X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Pazdziernikowe mamusie 2014
Odpowiedz

Pazdziernikowe mamusie 2014

Oceń ten wątek:
  • poczwarkah Autorytet

Wysłany: 27 września 2014, 12:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzięki dziewczyny za wsparcie. Ciśnienie mam raczej dobre - na wizycie w czwartek było 100/60 (i tak z resztą mam całą ciążę). Zrobię to badanie moczu na pewno i krew może. Ostatnio miałam lekko podwyższone leukocyty, zobaczymy czy się nie pogorszyło.

h84f3e5e8fuu3igl.png
  • ataga4 Autorytet

Wysłany: 27 września 2014, 12:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 kwietnia 2015, 00:27

• Nelly Autorytet

Wysłany: 27 września 2014, 12:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    poczwarkah wrote:
    O matko, nie sądziłam że to powiem, ale zazdroszczę Wam tych odchodzących czopów. Przynajmniej wiecie że coś się dzieje. Mnie też się marzy nagłe odejście wód :)
    Mnie też. Brzuch mam wysoko, zero odczuwalnych skurczy. W poniedziałek czeka mnie pierwsza próbna dawka oksytocyny, w następnych 3 dniach (może z jakąś przerwą?) sesje 6-godzinne i przebicie pęcherza płodowego, a jeśli i to nie zadziała, to cc...

km5svcqg6fuae1xg.png
  • Kasiula09 Autorytet

Wysłany: 27 września 2014, 12:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja na ostatniej wizycie 3 tygodnie temu przytylam lacznie 14 kg od tamtego czasu pewnie sa kolejne na plus ale narazie waga sie nie przejmuje najwazniejsze zeby z mala bylo ok a zbednymi kg bede sie przejmowac po porodzie.
    Ja tez wam zazdroszcze ze u was co sie dzieje odchodza czopy itp u mnie totalnie nic, cisza

age.png
  • ania.g Autorytet

Wysłany: 27 września 2014, 12:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zaktualizowałam swoją piłkę. Na plusie 9,5 kg.

MOI, sylwia1985, DeLaCruz, Kakabaka, lubek, anka_a lubią tę wiadomość

Matka fantastycznej 4 :)
  • tofirus Autorytet

Wysłany: 27 września 2014, 12:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Weszlam tylko na sekunde, zeby Wam napisac, ze w czwartek przyszla na swiat Malgosia. Porod naturalny, 2670 g i 52 cm. Napisze cos wiecej jak wrocimy do domu. Trzymam za Was kciuki!

ania.g, pestka, Strokrotka, Vilenka, mama86, ao12., ataga4, Kasiula09, Anoolka, paradise, Zielono mi:-))))), agatas, paaolka, misiulka2000, Nelly, MOI, sylwia1985, DeLaCruz, MartaR.., Kakabaka, lubek, anka_a, Kajaoli, Magdzialenka lubią tę wiadomość

le5adb4.png
    ud81ifo.png
    iiysvvj.png
  • ania.g Autorytet

Wysłany: 27 września 2014, 12:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja wiem że zostało mi nie wiele ale już chciałabym mieć z głowy, albo żeby coś się zaczęło w końcu dziać. A tu poza nieregularnymi skurczami nic. Zero czegokolwiek.

• ania.g Autorytet

Wysłany: 27 września 2014, 12:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Trofirus, gratuluję i czekam na zdjęcie Małgosi :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 27 września 2014, 12:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    tofirus wrote:
    Weszlam tylko na sekunde, zeby Wam napisac, ze w czwartek przyszla na swiat Malgosia. Porod naturalny, 2670 g i 52 cm. Napisze cos wiecej jak wrocimy do domu. Trzymam za Was kciuki!
    tofirus gratulejszyn :)

wielkościowo podobnie jak moja Hania, takie maleństwo fajniuchne.
    czekamy na relacje

• nick nieaktualny

Wysłany: 27 września 2014, 12:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mitaka wrote:
    Mmmmm oscypki <3<3<3 kopsnij z jednego choć zjadlabym z kilo :)
    niema sprawy, nawet w paczce ci moge wysłac heh

• pestka Autorytet

Wysłany: 27 września 2014, 12:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tofirus gratulacje!!!:) Coraz więcej dzieciaczków:D

iabql8x.png
    x8msush.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 27 września 2014, 13:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gratulacje Małgosiu witaj :-)

• Strokrotka Autorytet

Wysłany: 27 września 2014, 13:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    tofirus gratki!

Sylwia - chyba wypełnia sie ankiety i na tej podstawie wysyłają Ci co masz testować. Ja tak zrozumiałam. Tez nie znam jeszcze tego systemu, bo dopiero sie zarejestrowalam

qdkki09kap9gx968.png
    3i49io4pl4x7mtp0.png
  • Vilenka Przyjaciółka

Wysłany: 27 września 2014, 13:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tofirus gratulacje!! Zazdroszczę,że już macie to za sobą mamuśki rozpakowane:)

7u22flw1a3vjzwk7.png
  • mama86 Autorytet

Wysłany: 27 września 2014, 13:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    tofirus wrote:

Gratulacje dla kolejnej naszej mamusi :-)

divers2288.gif
    motylki.gifrelgvcqgce4tws4r.png
    Nasza Gabrysia :-)
  • bajaderka Przyjaciółka

Wysłany: 27 września 2014, 13:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny 36 i 37 tygodniowe- czemu chcecie już urodzić? Przeciez jeszcze macie dużo czasu...a i dla dzieciaczków lepiej jak posiedzą

Nelly, MOI, lubek, Scęście lubią tę wiadomość

52yfp1.png
  • Kasiula09 Autorytet

Wysłany: 27 września 2014, 13:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    aaaa tofirus gratulacje :-) kolejna mamusia rozpakowana :-)

age.png
  • Vilenka Przyjaciółka

Wysłany: 27 września 2014, 13:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    bajaderka wrote:
    Dziewczyny 36 i 37 tygodniowe- czemu chcecie już urodzić? Przeciez jeszcze macie dużo czasu...a i dla dzieciaczków lepiej jak posiedzą

Bo chyba pod koniec ciąży wszystkim się dłuży.. Nie chodzi o to, że chcę już teraz urodzić, ale mogłabym być juz chociaż w 39 tyg:) wiadomo maluszki same wiedzą najlepiej kiedy powinny wyjść :) Niech wychodzą kiedy będą na to gotowe :)

7u22flw1a3vjzwk7.png
  • bajaderka Przyjaciółka

Wysłany: 27 września 2014, 13:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Vilenka, już rozumiem. Myślałam, że chcecie już rodzić bo tak piszecie o tym braku objawów porodu :D

52yfp1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 27 września 2014, 13:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ulcio wrote:
    Anoolka tylko że to Scęście chciała by wkleić no nic wklei pewnie sama :-)
    Aaaaaha :) Właśnie się zaczęłam zastanawiać jak to jest z tymi zdjęciami na fb i nawet sobie pomyslałam że to dobrze że nie można tak łatwo skopiować zdjęć ale jednak można...zaraz wrzucę ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 września 2014, 11:04

pestka, Vilenka, Nelly, ao12., paaolka, DeLaCruz, MartaR.., ania.g, anka_a, Kajaoli, Monica, Magdzialenka lubią tę wiadomość

‹‹ 769 770 771 772 773 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

PMS a zdrowie psychiczne i jakość życia. Jak sobie radzić z objawami?

PMS często jest kojarzony głównie z objawami fizycznymi, takimi jak ból brzucha czy wzdęcia. Jednak coraz więcej badań wskazuje, że ma on istotny wpływ również na zdrowie psychiczne kobiet. Dlatego ważne są: zrozumienie związku między PMS a nastrojem i kondycją psychiczną w ogóle oraz nauka skutecznych strategii radzenia sobie z emocjonalnymi skutkami choroby.

CZYTAJ WIĘCEJ

Niepłodność a nietolerancja pokarmowa - czy istnieje związek?

Dlaczego coraz częściej przyszli rodzice nie mogą doczekać się upragnionego potomstwa? Czy nieodpowiedni styl odżywiania może przyczyniać się do powstawania zaburzeń płodności? Czy nietolerancja pokarmowa może wpływać na obniżenie płodności, a nawet powodować niepłodność? Jakie testy na nietolerancje pokarmowe warto wówczas wykonać?  

CZYTAJ WIĘCEJ

Metody leczenia endometriozy - techniki leczenia, skuteczność, koszty

Endometrioza jest w dalszym ciągu bardzo tajemniczą chorobą. Nic dziwnego, że zarówno diagnostyka, jak i leczenie nie należą do łatwych. Jakie metody stosuje się w zależności od postaci endometriozy? Na czym polegają? Czy są one skuteczne? Jakie czynniki zwiększają szanse na powodzenie leczenia operacyjnego? Czy leczenie endometriozy jest drogie? 

CZYTAJ WIĘCEJ