Pazdziernikowe mamusie 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
mitaka wrote:Ja też szczelnie pozamykana więc kulamy się dalej razem
Następne ktg w piątek. Czy tylko ja mam to ktg co 2 dni czy mi się wydaje?
Moim zdaniem dobrze ze ktg masz często jesteś na bieżąco monitorowana, ja ktg jeszcze nie miałam ani razu, 03.10 mam wizyte pewnie już ostatnią i zobacze czy bedzie mnie kierować na ktg -
Generalnie KTG co 2-3 dni robi się po terminie. Wcześniej po prostu nie ma po co tak często, chyba, że lekarz widzi, że coś się może dziać, żeby monitorować to na bieżąco
To indywidualna kwestia.
Kasiula09, pestka, Nelly, lubek lubią tę wiadomość
💙 2014
❤️ 2016
Czekamy na dziewczynkę...
-
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/164ade658b01.png
a to mój brzucholek.
Mam nadzieje, ze sie opuscił, bo ja to mało spostrzegawcza jestem...Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 września 2014, 14:24
DeLaCruz, Nelly, sylwia1985, ao12., lubek, paaolka, Kasiula09, ania.g, Aniqa, anka_a lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Strokrotka wrote:http://naforum.zapodaj.net/thumbs/164ade658b01.png
a to mój brzucholek.
Mam nadzieje, ze sie opuscił, bo ja to mało spostrzegawcza jestem...
Chyba trochę takNo dziewczyny, dawać swoje brzuszki
💙 2014
❤️ 2016
-
Vilenka wrote:Dziewczyny prałyście rożki i kocyki, i wypełnienia wózków? Bo już sama nie wiem..
Rożek i kocyki wyprałam. Wózek też, ale ja mam używany. Wrzuciłam do pralki wszystko, co dało się zdjąć - ładnie się wyprało, bez zacieków. Gondolę przetarłam taką pianką do tapicerek.💙 2014
❤️ 2016
-
pestka wrote:Hah i wiecie co zaobserwowałam? Że teraz Franulo ma czkawkę na wysokości pępka...a wczesniej jak był pośladkowo to miałam ją na dole...cwaniak
daje mi znaki, że się obrócił
-
U mnie bez zmian,leżę na patologii.Jedyny plus w porównaniu z ostatnim pobytem, że tu w nocy cisza i spokój, wiec się wyspalam:-) Głodna jestem,dieta cukrzycowa niezbyt tu pyszna, a podjadac nie mogę, zresztą nie mam co.
MartaR.. lubi tę wiadomość
-
MartaR.. wrote:Wiec wiadomość z ostatniej chwili wyniki moczu nie bardzo dobre dostałam właśnie antybiotyk i zostaje w szpitalu a już się spakowałam przebrałam a tu taka rewelacja a miałam takie plany jak wyjdę to co ja zrobię
wiec leżę sobie dalej ...
juz niedlugo i wyjdziesz ze szpitala z maluszkiemMartaR.. lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKaszulator wrote:U mnie bez zmian,leżę na patologii.Jedyny plus w porównaniu z ostatnim pobytem, że tu w nocy cisza i spokój, wiec się wyspalam:-) Głodna jestem,dieta cukrzycowa niezbyt tu pyszna, a podjadac nie mogę, zresztą nie mam co.
-
mitaka wrote:Ja też szczelnie pozamykana więc kulamy się dalej razem
Następne ktg w piątek. Czy tylko ja mam to ktg co 2 dni czy mi się wydaje?
ja nie mialam ani razu i ani razu nie bede miala, oprocz przyjecia do szpitala - czy ktos tez tak ma?
prowadze ciaze u lekarki w Medicoverze, nigdy nic o ktg nie wspominala, ja nie pytalam, wiec nie wiem, czy to rutynowa obserwacja?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 września 2014, 15:06
-
lubek wrote:ja nie mialam ani razu i ani razu nie bede miala, oprocz przyjecia do szpitala - czy ktos tez tak ma
?
prowadze ciaze u lekarki w Medicoverze, nigdy nic o ktg nie wspominala, ja nie pytalam, wiec nie wiem, czy to rytunowa obserwacja?
Ja też nie miałam ktg, i lekarz nic o tym nie wspominał. Także pierwsze pewnie w terminie porodu, albo jak przenoszę.
Ktg jest też robione, żeby sprawdzać kondycję dzidziusia jak np mniej się rusza. Na pewno nie zaszkodzi:) -
lubek wrote:ja nie mialam ani razu i ani razu nie bede miala, oprocz przyjecia do szpitala - czy ktos tez tak ma
?
prowadze ciaze u lekarki w Medicoverze, nigdy nic o ktg nie wspominala, ja nie pytalam, wiec nie wiem, czy to rutynowa obserwacja?
juz widzialam, ze odpowiedzialyscienapisalam post zanim doczytalam do konca
-
MartaR.. wrote:Wiec wiadomość z ostatniej chwili wyniki moczu nie bardzo dobre dostałam właśnie antybiotyk i zostaje w szpitalu a już się spakowałam przebrałam a tu taka rewelacja a miałam takie plany jak wyjdę to co ja zrobię
wiec leżę sobie dalej ...
no nic... tylko 6 dni jak pisalas to juz dasz jakos rade!
-DeLaCruz sliczny ten twoj brzusio
-fotel Poczwarkah tez m isie bardzo podoba, ale jak wiekszosc z nas mam meijsca tylko tylko na lozeczko wiec bede karmic gdzie popadnie
-mama86 ja dzis zaczelam pakwoac torbe bo cos sie tu u mnei rozowo na wkladce robi.. i bedzie tez taka na kolkach wakacyjna ale za to jedna
-pestka no to super ze babel jednak zechce sprobowac urodzic sie sn!
-stokrotka no chyba troszke sie opuscilWiadomość wyedytowana przez autora: 24 września 2014, 15:50
DeLaCruz, MartaR.. lubią tę wiadomość