Pazdziernikowe mamusie 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
Byłam dzisiaj w szpitalu na spotkaniu z położną która będzie mi pomagać w porodzie. Badała mnie i wsadziła mi palec w szyjkę macicy. Bolało
Niestety szyjka długa na jakieś 3cm i w dodatku twarda. Powiedziała, że wg niej nie urodzę szybciej jak za dwa-trzy tygodnie
Z tego wniosek, że czeka mnie cc bo Jędruś będzie za duży do naturalnego porodu. Wszystko się rozstrzygnie na następnej wizycie u gina, czyli 8.10.
Miałam też KTG i w pół godziny miałam dwa skurcze a Jędruś czuje się wspaniale w brzuszku i pewnie dlatego mu się nie spieszyao12., pestka, Kajaoli lubią tę wiadomość
-
poczwarkah wrote:Cóż, mamy już po prostu troszkę dość
A, że według mojego lekarza dziecko już od 5 dni jest donoszone to nie mam wyrzutów sumienia, że się urodzi niegotowe. Poza tym to nie do końca tak, że ja już chcę rodzić i już. Po prostu chciałabym żeby już się COKOLWIEK działo, żebym wiedziała że do porodu jeszcze np. tydzień czy dwa, a nie (NIE DAJ BOŻE) cztery.
Matka fantastycznej 4 -
Nie wiem czy to przejdzie, ale udostępniłam publicznie swój album na fb. Wklejam link do niego jakby ktoś chciał zobaczyć naszą sesję brzuszkową. Do poniedziałku będzie publiczny, potem go przywrócę dla znajomych tylko
https://www.facebook.com/jmacioszek/media_set?set=a.4662125286899.1073741835.1706482065&type=3lubek, paaolka, Kasiula09, ao12., Anoolka, Zielono mi:-))))), anka_a, Kajaoli lubią tę wiadomość
-
Ataga4 no jak do poniedziałku nie urodzę to jak najbardziej się wybieram.
Ale bez męża, kolezanko zabieram w 20tc.
Mama86 przyłącz sie do nas
Pojechałam dzisiaj na targ, zrobiłam zakupy. Wrociłam z Polą do domu, położyłam ją spać, wstała, zjadła obiadek i po 16 poszłam z nią na spacer. Moja kość łonowa chyba pękła na pół.. Ledwo sie doczłapalam do domu. Jak pingwin bujałam sie na boki
paaolka, anka_a lubią tę wiadomość
-
ataga4 wrote:Paaolka i Stokrotka to co, widzimy się w poniedziałek na warsztatach Mamo to ja? Będziecie same czy z mężami? Ja dostałam ostatnio maila że są jeszcze wolne miejsca i zastanawiałam się czy swojego M nie dopisać
Ja będęnie sądzę żeby do poniedziałku coś u mnie się zmieniło...
no i będę sama, bo mój mężu w pracy do późna...
Super że się zobaczymychyba rozpoznamy się, co? Ja już Wasze fotki na fb obejrzałam i są sądzę że Was nie przeoczę
hehe
-
Kakabaka wrote:Nie wiem czy to przejdzie, ale udostępniłam publicznie swój album na fb. Wklejam link do niego jakby ktoś chciał zobaczyć naszą sesję brzuszkową. Do poniedziałku będzie publiczny, potem go przywrócę dla znajomych tylko
https://www.facebook.com/jmacioszek/media_set?set=a.4662125286899.1073741835.1706482065&type=3
WOW! Super sesjabardzo mi się podobają wszystkie fotki
a chyba najbardziej ta w wodzie z rozchyloną sukienką...
W ogóle fajnie razem z mężem wyglądaciewidać że szczęśliwi
Kakabaka lubi tę wiadomość
-
Kakabaka wrote:Nie wiem czy to przejdzie, ale udostępniłam publicznie swój album na fb. Wklejam link do niego jakby ktoś chciał zobaczyć naszą sesję brzuszkową. Do poniedziałku będzie publiczny, potem go przywrócę dla znajomych tylko
https://www.facebook.com/jmacioszek/media_set?set=a.4662125286899.1073741835.1706482065&type=3Będziecie mieć wspaniałą pamiątkę
Kakabaka lubi tę wiadomość
-
paaolka wrote:Ja będę
nie sądzę żeby do poniedziałku coś u mnie się zmieniło...
no i będę sama, bo mój mężu w pracy do późna...
Super że się zobaczymychyba rozpoznamy się, co? Ja już Wasze fotki na fb obejrzałam i są sądzę że Was nie przeoczę
hehe
I ja jeszcze muszę się Wam przyjrzeć na fb
-
https://www.facebook.com/jmacioszek/media_set?set=a.4662125286899.1073741835.1706482065&type=3
Wszystkie zdjątka piękneeeeeee ❤Kakabaka lubi tę wiadomość
-
Dziewuszki jestem wykonczona ale YUPI MAM KUCHNIE
ale fajnie teraz nie bede sie krepowala tylko jak mam na cos ochote to ide i biore a nie zastanawiam sie czy moge
Przed chwila zrobilismy brakujace zakupy i kurde 400 stow nie ma- masakra ale juz chcialam miec produkty swoje zeby nie brac od tesciowki i nie schodzic do niej i wszystko trzeba bylo kupowac
Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 września 2014, 23:06
ania.g, mama86, DeLaCruz, anka_a, Kajaoli, Aniqa, Kasiula09, Monica, Nelly, ao12., Anoolka, Kakabaka lubią tę wiadomość