X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Pazdziernikowe mamusie 2014
Odpowiedz

Pazdziernikowe mamusie 2014

Oceń ten wątek:
  • paaolka Autorytet

Wysłany: 28 września 2014, 12:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anoolka wrote:
    Krzyś by miał darmowe kino do końca życia ;)

Dla niego byłoby fajnie ;) hihi, ale ja bym pewnie przerażona była...w ogóle cały czas się stresuję tym jak to się zacznie i kiedy...No ale nie przewidzi się nic...

ckaivkcbn75vhkn2.png

mhsv2n0ahn3sn9dy.png
  • paaolka Autorytet

Wysłany: 28 września 2014, 12:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    pestka wrote:
    My też dziś do kina na 16, bo własnie nie wiadomo kiedy następnym razem:) Zarezerwowałam 8 biletów ze znajomymi, będzie fajnie:D

A na co idziecie? :) Ja chciałam na "Miasto 44", ale stwierdziłam ze może być nie na moje nerwy teraz...wybraliśmy jakiś film z Nicole Kidman "Zanim zasnę".

ckaivkcbn75vhkn2.png

mhsv2n0ahn3sn9dy.png
  • pestka Autorytet

Wysłany: 28 września 2014, 12:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    My idziemy na 'The equalizer'. Mój M bardzo chciał. To jest z Denzelem Washingtonem. Po polsku chyba 'bez litości' :)
    Miasto 44 też nam się podoba, ale je obejrzymy juz raczej w domu :P

paaolka lubi tę wiadomość

iabql8x.png
    x8msush.png
  • poczwarkah Autorytet

Wysłany: 28 września 2014, 15:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam się w 38 tygodniu.
    Dzisiaj powiedziałam już do synka stanowczo - albo wyłazisz, albo przestajesz walić głową w moją szyjkę :D No i przestał :)

Nelly, Monica, ao12., Kasiula09, Anoolka, lubek, MOI, DeLaCruz, anka_a, pestka, Kakabaka, Scęście lubią tę wiadomość

h84f3e5e8fuu3igl.png
  • mama86 Autorytet

Wysłany: 28 września 2014, 15:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    poczwarkah wrote:
    Witam się w 38 tygodniu.
    Dzisiaj powiedziałam już do synka stanowczo - albo wyłazisz, albo przestajesz walić głową w moją szyjkę :D No i przestał :)

U mnie wali w pęcherz ;-) Muszę wypróbować twój sposób :-D

Monica, ao12. lubią tę wiadomość

divers2288.gif
    motylki.gifrelgvcqgce4tws4r.png
    Nasza Gabrysia :-)
  • sylwia1985 Autorytet

Wysłany: 28 września 2014, 16:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ale mi sie humor popsul- prosilam tesciow by nie wypuszczali naszego kotka z domu a oni na przekur i biedaczka dzis przyszla potracona przez samochod bo miauczy i nie da sie dotknac i zaszyla sie w lozku- niech sobie biedna pospi - mam nadzieje ze sie jej nic nie stalo bo z mezem bardzo ja lubimy i mamy od malenkosci. Szkoda by bylo ale dopoki nie zrobimy jakiejsc przegrodki lub drzwi to bedzie latac na dol do tesciow a oni beda ja puszczali balkonem pewnie nadal. Masakra jak czlowiek sie przywiazuje do zwierzaka :(

wy macie jakies w domu?

Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 września 2014, 16:28

ex2b4z17yxk8dczz.png

km5se6ydi0vc9k5k.png
  • poczwarkah Autorytet

Wysłany: 28 września 2014, 16:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja miałam kicię jak jeszcze mieszkałam u rodziców, potem się uczuliłam i już nie wzięłam jej do mieszkania jak zamieszkałam z (wtedy jeszcze) narzeczonym.
    Ale jak wiesz że coś jej się stało to jedź z nią do weterynarza, będziesz czekać aż się jej nie daj boże pogorszy, zrobi infekcja, albo źle jej się zrosną kości?
    No i koniecznie musisz zabezpieczyć mieszkanie. Zwierzę to odpowiedzialność jednak.

Anoolka lubi tę wiadomość

h84f3e5e8fuu3igl.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 28 września 2014, 16:43

Cytuj  /     /  Zgłoś

Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 maja 2015, 15:12

sylwia1985, ania.g, anka_a, agatas, pestka, paaolka, Monica, Kakabaka lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 września 2014, 16:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sylwia skoro wypuścili ją pomimo Twoich próśb to powiedz im teraz żeby dali na weta :P

• sylwia1985 Autorytet

Wysłany: 28 września 2014, 16:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anoolka wrote:
    Sylwia skoro wypuścili ją pomimo Twoich próśb to powiedz im teraz żeby dali na weta :P
    jak sie jej nie poprawi to pojedziemy z nia jutro - zreszta i tak musimy bo jej sie zastrzyk na robaki i antykoncepcyjny skonczyl. Wlasnie byla tesciowka i pytala jak kotek a ja ze sie zaszyla w lozku i spi- ale podobno zjadla cos tak mi tesciowka mowila wiec moze nie jest tak zle- zobaczymy - mowi sie niby ze koty sa bardzo wytrzymale-oby

Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 września 2014, 16:55

ex2b4z17yxk8dczz.png

km5se6ydi0vc9k5k.png
  • sylwia1985 Autorytet

Wysłany: 28 września 2014, 17:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    wyszla bidulka i dalam jej jedzenie i zwirek na strych i poscielilam poslanie- niech tam sobie siedzi bo ma duzo miejsca- ale zjadla ladnie i chodzi sama wiec moze tylko zostala poturbowana i nic jej nie bedzie- oby bo sie martwie. Zawsze z nami spi w nogach i jest taka pocieszna i mlodziutka bo ma 2 lata wiec jeszcze niech pozyje

Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 września 2014, 17:09

ex2b4z17yxk8dczz.png

km5se6ydi0vc9k5k.png
  • mama86 Autorytet

Wysłany: 28 września 2014, 17:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja tez mam kotkę, nie wychodząca na dwór. Raz nam uciekła przez balkon jak małżon fajkę palił i wyskoczył za nią (parter). Dobrze ze akurat jego wyprane buty się suszyly na balkonie bo tak to by na bosaka wyskoczył :-D Ale skubana obiegła cały blok i trafiła do drzwi klatki. To chyba przez to ze dalam jej poznać teren- jak ja dostalismy to zalozylam jej smycz i chodzilam w kolo bloku i na cos się to przydało ;-)

Mowi się ze kot na 7 żyć ;-) Ale obserwuj ja, może przejdzie. Ale jak cos zjadła to nie jest widocznie tak źle, może jest poobijana ;-)

A oto i ona, Szmaciura się wabi.
    3o8pvzfa4blg_t.jpg

Moja momentami jest dość agresywna i mam trochę stracha jak maluszek się pojawi. Nie lubi obcych a juz w ogóle innych kotów. Ale jakoś to będzie, przecież jej nie wyrzuce :-D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 września 2014, 17:16

agatas, paaolka, Monica, Kakabaka lubią tę wiadomość

divers2288.gif
  • nick nieaktualny

Wysłany: 28 września 2014, 17:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Piękny kotek :)

Sylwia jeżeli je to pewnie tylko lekko poturbowana i przestraszona jest. Będzie dobrze :)

• mama86 Autorytet

Wysłany: 28 września 2014, 18:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Przeglądałam październikowe mamusie na fb i tez dodałam swój nr tel, tak w razie czego ;-) Bo teraz to już coraz bliżej :-D

divers2288.gif
  • MOI Autorytet

Wysłany: 28 września 2014, 18:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wykorzystałam ten piękny słoneczny dzień na spacer w parku i wizytę u rodziców. A najważniejsze, że spędziłam go z meżem (nie pamiętam kiedy ostatnio tak było). Być może to ostatni dzień tylko we dwoje, a już na pewno poza murami szpitala. Jutro o 8.00 mam się stawić w szpitalu i kto wie, co się wydarzy...
    Trzymajcie kciuki, żeby nie sprawdził się najczarniejszy scenariusz czyli np. kroplowka, masaż szyjki, przebijanie pęcherza na siłę, a porodu brak ;)

Aniqa, DeLaCruz, ao12., Anoolka, anka_a, Nelly, Kasiula09, pestka, Kajaoli lubią tę wiadomość

Moi
    3jvzmg7ysek3gxzk.png
    f2w39jcgjmkmlfy9.png
  • sylwia1985 Autorytet

Wysłany: 28 września 2014, 18:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    d3fc3d478280d46em.jpg

Ja z moja pupilka Dżesi . Tutaj jeszcze przez ciaza w jasnym blondzie i bez makijazu bo na domowo :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 września 2014, 18:30

MOI, ania.g, Zielono mi:-))))), Anoolka, ao12., anka_a, agatas, paaolka, Monica, Kakabaka lubią tę wiadomość

ex2b4z17yxk8dczz.png

km5se6ydi0vc9k5k.png
  • ania.g Autorytet

Wysłany: 28 września 2014, 18:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sylwia, jak dla mnie o wiele ładniej Ci w tym ciemniejszy blondzie.

sylwia1985 lubi tę wiadomość

Matka fantastycznej 4 :)
  • anka_a Autorytet

Wysłany: 28 września 2014, 18:49

Cytuj  /     /  Zgłoś

Gratulacje!!!

Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 kwietnia 2015, 16:23

• mama86 Autorytet

Wysłany: 28 września 2014, 19:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny w lidlu od 6.10. będą mieli ciuszki dla maluchow od rozm. 62

http://www.lidl.pl/pl/oferta.htm?id=431

MOI, Anoolka lubią tę wiadomość

divers2288.gif
  • sylwia1985 Autorytet

Wysłany: 28 września 2014, 19:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mama86 wrote:
    Dziewczyny w lidlu od 6.10. będą mieli ciuszki dla maluchow od rozm. 62

http://www.lidl.pl/pl/oferta.htm?id=431
    ogladalam dzisiaj gazetke :)

ex2b4z17yxk8dczz.png

km5se6ydi0vc9k5k.png
‹‹ 774 775 776 777 778 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Sezonowa dieta zwiększająca płodność – płodne smaki jesieni

Jesień to świetny moment na wprowadzenie zmian do stylu życia i diety, które mogą pozytywnie wpłynąć na płodność i tym samym zwiększyć szanse na zajście w ciążę. Jakie produkty wybierać jesienią? Które składniki mają szczególne znaczenie w kontekście płodności? Podpowiadają ekspertki - Ania i Zosia z Akademii Płodności. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Dieta Płodności w OvuFriend - jak otrzymać spersonalizowane zalecenia dietetyczne i przepisy na koktajle płodności?

Brak śluzu płodnego, endometrioza, nieregularne cykle, a może PCOS? Dieta Płodności w OvuFriend to spersonalizowane zalecenia dietetyczne i przepisy na koktajle płodności dopasowane idealnie do Ciebie i Twoich dolegliwości! Sprawdź instrukcję krok po kroku, jak otrzymać Dietę Płodności i zwiększyć szanse na zajście w ciążę. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Pierwsza wizyta w klinice leczenia niepłodności – jak się przygotować?

Nadszedł ten czas - przed Wami pierwsza wizyta w kierunku diagnostyki problemów z płodnością. Jak wygląda? Na co się przygotować? Czy przed wizytą warto wykonać wstępne badania? Jakie znaczenie mają obserwacje cyklu miesiączkowego podczas diagnostyki? Jak wygląda wywiad medyczny? 

CZYTAJ WIĘCEJ