Pazdziernikowe mamusie 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
Dzięki dziewczyny za wsparcie. Ciśnienie mam raczej dobre - na wizycie w czwartek było 100/60 (i tak z resztą mam całą ciążę). Zrobię to badanie moczu na pewno i krew może. Ostatnio miałam lekko podwyższone leukocyty, zobaczymy czy się nie pogorszyło.
-
poczwarkah wrote:O matko, nie sądziłam że to powiem, ale zazdroszczę Wam tych odchodzących czopów. Przynajmniej wiecie że coś się dzieje. Mnie też się marzy nagłe odejście wód
-
ja na ostatniej wizycie 3 tygodnie temu przytylam lacznie 14 kg od tamtego czasu pewnie sa kolejne na plus ale narazie waga sie nie przejmuje najwazniejsze zeby z mala bylo ok a zbednymi kg bede sie przejmowac po porodzie.
Ja tez wam zazdroszcze ze u was co sie dzieje odchodza czopy itp u mnie totalnie nic, cisza -
Weszlam tylko na sekunde, zeby Wam napisac, ze w czwartek przyszla na swiat Malgosia. Porod naturalny, 2670 g i 52 cm. Napisze cos wiecej jak wrocimy do domu. Trzymam za Was kciuki!
ania.g, pestka, Strokrotka, Vilenka, mama86, ao12., ataga4, Kasiula09, Anoolka, paradise, Zielono mi:-))))), agatas, paaolka, misiulka2000, Nelly, MOI, sylwia1985, DeLaCruz, MartaR.., Kakabaka, lubek, anka_a, Kajaoli, Magdzialenka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnytofirus wrote:Weszlam tylko na sekunde, zeby Wam napisac, ze w czwartek przyszla na swiat Malgosia. Porod naturalny, 2670 g i 52 cm. Napisze cos wiecej jak wrocimy do domu. Trzymam za Was kciuki!
wielkościowo podobnie jak moja Hania, takie maleństwo fajniuchne.
czekamy na relacje -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
tofirus wrote:Weszlam tylko na sekunde, zeby Wam napisac, ze w czwartek przyszla na swiat Malgosia. Porod naturalny, 2670 g i 52 cm. Napisze cos wiecej jak wrocimy do domu. Trzymam za Was kciuki!
Gratulacje dla kolejnej naszej mamusi -
bajaderka wrote:Dziewczyny 36 i 37 tygodniowe- czemu chcecie już urodzić? Przeciez jeszcze macie dużo czasu...a i dla dzieciaczków lepiej jak posiedzą
Bo chyba pod koniec ciąży wszystkim się dłuży.. Nie chodzi o to, że chcę już teraz urodzić, ale mogłabym być juz chociaż w 39 tyg:) wiadomo maluszki same wiedzą najlepiej kiedy powinny wyjśćNiech wychodzą kiedy będą na to gotowe
-
nick nieaktualnyUlcio wrote:Anoolka tylko że to Scęście chciała by wkleić no nic wklei pewnie sama
Właśnie się zaczęłam zastanawiać jak to jest z tymi zdjęciami na fb i nawet sobie pomyslałam że to dobrze że nie można tak łatwo skopiować zdjęć ale jednak można...zaraz wrzucę
Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 września 2014, 11:04
pestka, Vilenka, Nelly, ao12., paaolka, DeLaCruz, MartaR.., ania.g, anka_a, Kajaoli, Monica, Magdzialenka lubią tę wiadomość