Pazdziernikowe mamusie 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
wlasnie siedzialam i was nadrabialam bo odsoboty rana nie zagladalam.. w sobote po poludniu mielismy urodzinowego grilla kolegi, takiego zamykajacego sezon wiec objadlam sie boczusiu i karkowki ze ho ho
a wczoraj mialam pierwsze urodziny swojego drugiego chrzesniaczka i o 14 byl obiad, posiedzialam az do 20! bylo super i tez mnostwo jedzonka a najlepsze byly ciasta, babeczki i rurki z kremem mniam
tylko neistety, duzo osob w pokoju, wiec okno otwarte bo zaduch, do tego balkon bo palacy wychdozili co chwila, i neistety wstalam rano z wodnistym kataremdobrze ze gardlo nei boli, bo w piatek pobolewalo i cala sobote plukalam szalwia zapobiegawczo i moze mi to pomoglo bo gardlo super, tylko ten katar ze od rana juz zuzylam ponad paczke chusteczek
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnysylwia1985 wrote:Aniqa ale ten czas szybko leci- Twoja Hania ma juz 3 tygodnie
-
nick nieaktualnyDziewczyny współczuję Wam tych szpitalnych diet.
A na jaką blachę te ciasto?
Joaśka gratuluję córeczki
Wczoraj zrobiłam straszną głupotę i obejrzałam z mężem "poród Kossakowskiego". Tak jak do tej pory chciał ze mną rodzić tak teraz powiedział że on na to wszystko nie będzie patrzył. Po raz pierwszy widziałam że się czegoś wystraszył
Joaśka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAniqa wrote:Co do pampersow to dady new born starcza mi na 3-4 dni. Do szpitala mialam paczke,potem maz dokupil jeszcze jedną ale ja bylam tam dluzej niz 3 dni. Teraz tez mi tak starcza paczka na 3- 4 dni.
Słyszałam też że pampersy babydream są świetne i z tego co widziałam niewiele kosztują. -
Joaśka, gratuacje
Ja mam spadek formy psychicznej i fizycznej. Prawa dłoń zdrętwiała, ledwo nią operuję. Za chwilę nie dam rady dzieci do szkoły wozić a nie mam mnie kto wyręczyć. Jestem zmęczona a wszyscy oczekują że będę cały czas na wysokich obrotach do końca.Joaśka lubi tę wiadomość
Matka fantastycznej 4 -
Gratulacje Joaśka
Ja też już spakowana jestem do szpitala w mały plecakponieważ mam dla siebie wziąć tylko kosmetyki, koszule na czas porodu i po, klapki, szlafrok, ubranie na wyjście ze szpitala, gatki bawełniane i biustonosz do karmienia, telefon i aparat; dla maluszka ubranko na wyjście ze szpitala, skarpetki i czapeczka, kocyk i fotelik maxi cosi
Resztę zapewnia szpital
Narobiłyście mi smaka na drożdżówkę, a ja na tej cholernej diecieale zrobię, najwyżej mąż weźmie trochę do pracy, żeby mnie nie kusiło
Joaśka lubi tę wiadomość
-
Gratuluję świeżo upieczonej mamusi
ao12 fajnie, że większość rzeczy zapewnia szpital. Ja do szpitala pojadę z 2 torbami.
Pampersów na razie mam 1 paczkę Dada.
U mnie też dzisiaj fatalna pogoda, pada od samego rana. Byłam dzisiaj na konsultacji w sprawie znieczulenia do porodu i dostałam pisemne pozwolenie
-
paradise wrote:Gratuluję świeżo upieczonej mamusi
ao12 fajnie, że większość rzeczy zapewnia szpital. Ja do szpitala pojadę z 2 torbami.
Pampersów na razie mam 1 paczkę Dada.
U mnie też dzisiaj fatalna pogoda, pada od samego rana. Byłam dzisiaj na konsultacji w sprawie znieczulenia do porodu i dostałam pisemne pozwolenie
A to przed porodem jak się chce mieć znieczulenie to trzeba mieć jakieś specjalne zezwolenie?
Myślałam, że jak lekarz pozwala na znieczulenie w trakcie porodu to przychodzi anestezjolog i albo wyraża zgodę albo nie... -
Gratulacje dla świeżo upieczonej mamusi
Kochane w Biedronce od dziś do środy są pieluchy DADA w mega promocji w takich pudełkach (domkach) Za 50zł.jest 156szt pieluch(szt.po 32gr.wychodzi) od 3 do 6 kgCo prawda nie ma "new bornów" czyli od 2-5 ale zaraz dzidzie nam wyrosną z tych i potrzebować będziemy większych
Przesyłam linka:
http://www.biedronka.pl/pl/product,id,425,name,pieluszki-dada-premium-mega-paka-rozne-rodzajeWiadomość wyedytowana przez autora: 22 września 2014, 11:58
paradise, anka_a, Nelly, Joaśka lubią tę wiadomość
-
theagnes87 wrote:A to przed porodem jak się chce mieć znieczulenie to trzeba mieć jakieś specjalne zezwolenie?
Myślałam, że jak lekarz pozwala na znieczulenie w trakcie porodu to przychodzi anestezjolog i albo wyraża zgodę albo nie...
W szpitalu w którym chcę rodzić wymagane są wcześniejsze konsultacje z anestezjologiem ale zazwyczaj w szpitalach chyba nie ma takich wymogów.
-
A widziałam te dady juz wczoraj w biedronce ☺ a od czwartku w netto tez maja ubrania dla bobasow i poduszki do karmienia rogale
-
ania.g na tym etapie to faktycznie juz za duzo na twoich barkach
i nawet nei masz jak biedna odpoczac i sie do porodu przygotowac..
delacruz na gardlo to naprawde ta szalwia pomaga, sprobuj, a na katar to nie wiemsama sie z nim morduje..
co do pieluch z rossmana to tez slyszalam ze sa bardzo dobre i szkoda za inne przeplacac.. a swoja droga paczka pampersow na 4 dni o moj boze -
A do mnie przyjechała młodsza siostra i mam towarzystwo i pomoc w opiece nad Piotrkiem. Od razu lepiej się czuję, nie tylko fizycznie, ale psychicznie, bo nie martwię się tak o organizację opieki nad synkiem.
Pestka, mi przy położeniu pośladkowym brzuch się obniżył i to znacząco, ale i tak mam zgagę i ciężko mi się oddycha. Ciebie też tak maluch okłada nogami po pęcherzu i okolicach? -
nick nieaktualny