Pazdziernikowe mamusie 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
Właśnie wróciłam od fryzjera, więc ze zrobionym kolorem mogę rodzić
Jutro mam ostatnią wizytę u ginki, choć miałam nadzieję, że do niej nie dojdzie... Ciekawa jestem czy mam chociaż niewielkie rozwarcie. Oby mała nie odwlekała spotkania z rodzicami w nieskończoność...sylwia1985, Strokrotka, paulina.b.1991, Kasiula09, ao12., DeLaCruz, anka_a, mitaka, Anoolka, pestka, Monica lubią tę wiadomość
-
sylwia1985 wrote:jutro sobie kupie tego wiesiolka i bede brac. Mam nadzieje ze to nie zaszkodzi dziecku. Nelly co jeszcze mowili o tym wiesiolku ze przyspiesza porod? i od kiedy go brac?
sylwia1985 lubi tę wiadomość
-
Ja też wrócilam od fryzjera, włosy mam w koncu ładne wiec też moge już rodzić. Dzisiaj to wogóle nie mam siły, poszłabym najchetniej spać, ale co wtedy bedę robić w nocy.
Mój synuś jest ostatnio taki spokojny że troche sie martwie czy wszystko z nim ok. W środę mam wizytę to zobaczymy co i jak. -
Tez mam zamiar wybrać się do fryzjera, ale chyba dopiero w następnym tygodniu ☺ Mam nadzieje ze zdarze
-
Nelly wrote:Ostatnio DeLaCruz polecała kapsułki wiesiołka doustnie i dopochwowo i któraś (nie pamiętam która) się zastanawiała, czy wkładać całe czy przebijać. Moja położna powiedziała, żeby przebijać grubą igłą, bo producent nie przewidział stosowania dopochwowego i zewnętrzna warstwa jest za gruba. Ja dziś zaczynam, bo indukcja tuż tuż
A mi położna mówiła, żeby nie przebijaćJa ładuję cały i się wszystko ładnie rozpuszcza.
Jutro wybieram się na KTG. Zdam relację, ale na razie nie planuję jeszcze rodzićWiadomość wyedytowana przez autora: 22 września 2014, 18:23
💙 2014
❤️ 2016
Czekamy na dziewczynkę...
-
Piszecie o tym fryzjerze, i ja się zastanawiam czy jednak nie pójść jeszcze przed porodem... w sumie odrostow nie mam tragicznych, jeszcze z miesiąc mogłabym spokojnie pochodzić, ale potem jak urodze to pewnie się nie wyrwę
Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 kwietnia 2015, 00:23
K4lina lubi tę wiadomość
-
Ja jutro kupię sobie te liście malin i będę piła
co do wiesiołka musze się zastanowić... jakoś jak myślę że mam wtykac sobie tam na dole kapsułkę z olejem to mam wątpliwości czy to nie zaszkodzi...chociaż jak mówicie że nie i że położne to polecają to wezmę to pod uwagę
-
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 kwietnia 2015, 17:10
paulina.b.1991, anka_a, mitaka, ao12., Nelly, Anoolka, misiulka2000, Kasiula09, paradise, MOI, lubek, pestka, K4lina, nadzieja!!!, caterinka, Monica, Smutas, sylwia1985, Kajaoli lubią tę wiadomość
-
poczwarkah wrote:Dziewczyny, a pijecie napar z liści malin?
Ja dziś zaczynam.
Też dzisiaj zaczynamNie jest taka zła ale bardziej smakuje mi melisa. Jeszcze przed porodem muszę się zaopatrzyć w herbatkę koperkową bo potem nie będzie już czasu.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 kwietnia 2015, 16:15
-
poczwarkah wrote:Dziewczyny, a pijecie napar z liści malin?
Ja dziś zaczynam.
a te z was które piją to gdzie kupowalyscie? W zielaskim czy w aptece ?