Pazdziernikowe mamusie 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
u mnie w pracy dzisiaj maja imprezke- ale mialam ochote pojsc ale nie wiem jakby Nikus zareagowal w takim halasie i glosnej muzyce wiec wolalam zostac w domku - na dodatek przeziebienie wiec wolalam nie ryzykowac choc mialam straszna ochote pojsc bo wiem ze potem juz nie pojde a chcialam wszystkich zobaczyc - no coz
kurcze jestem tak podekscytowana ze nie chce mi sie o dziwo spac
moj poszedl na piwko z kolega a ja przed komputerkiemWiadomość wyedytowana przez autora: 27 września 2014, 23:54
Aniqa, ao12. lubią tę wiadomość
-
Mam ochote zrobic muffinki- kupilam sobie foremki ale jeszcze nigdy nie probowalam- chcialabym takie dietetyczne. Pewnie w poniedzialek zrobie jak mezusia nie bedzie i bede sie nudzila. Robila ktoras z was muffinki? Moze macie fajny i prosty przepis?
dobrej nockiWiadomość wyedytowana przez autora: 28 września 2014, 00:14
-
nick nieaktualnyJa oczywiscie w porze karmienia, jestem zmeczona straszliwie po tej imprezie, Hania płaczliwa i niespokojna, trudno ją uspać to dlatego że dużo hałasu było,dużo ludzi,każdy ją brał, i teraz to odreagowywuje, ale gorzej było po chrzcie. Teraz zasypia na cycu, lubi mieć poduszke z cyca, ale od 1.30 to ją masuje,to cyca daje i biedaczka niemoże zasnąc.
-
nick nieaktualny
-
Aniqa wrote:O 1.50 wybił nam miesiąc
kurcze ale leci czas,a nawet jeszcze niema terminu porodu który miał być.
ja tez nie mialam spania jak zwykle i dzisiaj pierwszy raz zjem sniadanko w swojej nowej kuchniWiadomość wyedytowana przez autora: 28 września 2014, 07:34
MOI, ao12., ataga4, Kajaoli lubią tę wiadomość
-
dzien dobry niedzielnie
ja zamierzam dzis pojechac gdzies w plener i porobic kilka zdjec z brzuszkiem poki jest ladna pogoda i zeby byla jakas pamiatka
Sylwia super ze kuchnia skonczona nie ma to jak gotowac u siebie
Aniqa wow ale ten czas szybko lecilubek lubi tę wiadomość
-
Nie mam jak Was nadrobić. 26.09 o 9:22 na świat przyszła nasza Magdalenka. 3120g i 58cm. Było cc.Zdecydowanie polecam porod naturalny.
Kasiula09, MOI, sylwia1985, Scęście, MartaR.., Monica, Strokrotka, ania.g, Nelly, lubek, ao12., Zielono mi:-))))), Kajaoli, Magdzialenka, Anoolka, DeLaCruz, Pauletta, paaolka, pestka, anka_a, Kakabaka lubią tę wiadomość
-
Kaszulator wrote:Nie mam jak Was nadrobić. 26.09 o 9:22 na świat przyszła nasza Magdalenka. 3120g i 58cm. Było cc.Zdecydowanie polecam porod naturalny.
gratulacje
ps. czemu polecasz bardziej porod naturalny?czekamy na focie i opis poroduWiadomość wyedytowana przez autora: 28 września 2014, 08:00
-
Hejka!
Nadrobilam was wiecie?podlapalam od kogis wi-fi hihihi
A wiec MOI uparte malenstwo. I od czego to zalezy, co? Ze jedne jak moj chca wyjsc 3 tyg przed a Twoja sie zasiedziala ponad 40 tyg
GOBSOON I TOFIRUS gratuluje!! Kolejne mamulkiduzo zdtowka dla dzieciaczkow i cierpliwosci fla was! Gobsoon twoj blizniaczy synek to jest wiekszy od mojego pojedynczego
super ich wyhodowalas
Gratuluje wsztstkich donoszonych ciaz!
Aniqa to sie nadenerwowalas przez ten placz.. jaka to matka bezradna gdy male nie chce sie uspokoic. Serce sie kroi!
Anoolka jak mozesz to juz bys skasowala fotki z forum co? Bo w sumie nie pomyslalam ze to kazdy wejsc tu mozeze 2 str temu sa
MOI, Nelly, Kasiula09, ao12., Anoolka, ania.g, Monica, anka_a, Kakabaka lubią tę wiadomość
-
Hej i ja się witam z małą w brzuchu za dwa dni termin a Polcia tez nie chce wyjść za dwa dni tez mam się zgłosić do szpitala lekarz kazał narazie sobie leżę w domu ,sprzątam jest napewno lepiej niż leżeć plackiem w szpitalu i oglądać tv...
GRATULACJE DLA MAMUŚ :-* -
u mnie dzisiaj nadal delikatnie sluz zabarwiony na brunatno. Wczoraj tyle robilam, sprzatalam, ukladalam i bylam na zakupach ze mialam cicha nadzieje ze moze cos ruszy - ale cisza - widocznie Nikus jeszcze nie jest gotowy na przyjscie na swiat. Ciekawe kiedy zechce wyjsc choc gin po ostatnich obliczeniach i wadze stwierdzil ze jest starszy i ma wszystko wyksztalcone
Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 września 2014, 09:26