X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Pazdziernikowe mamusie 2014
Odpowiedz

Pazdziernikowe mamusie 2014

Oceń ten wątek:
  • paaolka Autorytet

Wysłany: 28 września 2014, 12:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anoolka wrote:
    Krzyś by miał darmowe kino do końca życia ;)

Dla niego byłoby fajnie ;) hihi, ale ja bym pewnie przerażona była...w ogóle cały czas się stresuję tym jak to się zacznie i kiedy...No ale nie przewidzi się nic...

ckaivkcbn75vhkn2.png

mhsv2n0ahn3sn9dy.png
  • paaolka Autorytet

Wysłany: 28 września 2014, 12:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    pestka wrote:
    My też dziś do kina na 16, bo własnie nie wiadomo kiedy następnym razem:) Zarezerwowałam 8 biletów ze znajomymi, będzie fajnie:D

A na co idziecie? :) Ja chciałam na "Miasto 44", ale stwierdziłam ze może być nie na moje nerwy teraz...wybraliśmy jakiś film z Nicole Kidman "Zanim zasnę".

ckaivkcbn75vhkn2.png

mhsv2n0ahn3sn9dy.png
  • pestka Autorytet

Wysłany: 28 września 2014, 12:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    My idziemy na 'The equalizer'. Mój M bardzo chciał. To jest z Denzelem Washingtonem. Po polsku chyba 'bez litości' :)
    Miasto 44 też nam się podoba, ale je obejrzymy juz raczej w domu :P

paaolka lubi tę wiadomość

iabql8x.png
    x8msush.png
  • poczwarkah Autorytet

Wysłany: 28 września 2014, 15:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam się w 38 tygodniu.
    Dzisiaj powiedziałam już do synka stanowczo - albo wyłazisz, albo przestajesz walić głową w moją szyjkę :D No i przestał :)

Nelly, Monica, ao12., Kasiula09, Anoolka, lubek, MOI, DeLaCruz, anka_a, pestka, Kakabaka, Scęście lubią tę wiadomość

h84f3e5e8fuu3igl.png
  • mama86 Autorytet

Wysłany: 28 września 2014, 15:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    poczwarkah wrote:
    Witam się w 38 tygodniu.
    Dzisiaj powiedziałam już do synka stanowczo - albo wyłazisz, albo przestajesz walić głową w moją szyjkę :D No i przestał :)

U mnie wali w pęcherz ;-) Muszę wypróbować twój sposób :-D

Monica, ao12. lubią tę wiadomość

divers2288.gif
    motylki.gifrelgvcqgce4tws4r.png
    Nasza Gabrysia :-)
  • sylwia1985 Autorytet

Wysłany: 28 września 2014, 16:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ale mi sie humor popsul- prosilam tesciow by nie wypuszczali naszego kotka z domu a oni na przekur i biedaczka dzis przyszla potracona przez samochod bo miauczy i nie da sie dotknac i zaszyla sie w lozku- niech sobie biedna pospi - mam nadzieje ze sie jej nic nie stalo bo z mezem bardzo ja lubimy i mamy od malenkosci. Szkoda by bylo ale dopoki nie zrobimy jakiejsc przegrodki lub drzwi to bedzie latac na dol do tesciow a oni beda ja puszczali balkonem pewnie nadal. Masakra jak czlowiek sie przywiazuje do zwierzaka :(

wy macie jakies w domu?

Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 września 2014, 16:28

ex2b4z17yxk8dczz.png

km5se6ydi0vc9k5k.png
  • poczwarkah Autorytet

Wysłany: 28 września 2014, 16:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja miałam kicię jak jeszcze mieszkałam u rodziców, potem się uczuliłam i już nie wzięłam jej do mieszkania jak zamieszkałam z (wtedy jeszcze) narzeczonym.
    Ale jak wiesz że coś jej się stało to jedź z nią do weterynarza, będziesz czekać aż się jej nie daj boże pogorszy, zrobi infekcja, albo źle jej się zrosną kości?
    No i koniecznie musisz zabezpieczyć mieszkanie. Zwierzę to odpowiedzialność jednak.

Anoolka lubi tę wiadomość

h84f3e5e8fuu3igl.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 28 września 2014, 16:43

Cytuj  /     /  Zgłoś

Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 maja 2015, 15:12

sylwia1985, ania.g, anka_a, agatas, pestka, paaolka, Monica, Kakabaka lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 września 2014, 16:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sylwia skoro wypuścili ją pomimo Twoich próśb to powiedz im teraz żeby dali na weta :P

• sylwia1985 Autorytet

Wysłany: 28 września 2014, 16:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anoolka wrote:
    Sylwia skoro wypuścili ją pomimo Twoich próśb to powiedz im teraz żeby dali na weta :P
    jak sie jej nie poprawi to pojedziemy z nia jutro - zreszta i tak musimy bo jej sie zastrzyk na robaki i antykoncepcyjny skonczyl. Wlasnie byla tesciowka i pytala jak kotek a ja ze sie zaszyla w lozku i spi- ale podobno zjadla cos tak mi tesciowka mowila wiec moze nie jest tak zle- zobaczymy - mowi sie niby ze koty sa bardzo wytrzymale-oby

Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 września 2014, 16:55

ex2b4z17yxk8dczz.png

km5se6ydi0vc9k5k.png
  • sylwia1985 Autorytet

Wysłany: 28 września 2014, 17:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    wyszla bidulka i dalam jej jedzenie i zwirek na strych i poscielilam poslanie- niech tam sobie siedzi bo ma duzo miejsca- ale zjadla ladnie i chodzi sama wiec moze tylko zostala poturbowana i nic jej nie bedzie- oby bo sie martwie. Zawsze z nami spi w nogach i jest taka pocieszna i mlodziutka bo ma 2 lata wiec jeszcze niech pozyje

Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 września 2014, 17:09

ex2b4z17yxk8dczz.png

km5se6ydi0vc9k5k.png
  • mama86 Autorytet

Wysłany: 28 września 2014, 17:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja tez mam kotkę, nie wychodząca na dwór. Raz nam uciekła przez balkon jak małżon fajkę palił i wyskoczył za nią (parter). Dobrze ze akurat jego wyprane buty się suszyly na balkonie bo tak to by na bosaka wyskoczył :-D Ale skubana obiegła cały blok i trafiła do drzwi klatki. To chyba przez to ze dalam jej poznać teren- jak ja dostalismy to zalozylam jej smycz i chodzilam w kolo bloku i na cos się to przydało ;-)

Mowi się ze kot na 7 żyć ;-) Ale obserwuj ja, może przejdzie. Ale jak cos zjadła to nie jest widocznie tak źle, może jest poobijana ;-)

A oto i ona, Szmaciura się wabi.
    3o8pvzfa4blg_t.jpg

Moja momentami jest dość agresywna i mam trochę stracha jak maluszek się pojawi. Nie lubi obcych a juz w ogóle innych kotów. Ale jakoś to będzie, przecież jej nie wyrzuce :-D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 września 2014, 17:16

agatas, paaolka, Monica, Kakabaka lubią tę wiadomość

divers2288.gif
  • nick nieaktualny

Wysłany: 28 września 2014, 17:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Piękny kotek :)

Sylwia jeżeli je to pewnie tylko lekko poturbowana i przestraszona jest. Będzie dobrze :)

• mama86 Autorytet

Wysłany: 28 września 2014, 18:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Przeglądałam październikowe mamusie na fb i tez dodałam swój nr tel, tak w razie czego ;-) Bo teraz to już coraz bliżej :-D

divers2288.gif
  • MOI Autorytet

Wysłany: 28 września 2014, 18:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wykorzystałam ten piękny słoneczny dzień na spacer w parku i wizytę u rodziców. A najważniejsze, że spędziłam go z meżem (nie pamiętam kiedy ostatnio tak było). Być może to ostatni dzień tylko we dwoje, a już na pewno poza murami szpitala. Jutro o 8.00 mam się stawić w szpitalu i kto wie, co się wydarzy...
    Trzymajcie kciuki, żeby nie sprawdził się najczarniejszy scenariusz czyli np. kroplowka, masaż szyjki, przebijanie pęcherza na siłę, a porodu brak ;)

Aniqa, DeLaCruz, ao12., Anoolka, anka_a, Nelly, Kasiula09, pestka, Kajaoli lubią tę wiadomość

Moi
    3jvzmg7ysek3gxzk.png
    f2w39jcgjmkmlfy9.png
  • sylwia1985 Autorytet

Wysłany: 28 września 2014, 18:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    d3fc3d478280d46em.jpg

Ja z moja pupilka Dżesi . Tutaj jeszcze przez ciaza w jasnym blondzie i bez makijazu bo na domowo :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 września 2014, 18:30

MOI, ania.g, Zielono mi:-))))), Anoolka, ao12., anka_a, agatas, paaolka, Monica, Kakabaka lubią tę wiadomość

ex2b4z17yxk8dczz.png

km5se6ydi0vc9k5k.png
  • ania.g Autorytet

Wysłany: 28 września 2014, 18:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sylwia, jak dla mnie o wiele ładniej Ci w tym ciemniejszy blondzie.

sylwia1985 lubi tę wiadomość

Matka fantastycznej 4 :)
  • anka_a Autorytet

Wysłany: 28 września 2014, 18:49

Cytuj  /     /  Zgłoś

Gratulacje!!!

Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 kwietnia 2015, 16:23

• mama86 Autorytet

Wysłany: 28 września 2014, 19:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny w lidlu od 6.10. będą mieli ciuszki dla maluchow od rozm. 62

http://www.lidl.pl/pl/oferta.htm?id=431

MOI, Anoolka lubią tę wiadomość

divers2288.gif
  • sylwia1985 Autorytet

Wysłany: 28 września 2014, 19:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mama86 wrote:
    Dziewczyny w lidlu od 6.10. będą mieli ciuszki dla maluchow od rozm. 62

http://www.lidl.pl/pl/oferta.htm?id=431
    ogladalam dzisiaj gazetke :)

ex2b4z17yxk8dczz.png

km5se6ydi0vc9k5k.png
‹‹ 774 775 776 777 778 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

4 składniki diety wspierające owulację!

Problemy z owulacją są bardzo częstą przyczyną trudności z zajściem w ciążę. Dowiedz się, jak za pomocą diety możesz wesprzeć jajeczkowanie! Poznaj, które składniki diety mogą pozytywnie wpływać na owulację, a które mogą przyczyniać się do niepłodności owulacyjnej. Poznaj propozycje propłodnościowych posiłków od Ani i Zosi z Akademii Płodności! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak rozszerzać dietę dziecka? Poradnik krok po kroku

Kiedy zacząć rozszerzanie diety dziecka? Eksperci zalecają start około 6. miesiąca życia, kiedy niemowlę jest gotowe na odkrywanie nowych smaków, a mleko matki pozostaje kluczowym elementem jadłospisu. Jak rozpoznać gotowość malucha i które metody wprowadzania pokarmów wybrać? Dowiedz się, jak stopniowo uzupełniać dietę dziecka, unikając potencjalnych zagrożeń i wspierając zdrowy rozwój poprzez bezpieczne i zróżnicowane posiłki!

CZYTAJ WIĘCEJ

Przygotowanie do porodu - o czym warto pamiętać?

Poród to wyjątkowe przeżycie dla każdej kobiety. Czy można się jakoś do niego przygotować? O czym warto pamiętać, kiedy termin porodu zbliża się wielkimi krokami? Kliknij i przeczytaj nasze sprawdzone sposoby! 

CZYTAJ WIĘCEJ