na dziewczynkę...
-
kuchnia prawie skonczona - jeszcze zostalo nam do podlaczenia gaz,zlew ale gosciu ma przyjsc w czwartek i to zrobic i musimy wyniesc lodowke z dolu od tesciow bo to nasza, przeniesc pralke do kuchni z lazienki i mam nadzieje ze w weekend przyjedzie mama i pomoze mi wszystko posprzatac no i wchodzimy
ale sie ciesze ze nikt nie bedzie mi juz do gara zagladal- mam taka nadzieje
Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 września 2014, 14:44
mitaka, Anoolka, ao12., anka_a lubią tę wiadomość
-
sylwia1985 wrote:kuchnia prawie skonczona - jeszcze zostalo nam do podlaczenia gaz,zlew ale gosciu ma przyjsc w czwartek i to zrobic i musimy wyniesc lodowke z dolu od tesciow bo to nasza, przeniesc pralke do kuchni z lazienki i mam nadzieje ze w weekend przyjedzie mama i pomoze mi wszystko posprzatac no i wchodzimy
ale sie ciesze ze nikt nie bedzie mi juz do gara zagladal- mam taka nadzieje
Nie ma to jak gotowanie we własnej kuchni
sylwia1985 lubi tę wiadomość
-
To która następna?
U mnie dzisiaj na ktg znowu skurcze tylko tym razem dłuuuższe tyle, że ja ich wcale nie czułam więc olewka ;)Zastanawia mnie zasadność tego badania.... no dobra serduszka można posłuchaćpaulina.b.1991, caterinka, pestka lubią tę wiadomość
-
mitaka wrote:U mnie dzisiaj na ktg znowu skurcze tylko tym razem dłuuuższe tyle, że ja ich wcale nie czułam więc olewka ;)Zastanawia mnie zasadność tego badania.... no dobra serduszka można posłuchać
lubek lubi tę wiadomość
-
Nelly wrote:Wczoraj na obchodzie lekarz to wyjaśniał mojej koleżance z pokoju: macica się przygotowuje do porodu i ćwiczy, co jest zupełnie normalne. Poza tym wystarczy, że dziecko się ruszy i odbije od ściany macicy i na KTG wygląda tak samo jak skurcz. Dopóki skurcze nie są bolesne i regularne, nie ma się czym przejmować.
O no właśnie w końcu jakiś mądry lekarz się wypowiedział, czyli to pic na wodę, a ja muszę jeździć w te i na zad. -
dziewczyny, ktore mialy wizyty to dobrze ze z maluszkami wszystko w porzadku teraz pozostaje czekac az maluchy zechca wychodzic
Sylwia super ze remont dobiega konca w koncu nie ma to jak gotowac na swoim
A ja sie pochwale wczoraj narobilyscie ochoty na ciasto drozdzowe wiec dzis zrobilam z marmolada i jak na pierwszy raz wyszlo calkiem niezleAnoolka, ao12., sylwia1985, pestka lubią tę wiadomość
-
Ostatnio DeLaCruz polecała kapsułki wiesiołka doustnie i dopochwowo i któraś (nie pamiętam która) się zastanawiała, czy wkładać całe czy przebijać. Moja położna powiedziała, żeby przebijać grubą igłą, bo producent nie przewidział stosowania dopochwowego i zewnętrzna warstwa jest za gruba. Ja dziś zaczynam, bo indukcja tuż tuż
ao12. lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
ja tez chyba zaczne lykac wiesiolka ale zastanawiam sie ile tabletek - czy jedna dziennie wystarczy ? wy ile macie zamiar? kupilam sobie witamine E w plynie ( 9 zł buteleczka) i w aptece babka mowila zeby smarowac codziennie krocze to sie uelastyczni- bede probowac dzisiaj po kapieli wsmaruje i tak codziennie az do porodu- ciekawe czy to cos da ale warto sprobowac
Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 września 2014, 16:52
-
nick nieaktualny